Besos Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Besos har et stort udvalg, og jeg fandt at priserne enten var som i de gaengse butikker, eller lavere - og dertil kommer at man kan betale med forbrugsforeningskort! Koeber man til gave, pakker de ind... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte et tørklæde og et gavekort hos Besos i to forskellige ordrer, fordi jeg ikke var klar over, at de sendte et fysisk gavekort. De fandt heldigvis selv ud af, at ordrerne måtte sendes sam... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg købte et lækkert uldtørklæde hos Besos. Hurtig levering og meget lækker vare. Farven var dog anderledes end forventet. Der stod sort/offwhite. Det var nærmere blågrå end sort. Jeg beholdt tørklæde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ved mit køb oplevede jeg dels en meget personlig service. Dels køber jeg et tørklæde der mange steder på nettet stadig står til originalpris med 30% og dels ligger det i postboksen dagen efter bestill... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Loja de moda masculina
  3. Loja de moda feminina

Sobre Besos

Escrito pela empresa

Hos BESOS har vi en stor passion for eksklusive tørklæder i naturlige materialer som cashmere, uld, silke, hør, modal og bomuld. Et BESOS tørklæde er tidløs luksus - den ultimative gave til både mænd og kvinder!

BESOS forhandler:

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super god service

Helle yder en fantastisk service, og kommer med mange alternativer

4 de maio de 2015

Resposta da Besos

Hej Betina, Tusind tak for din søde anmeldelse. God dag til dig! Bedste hilsner Besos

Hurtig ekspedition

Køb af tørklæde sent aften og havde det med posten 1 1/2 dag efter.

21 de abril de 2015

Resposta da Besos

Hej Karen, Tak for din søde anmeldelse. Dejligt når en hurtig ekspedition når planmæssigt frem. God dag til dig! Vh Helle/Besos

Tørklæde

Jeg er yderst tilfreds med leverings service samt den tørklæde jeg bestilte.

18 de abril de 2015

Resposta da Besos

Hej John, Tak for din anmeldelse og dejligt du er glad for dit tørklæde. Vh Helle/Besos

Super god service

Hurtig, god og hjælpsom, ring blot til dem og du får en super god betjening

16 de abril de 2015

Resposta da Besos

Hej Ellen, Tak for din søde anmeldelse og du er naturligvis altid velkommen til at ringe. God dag! Bh Helle

Bestilling af et tørklæde

Hurtig levering til pakkeboks uden omkostning. Fra dag til dag.
Kan ikke være bedre.

24 de março de 2015

Resposta da Besos

Hej Liselotte, tusind tak for din fine anmeldelse. Du ønskes en god dag. Bh Helle/Besos

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fin service

Modtog et tørklæde med vævefejl. Fik hurtig tilbagemeldning på min reklamation og god håndtering af sagen.

12 de março de 2015

Resposta da Besos

Hej Kirsten, Tak for din fine feedback - jeg er glad for, at du er tilfreds. Bh Helle/Besos

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine varer og hurtig ekspedition

Havde ledt efter et halstørklæde i men alle lignede hinanden. Fandt et fint et hos besos til fornuftig pris. Det ankom hurtigt og halstørklædet er rigtig lækkert.

22 de fevereiro de 2015

Resposta da Besos

Hej Jesper, dejligt du synes om tørklædet og tak for din fine anmeldelse. God dag! Bh Besos

God kvalitet

Hurtig ekspedition. Vare af god kvalitet

15 de fevereiro de 2015

Tusind tak for den flotte anmeldelse :)) BH Besos

Flot tørklæde

Hurtig ekspedition. Meget fint tørklæde. Vil handle der igen.

8 de fevereiro de 2015

Hej Ditte, Tusind tak for din søde anmeldelse. God dag :) Bh Besos

Lækkert og hurtigt

Rigtig lækkert kvalitets halstørklæde! Lyn hurtig fragt, mange tak

1 de fevereiro de 2015

Resposta da Besos

Hej Jacob, Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt du synes om tørklædet. Bh Besos

hurtigt og effektivt

bestilte torsdag over middag, kunne hente varen på mit lokale posthus 1 døgn senere.

12 de janeiro de 2015

Resposta da Besos

Hej Helle, dejligt at læse :) og tak fordi du skrev en anmeldelse af Besos.dk. Bh Helle

Lækre tørklæder til mænd

Markedet for smykker, tørklæder etc. til mænd er ufatteligt stereotypt. Men hos BESOS har de nogle lækre ting. Jeg bestilte et tørklæde til min kæreste over nettet, det kom to dage efter og var ligeså lækkert som jeg forventede til dets pris.

6 de janeiro de 2015

Resposta da Besos

Kære Charlotte, Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på trustpilot :) Og tak for dine pæne ord om vores tørklæder til mænd. Bh Besos

Classificada 5 em 5 estrelas

super nemt og super hurtigt

jeg bestilt et tørklæde hos Besos, det var nemt og det gik super hurtigt. Allerede dagen efter kunne jeg hente tørklædet i en pakke boks.

5 de janeiro de 2015

Resposta da Besos

Hej Sussie, mange tak for din søde anmeldelse. Glad for at tørklædet kom hurtigt frem :) Bh Besos

Classificada 3 em 5 estrelas

kvalitet svarede ikke til beskrivelse

Hos Besos har de flotte tørklæder. Vi valgte et der blev beskrevet som fed silke. Tørklædet var pænt, men i en meget tynd kvalitet.

3 de janeiro de 2015

Resposta da Besos

Hej Anette, tak for din anmeldelse. Vi tager altid kundernes feedback til os og har fokus på kontinuerligt at optimere vores shop. Beskrivelsen af tørklædet er: "DELIKAT silketørklæde i bordeaux. FLORLET mønstret silketørklæde i skønne farver. Tørklædet er printet i vintage mønster, er unisex og kan styles på mange måder. Materiale: 100% silke." Så tørklædet er ikke beskrevet som fed silke - men som delikat og florlet. Bh Besos

Super kvalitet og service

Bestilte et tørklæde som jeg ville give som gave - det var så lækkert at jeg efterfølgende bestilt et tilsvarende til mig selv. Begge gange fik jeg pakken 2 dage efter bestilling.

3 de janeiro de 2015

Hej Bente, tusind tak for din søde anmeldelse. Fortsat god weekend. Bh Besos

Fik et smukt tørklæde

Tørklædet var pakket fint ind og vedlagt en personlig hilsen og guldkarameller! Det var mere end jeg havde forventet. Og varen blev afsendt samme dag, jeg bestilte den. Tak for god service😃

2 de janeiro de 2015

Resposta da Besos

Hej Sanne, tak for din søde anmeldelse og selv tak mht. service. Fortsat god weekend. Bh Helle

Fuld tilfredshed

Overskuelig hjemmeside.
Hurtigt svar på besked i emne.
Lynhurtig levering og fin indpakning med lille ekstra gave :)
Fuld tilfreds med handlen

11 de dezembro de 2014

Resposta da Besos

Hej Nicoline, tak for din flotte anmeldelse. Du ønskes en god dag. Bh Helle/Besos

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais