Betit Opiniões 28

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er bondefangeri, af værste skuffe. Support er venlig, helt misinformerende. Deres tilbud, er et luftkastel. Udbuddet af automater, er sammenlignet, med andre casinoer, minimal. Hold jer væk f... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Det er en rodebutik! Det er meget mærkeligt at være kunde her. Anbefaler det ikke. Hold jer til Bet365, Unibet og Danske Spil.

Classificada 2 em 5 estrelas

Deres velkomsttilbud er misvisende - én betingelse står på deres kampagnebillede og en modstridende står i deres betingelser. Supporten har ikke meget snilde indenfor området.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Det er bondefangeri

Det er bondefangeri, af værste skuffe. Support er venlig, helt misinformerende.

Hold jer væk fra det her casino.

8 de dezembro de 2025

Hold jer væk fra Betit.dk og Vbet.dk

Hold jer væk fra Betit.dk og Vbet.dk
De burde aldrig havde haft en dansk licens.
Fik en casinobonus på 500kr ved at indbetale 500kr. Bonusen og indbetalingen skulle spilles igennem 10 gange=10.000kr.
Efter at have vundet 3500kr gik min konto fra det ene sekund til det andet fra 4500kr til 1000kr da jeg havde gennemspillet de 10.000kr.
Support forklarede at man ikke kan vinde penge på tilbuddet men kun Bonusen på de 500kr. dette stod ikke i betingelserne.

4 de dezembro de 2025

Deres sportsbonus snyder

Deres sportsbonus snyder. Så længe den er aktiveret kan man kun spille på spil som bonussen tillader. Dvs. kun single spil på 1,8 eller over. Vil man spille på andet, skal man deaktivere bonusen og derved miste den.
De fleste andre betting sider tillader selvfølgelig at man better på ander, som så ikke tæller med i bonussen. Man kan heller ikke trække ud mens den aktiveret.

26 de novembro de 2025

Fusk og svindel.

Fusk og svindel.
De lover bonusser der ikke er der.
Og laver det samme trick som mmange andre at det er svært at gennemskue hvordan man skal aktivere og vælge de helt rigtige ting for at kunne få bonusser til at virke.

23 de setembro de 2025

Man får ikke sine 100 kr spins

Man får ikke sine 100 kr spins, når man indbetaler 100 kr første gang. Jeg kan se på andre anmeldelser, at jeg ikke den eneste. Hævede min Indbetaling igen. Spændende o. Den bliver udbetalt.

21 de setembro de 2025

Scam hjemmeside

Scam hjemmeside. Der er en kanpagne hvor man kan få 100 free spins når man indbetaler 100 kr. Man får ikke sine spins, og kundeservice gider ikke at gøre noget ved det. Hele hjemmesiden roder. Aldrig spil derinde!!!

15 de setembro de 2025

Umanerligt besværligt

Umanerligt besværligt. Der gik 5 dage fra jeg oprettede min konto, til jeg blev “godkendt”. Så satte jeg penge ind og cirkuset startede forfra, umuligt at få lov til at spille… skandaløs dårlig service og hjemmeside, hold jer langt væk!

4 de setembro de 2025

Snyd med velkomstbonus

Snyd med velkomstbonus. Den bliver ikke automatisk lagt ind, og deres kundeservice modarbejder alt hvad de kan for at bonussen skal krediteres

3 de agosto de 2025

Svindel

Jeg indbetalte 100kr og tilmeldte mig en kampagne hvor man fik 100% bonus op til 800kr efter det første væddemål man lavede var afsluttet, og da mit væddemål var afsluttet fik jeg ikke noget freebet og jeg skrev til dem men de sagde det ikke kunne lade sig gøre, hold jer fra dette bettingfirma hvis i ikke vil kneppes i to’eren

7 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg klagede over at jeg ikke havde fået…

Jeg klagede over at jeg ikke havde fået min 500 kr. Velkomstbonus ved oprettelsen af ny konto.
Jeg AKTIVEREDE og brugte koden BETMAX via hjemmesiden spilxperten. com.

Jeg fik dette svar efter 5-6 dage.

Hej!
Tak, fordi du valgte Betit!
Efter din forespørgsel via live chat må jeg desværre meddele dig, at du ikke er berettiget til bonussen, da du ikke har aktiveret nogen af kampagnerne.
Hvis vi kan være til yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os igen!
Med venlig hilsen,
George.

Svindel og humbug.

1 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais