Topper.
Een eerlijke verkoopster. Goede service. En als er wat mis gaat of er is wat. Wie het super en zo snel mogelijk opgelost
BeYou -Ti is een webshop met de nieuwste musthaves en eye-catchers voor jouw kindje haar/hem garderobe. We speuren binnen- en buitenland af voor de aller tofste fashion items die geïnspireerd zijn op de trends van bloggers en designers. Onze webshop bestaat uit kleding, maar ook accessoires om je outfit compleet te maken. Alle items in onze collectie kopen wij maar beperkt in waardoor jij als echte fashion lover unieke producten kunt kopen. Elke week komen er nieuwe items online. Wil jij niks missen en op de hoogte gehouden worden van de laatste trends en items? Volg ons dan op Facebook, Instagram, Tiktok en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! De webshop BeYou -Ti is opgericht in 2022, Geregistreerd Onder kvk nummer 86586491
Pater van den elsenplein , 5022ee, Tilburg , Holanda
Goede kwaliteit van kleding, en een hele lieve verkoopster.
Goede service, klantvriendelijk goed bereikbaar en onwijs gave kleding
leuke kleding voor leuke prijsjes
vriendelijk klant gericht ze denkt met je mee
vi d nuks teveel en heel behulpzaam
Hele leuke kleding van goede kwaliteit. Er was 1 setje verkeerd geleverd en het werd gelijk super goed opgelost !
Heb via tiktok besteld, mijn mooie pakket moet nog binnenkomen. Maar nu al mega blij. Wat een gedult en liefde heeft deze vrouw❤️
Hele Leuke Kinderkleren goede kwaliteit goede prijzen echt een aanrader
Onwijs lief, beantwoord snel en netjes haar berichten, bestellingen worden snel en netjes afgeleverd! Alleen maar positief over dit bedrijf!
Kleertjes zoals omschreven. Vriendelijk en snelle levering!
Be-you_ti heeft leuke hippe en stoere kinderkleertjes van Baby girls/Boys tot de Grote Dametjes en Jongens..☺️
Je kunt tijdens de Live of via de website leuk shoppen voor een betaalbare prijs.
De verkoopster is een leuke, vriendelijke meid die altijd het hart op de juiste plek, en graag met je meedenkt.
Ook ik koop hier de kleertjes voor mijn kindjes..❤️
Altijd leuke en betaalbare kleding voor mijn meisje, zelf is ze ook super vriendelijk!! Aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.