Jeg har desværre haft en virkelig dårlig oplevelse med kundeservicen hos Biva. Det er noget, jeg sjældent oplever. Den oplyste leveringstid var 4–8 uger, men vi har nu ventet i over 10 uger på... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
- Loja de móveis
- Loja de mobília para quartos
- Centro de jardinagem
- Loja de mobília para sala de estar
- Loja de mobiliário de escritório
Escrito pela empresa
BIVA er en af Danmarks største online forhandlere af møbler med et kæmpe sortiment af prisbillige møbler. Vi håndterer hver uge flere hundrede forsendelser og har hver dag kontakt med mange kunder – både online og i butikken, hvor vi er kendt for at tage godt imod alle og yde en personlig og engageret service. Desværre ser vi – som mange andre virksomheder – at tilfredse kunder sjældent tager sig tid til at dele deres gode oplevelser, mens utilfredshed oftere bliver anmeldt. Det giver desværre ikke altid et retvisende billede af den samlede kundetilfredshed. Vi håber derfor, at du – hvis du har haft en god oplevelse hos os – vil tage dig tid til at dele den. Det betyder meget for os og hjælper andre med at danne sig et mere nuanceret indtryk.
Informações de contacto
Fuglsang Allé 2, 7000, Fredericia, Dinamarca
- support@biva.dk
- www.biva.dk
Respondeu a 47% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg har desværre haft en virkelig…
Den oplyste leveringstid var 4–8 uger, men vi har nu ventet i over 10 uger på vores sofa – og den er stadig ikke blevet leveret.
Når man forsøger at kontakte virksomheden telefonisk, bliver man henvist til at skrive en mail. Desværre er svarene, man modtager, meget upræcise og uden konkret eller brugbar information. Det føles som om, man ikke får reelle svar på sine spørgsmål.
Alt i alt har det været en meget frustrerende oplevelse. Jeg håber virkelig, at sofaens kvalitet lever op til forventningerne – og at ventetiden i sidste ende er det værd.
Elendig service og levering
Jeg har bestilt et Spisebord. Der blev lovet levering 14 dage. Men der skete ingenting! Blev så lovet en dag for levering. Men der var ingen levering også fik jeg en ny dato, men heller ingen levering. Derudover hører man ingen ting. Totalt elendig service! De trækker pengene med det samme, men man skal ikke forvente og se sin varer. Har stadig ingen Spisebord modtaget!!!
Pas på med BIVA - de trækker pengene uden at levere varen!
BIVA tog mine penge men leverede ikke - de har heller ikke gidet svare mig og det er nu knap to måneder siden at jeg bestilte mine stole - så hold jer langt væk fra BIVA og køb jeres møbler ved et andet og mere seriøst firma - nu er i advaret!!!
Jeg har naturligvis forsøgt at kontakte BIVA flere gange, men det er nærmest umuligt for de besvare ikke mine mails og ringer heller ikke tilbage selvom jeg har anmodet dem om det. Man kan i princippet godt ringe til BIVA, men der bliver du mødt af en telefonsvare, der henviser dig til deres site, hvor du kun kan sende en email for deres chat virker ikke!
Jeg er SÅ skuffet over Biva.
Jeg er SÅ skuffet over Biva.
Jeg har bestilt en sofa fra Biva fordi jeg stolede på at et gammelt dansk firma som dem var reelle.
Deres møbler er gode, deres kundeservice er den værste jeg nogensinde har oplevet!
Jeg blev lovet en mail når sofaen var færdig produceret. Den kom aldrig.
Mht levering:
Jeg modtog først en mail kl. 13.17 om, at sofaen ville blive leveret mellem kl. 12 og 22 – altså et tidsrum, der allerede var begyndt. Leveringen fandt sted kl. 13.30, hvilket gav mig under 15 minutters reelt varsel.
Det er ikke muligt at indrette sig efter en levering med så kort varsel, og det lever efter min vurdering ikke op til kravet om rimelig varsling i forbindelse med hjemmelevering.
Jeg måtte smide hvad jeg havde i hænderne og forlade et kundemøde. Hvilket betyder at Biva har kostet mig mere end hvad jeg gav for sofaen.
Jeg forventer at høre fra dem.
Ellers må jeg tage den op med min advokat
OPDATERING
Jeg har lige oplevet den værste kundeservice i mit liv!
Adam fra Biva ringede og lagde ud med i en meget irriteret tone at sige: jeg har hørt fra min kollega at der er et problem med din sofa. Skal vi ikke bare hente den igen.
(Det løser jo ikke problemet? Skaden er sket, nu er det jeres job at være serviceminded og undskyldende)
Han sagde at Biva ikke vil have kunder som mig og påstod at jeg truede og afpressede dem i min mail. Jeg er mildest talt chokeret.
Jeg havde skrevet i min mail at jeg gerne ville ringes op af kundeservice og at jeg havde lavet denne og en anden anmeldelse af forløbet. Samt at jeg kommer til at poste dette samt videre forløb til sociale medier
Det er åbenbart trusler og afpresning!?
Adam blev ved med at afbryde, så jeg havde utrolig svært ved at få forklaret han det egentlige problem.
Da jeg endelig trængte igennem og han forstod at leveringen ikke var problemet, ej heller sofaen. Problemet var at varslingen for levering kom 1 time og 17 min efter leveringstiden begyndte og der kun gik 15 min derfra til levering fandt sted.
Det kan i yderste tilfælde have kostet mig mere end hvad sofaen er værd.
Dertil svarer han at jeg skal se det fra hans side!? Og at de også har meget travlt!
Nej Adam! Kunden skal ikke tage sig af jeres problemer.
Endelig går det op for ham at der kunne være noget om det jeg sagde og at jeg ikke bare brokker mig for fornøjelsens skyld, men at Biva reelt kan have kostet mig penge.
Da jeg forklarede at sagen kunne have været løst og at jeg nok ville have været tilfreds med et forstående og serviceminded opkald fra dem af,
svarer han IGEN at jeg skulle se det fra hans side og at han var presset på arbejde og havde en hård dag.
DET ER IKKE MIT JOB AT SE DET FRA JERES SIDE AF!!!
Jeg har på intet tidspunkt krævet andet end at blive ringet op så vi enten kunne finde en løsning eller kompensation.
Og var det opkalde kommet i en ordenlig tone og med service for øje, så havde jeg været tilgivende.
DETTE ER UNDER AL KRITIK
Bestilte 2 lænestole d 10 Feb
UPDATE: STADIG IKKE modtaget stole her d 16 Marts og idag fået Mail om at de først kan leveres d 3 Juni 2026 til trods at de er betalt 10 Feb...Idag annuleret ordre spændene hvor længe jeg skal kæmpe med at få mine penge retur....VIRKELIG DÅRLIG STIL BIVA.....
Bestilte 2 lænestole d 10 Feb , med leveringstid op til 2 uger..
Stadig ikke modtaget stole.
Gentagne skriverier om hvornår de kommer, senest skulle de leveres 6Marts, de kom IKKE.
Kan ikke ringe til firmaet og når man skriver, svarer de i øst og vest intet at kunne forholde sig til...
Nu er det lagt over på leverandøren og at det forventes at blive leveret indenfor en uge...IKKE godt nok for stole betalt og bestilt 10 Feb..Virkelig dårlig service og uproffessionelt firma...Sidste gang jeg handler her...
AT BLIVE SVINDLET AF BIVA 🥺😥 Sørgeligt og noget svineri.
Dette er skrevet på vegne af min kære Moster, som er gået helt ned grundet svindel og humbug fra BIVA.
Hendes historie.
Jeg bestilte et dyrt skab d. 12 februar 2026. Ventetid og ventetid og extrem nedladende og forfærdelige service. Man kan ikke kontakte dem uden det tager år og dag, og medarbejderne virker ligegyldige og irriteret. Der er INTET der hedder service.
Jeg skulle have haft det klædeskab i går men der skete intet som helst. Jeg prøvede igen og igen at kontakte Biva og jeg havde betalt 1400 kroner plus det løse for at få det bragt op, det er mange penge når man tænker på priserne bliver mere umenneskelig høje.
Jeg var næsten grædefærdig da jeg har betalt så meget for et tøjskab og bliver snydt af Biva der kaster omkring dig med utrolige dyre priser og en service der ikke er tilstede.
Men Bivas iskolde og ligegyldige medarbejdere skrev at "En fragtmand" havde været og banke på og ringe på dørklokken til opgangen.
1. Der er INGEN dørklokken til opgangen
2. Der er intet opkald til mig
3. Der har ingen været på min adresse i går og banke på.
Denne fantasi historie fra BIVAS side er en direkte løgn og kun en undskyldning for at "kunne høste endnu 1400 kr. Ind i deres pengekasse.
Da jeg kunne få tilsendt en giro kort på yderlig 1400 kroner !
Men jeg er utrolig skuffet over BIVAS behandling og svindel imod mig, og så kan man tænke på hvor mange andre stakkels mennesker de snyder på den måde 🥺🥺🥺🥺
Reklamation
Reklamation - Serviceniveuat er ikke eksisterende.
Vi har været så uheldige at kører til XL-Møbler i Fredericia. (3 timers kørsel), da vi skulle afhente vores nye spisebord.
Da vi ankommer, fortæller manden bag desken, at kassen er blevet beskadigt, men at han har tjekket indholdet og at det skulle være i den fineste orden. Da jeg ser vores pakke, kan jeg se at emballage er total smadret, og åben helt ind til spisebordet.
Jeg ber ham dog om at tape kassen ind, da den brudt helt op. (Burde han selv kunne have regnet ud, og ikke noget jeg burde spørge om).
Da vi så kommer hjem og pakker den ud, kan jeg se at den tydeligvis er skrabt imod et eller andet på den ene side, samt blevet tabt lige ned på det ene hjørne, så den bokstavelig talt var blevet knust. Alt blev dokumenteret, samt taget billeder af, da jeres medarbejder anbefalede os at gøre det, hvis der nu var noget.
Ovenpå en lang køretur, samt frustrationer. finder jeg ud af at man ikke telefonisk kan ringe til dem. (VIRKELIG DÅRLIGT!!) - men at det hele skal foregår online/email. Jeg får derefter skrevet en god forklaring samt vedhæftet billeder af pakken før den blev pakket ud, hvor man kan se kæmpe åbning i kassen, da den ene side er flået/skrabt af. og derefter af selve skaderne.
Jeg får så en mail idag idag fra deres kundesupport:
Tak for din henvendelse.
Da dette er en Biva odre, skal du oprette en henvendelse ved dem.
De frasiger sig alt ansvar, men det er dem som har modtaget en pakke, som TYDELIGT er total skadet. Og tydeligvis har jeres medarbejder stået og løjet mig lige op i hovedet.
Og nu skal vi til at bøvle med reklametionen, for at få fuld refundering, samt dække vores transportomkostninger samt lejning af trailer mm.
Dog vil dette snart blive anmeldt til Nævnenes hus, hvis de bøvler mere og ikke følger de danske paragrafer for returnering samt købeloven.
Skuffende oplevelse hele vejen igennem.
Sidste kommentar til mit besøg: Udover den elendige service alle steder, er deres butik ovenikøbet meget beskidt.
(Kommentere yderligere på sagen, når vi endelig får svar)
Vi har haft en virkelig god oplevelse
Vi har haft en virkelig god oplevelse. Sælgeren var meget hjælpsom og professionel og tog sig god tid til at rådgive os, så vi fandt den helt rigtige sofa. Leveringstiden blev overholdt præcis som aftalt, hvilket vi satte stor pris på.
Sofaen lever fuldt ud op til forventningerne – virkelig top kvalitet, flot udførelse og meget komfortabel. Man kan tydeligt mærke, at der er tale om et kvalitetsmøbel.
Alt i alt en super god handel med god service fra start til slut. Vi kan varmt anbefale dem til andre.
Lang leveringstid og mangel på ting
Lang leveringstid og mangel på ting
Beskadigt varer alt i alt dårlig kommunikation fra dem skulle sige at jeg ville komme med skabet og hæve købet før de ville svare
Sofabord uden ben og med langt ventetid
Vi bestilte et sofabord som jeg skulle have i fødselsdagsgave. Vi fik en bekræftigelse den 6 Januar og fik først bordet den 4 feb. Vi undervejs var komunikationen fra BIVA mildest tslt mangelfuld. Undervejs kunne vi skive med en vognmand, der gentagende gange lovede at border ville komme i morgen, men ikke gjorde det. Langt om længe har vi så fået bordet, MEN der er ingen ben eller beslag med. Hvad er det dog for en forretningsform?? Det er simpelthen ikke godt nok!!!
Blandet oplevelse – god kundeservice, dårlig kvalitet
Blandet oplevelse – god kundeservice, dårlig kvalitet
Jeg købte en kommode online hos Biva.dk og hentede den hos XL Møbler i Fredericia en uges tid senere.
Butikken fremstod rodet og ikke særlig indbydende, og der var kun én medarbejder til udlevering af møbler, så jeg måtte vente et godt stykke tid.
Den online kundeservice er det bedste, jeg har at sige om Biva – her oplevede jeg hurtig og venlig respons.
Selve kvaliteten på den Tvilum-kommode, jeg fik udleveret, lever dog slet ikke op til forventningerne. Den får kun 1 stjerne herfra. Finish og materialer virker billige, og helhedsindtrykket er skuffende – også i den lave prisklasse.
Jeg vælger et dyrere mærke næste gang.
Super go service …
Modtog en sofa som jeg har købt igennem biva. Som havde en oile liggende plet. Og tog kontakt med services afdeling og fik Adam som straks hjalp med og få styr på problemet. Kan helt klart anbefale køb hos biva👍
Jeg bestiller den 30 januar og modtager…
Jeg bestiller den 30 januar og modtager først den 13 februar.
Der står 4 arbejdsdage
Dårlig og svarer ikke.
Leverede et produkt, som gik i stykker under samling.
Jeg oprettede en reklamation sag, og har nu venter i over 2 måneder uden svar.
Jeg købte et bord som for det første…
Jeg købte et bord som for det første var mega besværligt at samle. Når det så endelig er samlet er det total vakkelvorn og når jeg prøver at kontakte Nova for at sige at det er dårlig kvalitet da de efterfølgende siger at jeg skal sende alt min dokumentation. Det gør jeg så og de vælger bare at ignorere min henvendelse fordi de tænker “hvis vi nu bare ignorerer hende så opgiver hun nok”. Det skal lige siges det var absolut ikke et billigt bord.
Næsten umuligt at få ens vare eller…
Næsten umuligt at få ens vare eller svar fra kundeservice!
D. 12/12 bestiller jeg en børneseng med 4 ugers leverings. Jeg ser dog at pengene bliver trukket med det samme, hvilket der ikke fremgår noget om i hverken handelsbetingelser eller ordrebekræftelse. Det kræver mange beskeder over mails og på deres messenger, med anmodning om at refundere beløbet og først hæve det når ordren er på vej. Mange beskeder bliver slet ikke svaret eller også får jeg besked om at det er sendt til bogholderiet, men lige lidt sker der.
Ingen informationer kommer automatisk. Der er først ved selv at efterspørge leveringstidspunkt, at man informeres om at varen er yderligere forsinket.
Efter at have sendt gentagne beskeder på alle platforme, får jeg d. 8/1 en mail om at min ordre er annulleret og de beklagede forløbet.
Eftersom jeg har et barn der venter på sengen, skriver jeg tilbage at vi gerne vil beholde ordren, men at vi vil have pengene refunderet ind til den sendes. Pengene kommer retur og vi aftaler at jeg kontaktes når den kommer på lager hos dem.
Her bliver jeg heller ikke automatisk kontaktet. Sengen er mærkeligt nok lige ankommet, da jeg endnu engang selv kontakter dem. Der aftales at hvis jeg indbetaler pengene, så sender de sengen afsted. D. 30/1 sender jeg pengene, hører alligevel først noget igen d. 3/2.
Her aftales der levering i dag, d. 9/2. I går d. 8/2 undre jeg mig over at jeg endnu ikke har hørt noget, eftersom jeg er informeret om at jeg nok skal modtage løbende opdateringer omkring leveringen. Jeg får af vide at logistikken nok skal kontaktes, men dem hører jeg aldrig noget fra.
Jeg står nu i dag og skulle efter aftale have modtaget en ordre mellem kl. 13-15, men INTET er kommet!! Jeg har taget fri fra arbejde for at kunne modtage denne levering, men jeg hører intet fra jer. Det er under al kritik, at noget så simpelt som køb og levering af en seng, skal indebærer flere timers forsøg på korrespondance med jer.
Svar tilbage til Biva:
Vi har ALDRIG bedt om at ordren blev annulleret. Vi har derimod været meget tydelige omkring at ordren ikke skulle annulleres (det har vi skrevet meget direkte i mailen til jer), men at vi krævede at pengene kom retur på vores konto ind til varen blev afsendt.
Vi afventer at høre fra jer med ny levering

Resposta da BIVA
Jeg handler ikke her igen
Jeg handler ikke her igen. De trækker pengene med det samme og derefter starter en lang kamp om at få varen.
Vi har fået flere forskellige datoer oplyst ift. levering af varen og været hjemme hver gang, men de kom ikke. Efter mange mange mange mange mails, så kom varen endelig, men det er ikke kampen værd og nu har vi et møbel herhjemme som er forbundet med rigtig meget frustration, så vi nyder det slet ikke.
Trods ønske om telefonisk opringning, så nægter de at ringe op. De yder heller ikke kompensation når de ikke overholder aftalt leveringstid.
Hvis du absolut vil købe noget hos dem med levering - så være forberedt på at varen kommer når de har lyst til at levere den - IKKE DEN DAG DE HAR OPLYST AT DE VIL LEVERE DEN.

LAAANG leveringstid på lager-vare
Jeg bestilte en vare som var angivet som "på lager" . Det til trods gik der over en måned inden den kom frem. Jeg måtte selv rykke for den. Det kunne de "ikke forstå"
Den foreslåede kompensation var 200kr i tilgodebevis. Man man stort ikke set få noget for 200kr i biva, og jeg købte for over 2000kr. Fragten for min varer var alene 350kr.

Fuldstænding latterlig service
Fuldstænding latterlig service. Biva har sparet telefontiden væk, for at fokuserer på online service. Der går dog 48 timer mellem svarene..
Jeg har nu ventet på min levering af 2 stole i 44 dage. Leveringstid var 1-2 uger....
Når de svarer på mails om leveringen, får man "falske" leveringsdatoer, og ingen tracking på at ordren eller leveringen faktisk er opsat.

Jeg ville bestille 2 varer
Jeg ville bestille 2 varer. Og har skrevet til dem, men intet svar. Telefonisk kan det mærkeligt nok ikke lade sig gøre, at få fat i nogen i lige dette firma. Og det bare i sig selv syntes jeg er useriøst! De har meget af det samme som Møbler1. Og deres varer er også billigere end Biva's. Jeg bestiller hos Møbler1 i stedet for. De svarer også en hurtigt. Og har en top service.

Resposta da BIVA
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.