Black Bananas Opiniões 2601

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij retourneren doet dit bedrijf iets wat wettelijk niet mag. Zij zeggen namelijk dat: zowel de verzendkosten voor mijn rekening zijn én de retourkosten. Dat mag volgens de wet niet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede klantenservice, ze reageren snel. Je kan points verdienen met je aankopen, waarmee je gratis accessoires kan aanschaffen. Maar vooral, wat een gave & fijne kleding! Control trainigspak helpt mij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wederom tevreden over de kwaliteit alleen waren 2 van de 3 bestelde pakken niet passend maar daar kan black bananas niets aan doen dat is mn eigen schuld Wat me wel heel erg stoort is dat je voor r... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Loja de roupa urbana

Black Bananas offers a unique combination of high-end clothing and streetwear in the most fashionable way

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Houdt zich niet aan de wet

15 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Prima klantenservice niet voldoende bereikbaar

Edit Pakket lag 2 weken bij DPD dus correctie. gisteren alles doorgevoerd en betaling binnen een dag terug gestort.
BB geeft aan op al mn berichten gereageerd te hebben echter heb ik dit niet ontvangen.

communicatie kan alleen via mail dat is erg vervelend dus de 1 ster wordt 3 ster

1 de janeiro de 2026

Klantenservice is superieur

Klantenservice is superieur.
De klantenservice heeft mijn klacht snel en zeer professioneel afgehandeld. Nogmaals dank voor jullie service!

1 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Premium Price, Discount Quality

I bought two t-shirts (different colors) from de Bijenkorf. Nice designs, sure, but that’s about where the quality ends. The material feels cheap, and within three months they looked like they’d survived a decade of wear. The collars faded and stretched, and yes, I followed the washing instructions. After a month it was already clear that I’d basically paid a premium price for a Primark-level t-shirt.
I definitely don’t recommend it.

29 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goed geholpen met een probleem en een betere service bestaat niet.

Ik ben na een mail met een probleem wat ik had heel vriendelijk geholpen door het Customer Service Team van Black Bananas. Ze namen mijn probleem serieus en zagen de ernst ervan in waar ik mee zat en ben ontzettend vriendelijk geholpen en kreeg snel antwoord van ze . Ben zeer tevreden en hier kunnen andere winkels nog een voorbeeld aan nemen. Ben ze dan ook zeer dankbaar en ontzettend fijn hoe ze met me meedenken. Niks anders dan goeds.

13 de novembro de 2025

Heel slecht dit

Heel slecht dit, een keer besteld maar nooit weer bij retour voor terugbetaling twee opties. Optie 1 of je krijgt 5 euro minder dan wat je hebt gegeven optie 2 of je krijgt je volledig bedrag maar dan word 5 euro als giftcard. Daarna nog eens 7 euro verzend kosten. Super slecht word nooit meer voor mij!

11 de outubro de 2025

Top service 👌🏼

Na 1x keer dragen lag de druk knoop op de capuchon van mijn dochters hoodie er af! Contact opgenomen met de Customer Service. Zij kwamen direct tot de conclusie dat dit niet kan, en hebben meteen een nieuwe naar ons opgestuurd.
Wat een goede en klantvriendelijke service zeg! 👌🏼

20 de março de 2025

Stof gaat pillen

Slechte service. Pak gaat vreselijk pillen. Echt niet oke voor die prijs. Na contact kan je korting krijgen op je volgende aankoop. Of dat ik dat nog wil van deze kwaliteit. Als het na een paar keer wassen er weer zo uit ziet dan bedankt voor niks. Gekocht is gekocht en geld kwijt. Heel jammer. Zit nu met een pak wat hij niet meer aankan.

6 de fevereiro de 2025

Een overbodig merk

Een overbodig merk, hoeveel van dit soort kleding komt er nog meer op de vuilnisbelt na het even te hebben gedragen ? Slechte pasvorm, proppen stof bij de ellebogen en bij de taille. De valling is hopeloos, wie past dit, wie koopt dit ?

28 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijk contact via email was perfect

De bestelling kwam erg snel. Ik had een vraag aan ze en via het e-mailadres kreeg ik meteen antwoord en wat ik nodig had. Heel erg fijn en persoonlijk contact. Bedankt

11 de dezembro de 2024

Bedankt Emily!

Bestellign en promo

Ik had net een bestelling geplaatst toen er een promo bij deze producten verscheen via de socials. Ik heb de klantenservice gecontacteerd en zij hebben me meteen de promo toegekend. Zeer vlotte afhandeling, alsook communicatie.

11 de dezembro de 2024

Resposta da Black Bananas

Bedankt voor je mooie review !

Classificada 5 em 5 estrelas

I was gifted The Commander Parka for my…

I was gifted The Commander Parka for my birthday... It's ABSOLUTELY BRILLIANT!!! For general wear out in the cold I feel nothing, even when riding my motor, through the rain, and snow, the jacket keeps me warm and dry. This is hands down, the best jacket I have ever had! The fit is perfect, the look is stunning!!! Just make sure you follow the measurement/size guide to ensure you get the right size.

12 de novembro de 2024

Thank u !!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.