Blankhoutenmeubel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, fijne communicatie. Bovenal zijn we zijn heel erg tevreden met het prachtige robuste, houten bed met lades voor onze dochter - en zij ook : ).

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de tweede keer een bed op maat laten maken door Blankhouten Meubel. Twee keer weken we in onze wensen af van de standaard mogelijkheden, vanwege kleine slaapkamers en het optimaal willen benutten... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

In eerste instantie ben ik flink geschrokken; men kwam een stapel planken bezorgen, inclusief een zakje schroeven. De tekst in de handleiding was niet bepaald handig geschreven, en de voorgeboorde gat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Blankhoutenmeubel levert uitstekende houten meubelen. Prima kwaliteit met name doordat van massief hout gebruik wordt gemaakt. Hier dus geen spaanplaat of hardboard. Na even doorvragen krijg je prim... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

148 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

fantastisch

Wat een fantastische firma met een vriendelijke en goede service, een 3 persoons stapelbed gekocht, helemaal blij mee, was vermeld dat deze op de begane grond bezorgt zou worden wat geen probleem is ( wonen 3 hoog zonder lift) toch heeft hans geholpen om en het bed boven te brengen en in de slaapkamer gezet, goede uitleg qua montage ik zeg top bedrijf.

30 de junho de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima service, goed advies en eerlijke prijs

Na lang zoeken naar een grenen boekenkast, min of meer identiek aan welke we reeds hadden, terecht gekomen op de site van blankhoutenmeubel. Een bezoekje gebracht aan de showroom, waar we deskundig advies kregen. Zo bleek dat mits wat aanpassingen links en rechts een boekenkast op maat gemaakt kon worden die bijna volledig gelijk is aan onze bestaande kast en in degelijke uitvoering. De beslissing was snel genomen. Na enkele weken wachten (het was blijkbaar erg druk bij Blankhoutenmeubel) werd de kast aan huis geleverd (en kregen we nog hulp bij het op zijn plaats zetten van de kast). Prima service!
Ondertussen kreeg de kast een kleurloog en vormt die een mooi geheel met de reeds bestaande boekenkast. Kortom: prima service, goed advies en eerlijke prijs!

18 de janeiro de 2016

heel tevreden

We konden niet naar de winkel komen, dus na goed gemeten te hebben onze meubeltjes via de telefoon besteld. Alles rustig doorgenomen en prima advies gekregen. We hebben o.a. een bed besteld met afwijkende maten. Dat was geen enkel probleem en daarbij konden we ook een passend matras kopen bij Hans. Bij de levering ruim binnen de toegezegde termijn waren we niet thuis, maar we wisten dat er geleverd werd en samen met de buurman is alles keurig netjes in ons huis gezet. Alle onderdelen hebben we nog even licht geschuurd, daarna in de grondverf gezet en afgelakt. Pas daarna in elkaar gezet. Goede handleiding, maar enige timmermanshandigheid en inzicht is wel gewenst. Met de meubelen van Hans kun je veel creatieve kanten op. Zo hebben wij op de bodem van de bedlades en de binnenkant van de achterwand van de kast plakfolie geplakt. Staat erg leuk en prima te doen. Wij zouden zo weer naar Hans gaan als we weer wat nodig hebben.

29 de julho de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Denkt mee en is klantvriendelijk!

Ik had vrij impulsief een mooi eenvoudig bed besteld en wilde een paar aanpassingen doen. Er werd goed met me meegedacht en op een vriendelijke manier werd mij een aantal opties gegeven. Uiteindelijk ben ik toch niet voor het bed gegaan. Zonder problemen kon ik mijn bestelling terugtrekken. Ik was net op tijd, want omdat het maatwerk is had het ook zo kunnen zijn dat reeds met het vervaardigen van het bed begonnen was. Klantvriendelijkheid is niet vanzelfsprekend en ik ben daarom zeer tevreden over het contact met Blankhoutenmeubel. Snel, duidelijk en vriendelijk.

21 de abril de 2015
Classificada 2 em 5 estrelas

hardleers

het zelfde bed weer besteld met de zelfde problemen
schroeven die bij het bed meegeleverd zijn steken 4 mm door het hout
bij het eerste bed was dat ook al toen daar bericht over gestuurd

nu moest ik de laminaat vloer repareren om dat de schroef door het het in de vloer was gedraaid

14 de janeiro de 2015

vriendelijk en servicegericht

De service is ouderwets goed. Vlot en duidelijk antwoord op vragen en goed advies. Kwaliteit van de producten is goed. Fabrikant van het door ons gekochte bed was minder flexibel, dat was jammer en voor ons bij het bestellen niet duidelijk, waardoor de levering vier weken later werd. Terwijl de eerste datum precies in de vakantie viel, wat we graag wilden. Ik zou zeker hier een volgende aankoop doen.

13 de janeiro de 2015

Helemaal goed!

Een bed, precies volgens eigen ontwerp. Waardevolle opmerkingen bij onze eigen ideeën en eerlijke adviezen wat betreft matrassen.
Alles precies op maat en thuis afgeleverd, wat wil je nog meer?

2 de janeiro de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Een man met twee rechterhanden en zeer klantvriendelijk

We hebben er een hoogslaper gekocht voor mijn zoon. Hans doet net dat stapje meer wat je bij anderen vaak mist; ik had het bed, na wat vragen, tijdens ons telefoongesprek besteld en direct komt er een bevestiging per e-mail met de maten e.d. zodat ik ook gelijk kon zien dat bij hem alles goed genoteerd stond. Het bed zag er prima uit, bij het inladen in de auto hielp hij even en ondertussen vertelde hij over het in elkaar zetten en het verven, wat we nog zelf zouden doen. Prima bedrijf!

17 de outubro de 2014

Helemaal goed.

Prima stoelen gekocht en prima winkel.
Hans helpt je op een goede en prettige manier en de winkelruimte is ook heel aangenaam, zoveel hout zorgt voor een rustige sfeer en ruikt lekker.

25 de setembro de 2014

goede grenen meubelen

de afgelopen jaren heb ik veel bij Hans gekocht. Kasten, boekenkasten, tafels, eetkamerstoelen. Het zijn goede meubelen voor een zeer redelijke prijs. Ook werden de afspraken altijd netjes nagekomen.
Ik ben dan ook 100% tevreden .
Ben Veldhoen.

19 de setembro de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi eenvoudig bed voor een stoere jongen

Op deze site gevonden; een eenvoudig stoer jongens bed. Met de tips van Hans ook makkelijk in elkaar te zetten. en dat allemaal voor 1 euro.
Helemaal fijn dat dan ook de lattenbodem en het matras thuis bezorgd worden. Wij zijn dik tevreden!

16 de setembro de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer vriendelijk en duidelijk advies bij aankoop van onze kast bij Blankhoutenmeubel in Eindhoven!

Wij hebben bij Blankhoutenmeubel in Eindhoven een hele mooie grenen kast gekocht! Goed advies van Hans en geen opdringerigheid, gewoon eerlijk en goed advies en daarom hebben we onze kast ook bij hem besteld en ook voor een goede prijs, ook dat is belangrijk. Levertijd is helemaal nagekomen en netjes voor een heel schappelijke prijs thuis bezorgd bij ons in Veghel. Wij raden dit bedrijf volledig aan bij iedereen. Het was niet de eerste keer dat we bij deze winkel waren!

14 de setembro de 2014

Meedenken met maatwerk

We wilden een stoer en stevig stapelbed met optimaal ruimtegebruik in een klein kamertje. De basis vonden we bij Blankhoutenmeubel. Dankzij het meedenken hebben we nu een stevig en bijzonder bed dat zonder materiaalverlies is aangepast aan onze wensen. Snel geleverd en gemakkelijk te monteren. Gratis nog wat goede tips gekregen.. Reken niet op 100% maatwerk.Uitgangspunt zijn wel steeds basisproducten, slim want anders wordt het in verhouding te duur maatwerk.

25 de agosto de 2014

Uitstekende basis + afwerking naar eigen inzicht = 100% tevreden

Ik houd van robuust, mijn partner van sfeervol. Bij alle andere opties kwamen we er samen niet uit, maar eenmaal aangekomen bij de correct werkende site van Blankhoutenmeubel was er een klik. Dan is het zo geregeld. Ook goed advies. Afwijkingen op de standaard worden zonder moeilijkdoenerij geregeld. Top! Overigens hadden wij bij onze laatste bestelling zelf verkeerd gemeten. Toen heb ik het bed zelf 20 cm smaller gezaagd. Dat zou met een standaardbed zeker narigheid opgeleverd hebben, maar nu niet.

3 de julho de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi ledikantje voor een zeer scherpe prijs

Voor ons aanstaande kindje waren wij op zoek naar een mooi, degelijk ledikantje, maar waar we zelf nog de nodige creativiteit in kwijt konden. Via Google kwamen we bij blankhoutenmeubel terecht waar we voor de Starko S zijn gegaan. Binnen een redelijke termijn van ongeveer 2-3 weken konden wij ons ledikantje ophalen. We kregen genoeg schroeven mee en een bouwtekening. Vervolgens konden wij zelf met lak het leidkantje helemaal afmaken zoals wij dat wilden. We hebben wel nog de spijltjes extra geschuurd, omdat ons inziens dit nog wat strakker kon. We krijgen nu superleuke reacties op dit stoere ledikantje met zijn unieke uitstraling.

28 de junho de 2014