Jeg besøgte Ford i Køge / Bjarne Nielsen. Blev mødt af en meget smilende ung kvinde, der ikke alene gav mig den efterspurgte pris, men også printede en detaljeret side ud, der viste placering m.m. V... Ver mais
A empresa respondeu
Jeres salgschef Jan, har været ualmindelig hjælpsom, hurtig og serviceorienteret ifm. køb af ny bil Hvis ellers bilen lever op til forventningerne kommer vi tilbage og bestiller et par biler mer... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Volvo i Køge oplever jeg altid at blive hørt af en mekaniker/tekniker. Han forholder sig seriøst selv til den mindste detalje. Dette er meget betryggende.
A empresa respondeu
Hurtig og effektiv skifte af hjul fra vinter til sommer. 10 min efter jeg kørte derfra punkterede jeg, da jeg snittede en kantsten (selvforskyldt). Kørte hjem på det flade dæk og ringede til værkstede... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Bjarne Nielsen A/S står mere end 330 medarbejdere klar til at hjælpe dig og din bil. Vi forhandler bilmærkerne Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda og har 10 bilhuse på tværs af Danmark.
Silkeborgvej 110, 7400, Herning, Dinamarca
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Værkstedet er meget serviceorienteret og er der større reparationer, spørger mekanikeren altid om vi ønsker at få det udbedret.
Har fået lavet min første service ved bn i esbjerg det var fantastisk service fra vi kom til vi gik igen og de lavet ikke bare service de har til gengæld støvsuget måtterne i bilen selvom jeg selv skulle til det efter 😅 men klart en anbefaling værd 😀 det eneste der er lidt øv det er den lange ventetid på at få en tid men kan være jeg selv skulle bestille i god tid en anden gang 😅
Meget venlig modtagelse og dejligt vente område. Jeg kan godt lide at komme hos jer.
Super service. Stærkt at jeg får særlig service som handicappet.
Da vi kom fik vi en låne bil
Mekaniker ordne 5 års eftersyn
Fra bremser til dæktryk
En dejlig oplevelse flinke mennesker at snakke med

Resposta da Bjarne Nielsen A/S
Rigtig rigtig god service har brugt dem en del gange nu både til dækskift forsikringssag og altid servicen top jeg er handicappet og vi finder altid en god løsning

Resposta da Bjarne Nielsen A/S
Vi fik en både kompetent og god vejledning da vi købte en brugt bil. Prisen var o.k. og sælger Nicolaj Valentin Vang gav sig god tid og hjalp også med vores bank, da beløbet skulle overføres. Vi fik en fair pris for vores gamle bil i bytte for den nye.
Det var en meget positiv oplevelse.

Resposta da Bjarne Nielsen A/S
Suuuper service fik en tid til dæktryk censor skift 2 time efter jeg havde kontaktet dem om mit problem,
Så det syntes jeg sku er god service

Resposta da Bjarne Nielsen A/S
Hos Volvo i Køge oplever jeg altid at blive hørt af en mekaniker/tekniker.

Godt og troværdigt bookingsystem
Tiden holdt, kvaliteten i orden og god menneskelig service

Resposta da Bjarne Nielsen A/S
Super service for både vores Ford og vores Volvo. Altid serviceminded mekanikere/ serviceteknikere. Gode snakken muligheder for reparationer og udstyr.

Resposta da Bjarne Nielsen A/S
Jeg besøgte Ford i Køge / Bjarne Nielsen.
Virkelig en flot service.

Super ringe kundeservice - Butikken i Birkerød

Resposta da Bjarne Nielsen A/S
De gjorde sig ekstra umage i deres vejledning i at bruge/ betjene min bil rigtigt i hverdagen - Jeg ved meget lidt om biler, men de tog sig god tid og behandlede mig med særlig stor tålmodighed og venlighed.

Resposta da Bjarne Nielsen A/S
Altid god, venlig og hurtig service.
God forklaring på hvad der er lavet.
Det er supet

Resposta da Bjarne Nielsen A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.