Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Medarbejderen kunne hurtigt aflæse at jeg havde brug for en prøvetur. Medarbejderen var meget personlig og nærværende. Han var hjælpsom og svarede på min spørgsmål. Jeg fik et direkte nr. som je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Jess, Bojsen Biler Det var en stor fornøjelse at handle med dig i dag. Både Kirsten og jeg var meget tilfredse med hele forløbet. Det kunne faktisk ikke være bedre. Du får et... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun varmt anbefales. Føler virkelig at her sættes kunden i centrum. Tid til stille og rolig information. Ingen købepres. Deres mål opleves at finde frem til den helt rigtige handel for den en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Køb af Ford Explorer var en god oplevelse. Forhandlingen af bilen via mail og tlf. var god. Fremvisning ved afhentning og introduktion til bilen var god. Som prikken over i'et, lukkede de op for a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Mecânica automóvel
  3. Concessionário Citroën
  4. Concessionário Peugeot
  5. Concessionário de carros usados

Escrito pela empresa

Vi er Vestjyllands største bilhus med et stort udvalg af nyere brugte biler. Besøg vores showroom i Holstebro og oplev de mange kvalitetsbiler for enhver smag og ethvert budget. Hos os er kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed altid vores topprioritet. Vi er dedikerede til at finde den perfekte bil til dig, så du kan investere i eller leje den, der giver dig maksimal køreglæde. Derudover har vi et stort og moderne serviceværksted med Autoriseret service for Citroën, Peugeot og DS Automobiles, men vi servicere og reparere alle bilmærker.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

En skøn og personlig service

Medarbejderen kunne hurtigt aflæse at jeg havde brug for en prøvetur.
Jeg fik et direkte nr. som jeg kunne ringe på så jeg ikke skulle igennem flere forskellige medarbejdere.
Og jeg fik at vide at jeg endelig skulle ringe hvis jeg havde yderligere spørgsmål.
Det endte med at jeg købte bilen.
Håber den gode service vil fortsætte efter jeg har hentet bilen.
Så en skøn service 😊

4 de abril de 2026

Køb af Ford Explorer

Køb af Ford Explorer var en god oplevelse.
Forhandlingen af bilen via mail og tlf. var god.
Fremvisning ved afhentning og introduktion til bilen var god.
Som prikken over i'et, lukkede de op for afhentningen en lørdag, trods de normalt har lukket.

21 de março de 2026

Nyder at køre i vores nye ID 4

Det var en stor oplevelse at handle med firmaet og spiciel med Mikkel R. Han var meget reel og god til at forklare os, hvordan vi skulle løse problemet med at køre i en elbil. Så vi er godt tilfredse med handlen og kan kun give vores bedste anbefaling

7 de março de 2026

6 stjerner burde findes til Bojsen Biler

Kære Jess, Bojsen Biler

Det var en stor fornøjelse at handle med dig i dag.
Både Kirsten og jeg var meget tilfredse med hele forløbet.

Det kunne faktisk ikke være bedre.
Du får et 12-tal, når 13-skalaen ikke længere eksisterer.

Fra første henvendelse til Bøjsen Biler.
Aftale. Prøvetur. Samtale første gang.

Ny aftale efter et døgns betænkningstid.
Jeres forståelse.
Jeres måde at imødekomme os igen til samtale og ny lille prøvetur.
Handel. Køb af den brugte bil. Underskrivelse. Aftale.

Samtidig med en fornuftig og indholdsrig samtale om livet.... Det kan bare ikke ønskes bedre.
Tak for det.

Kh kirsten og bent

27 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Kan kun varmt anbefales.

Kan kun varmt anbefales.
Føler virkelig at her sættes kunden i centrum.
Tid til stille og rolig information.
Ingen købepres.
Deres mål opleves at finde frem til den helt rigtige handel for den enkelte kunde, frem for blot at få solgt biler.

16 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi blev modtaget af et venligt…

Vi blev modtaget af et venligt personale med det samme . Fik en lærerig køretur i den nye elbil - med meget nyttige oplysninger. Og modtog bilen med løfte om altid at kunne vende tilbage til forretningen efter oplysninger og hjælp ang. bilen. ❤️

21 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais