Bose Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

En dan dacht je dat je in 60 jaar je slechtste customer service ervaring wel gehad had. Nee dus, Bose, met stip en huizenhoog op nummer 1. Als je al langs de Indiase CS desk komt en uiteindelijk je 30... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Basmodule 700 binnen 3 jaar kapot. Dat komt zo vaak voor dat er een actieve handel is ontstaan om dit apparaat te repareren. Kosten €100 en bij Bose 4 x zoveel bijna met verzenden erbij. 20 jaar l... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zoals velen met mij. Mijn duur aangeschafte Bose systeem is niet meer te gebruiken. Nooit meer een Bose apparaat dacht ik, maar ik hoor dat bij andere merken hetzelfde probleem zich voordoet als de up... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dikke 0 sterren, geen radio luisteren meer mogelijk nadat Bose een update heeft gemaakt waarbij radio luisteren niet meer automatisch wordt ondersteund. Wat een aanfluiting! Gedwongen via telefoon te... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hi-fi
  2. Loja de aparelhos de som
  3. Loja de dispositivos electrónicos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

298 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

99 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met reparatietijd

In juli 2024 een soundbar gekocht.
In september ging hij stuk en heb ik hem voor reparatie ingestuurd.
Tot op heden (eind feb 2025) nog steeds niet een werkend toestel teruggekregen.

Niet helemaal waar, want begin januari kreeg ik een nieuwe gestuurd.
Alleen was de mijne wit en kreeg ik een zwarte. Nu alweer ruim 4 weken wachtend op de omruiling.
Ongelooflijk!

21 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze reparatieservice bij Bose!

Wij hebben op 8 oktober een Bose Surround speaker 700 set gekocht. Na een aantal weken hoorde wij een elektronische tik in het geluid van de boxen.
Contact gehad met de klantenservice (3x). Elke keer de hele set opnieuw ingesteld samen met de soundbar en basspeaker (want dan zou het probleem opgelost moeten zijn), maar helaas hoorde wij nog steeds die tik.
Op 4 december hebben we uiteindelijk de set via UPS opgestuurd. Na weken niets gehoord te hebben (reparatie bleef op onderzocht staan) maar weer eens contact met de klantenservice opgenomen. Dit was overigens de derde keer dat we contact opnamen met de klantenservice sinds we het product opgestuurd hadden. De medewerker wist nu te vertellen dat wij nog een aankoopbon moesten uploaden in het reparatiebestand. Dan zouden ze ons sneller kunnen helpen. Dit hebben wij op 20 januari gedaan. Gisteren (14 februari) nog maar weer een keer gebeld naar de klantenservice. De medewerker vond het nu ook wel erg lang duren en hij zou een ticket aanmaken waardoor onze reparatie (volgens hem) weer even onder de aandacht gebracht zou worden.
Tot onze verbazing zagen we vandaag dat de inleverdatum nu aangepast is naar 20 januari,cen dat het artikel nog steeds onderzocht wordt. Wat een waardeloze service. Ik heb echt zo'n spijt dat wij voor alle bose producten gekozen hebben. Als ik had geweten dat de service zo slecht was dan had ik dit nooit gedaan.

4 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Koop nooit meer bij Bose!

Koop nooit meer bij Bose! Ben helaas niet de enige die al maanden wacht op reparatie van product. Reparatie al betaald en al! Hele slechte ervaring met de klantenservice en reparatieservice. Vanaf oktober ligt mijn Home speaker ter reparatie bij Bose, bij Ingram in Duitsland, waar Bose reparaties uitbesteed. Ik heb meerdere malen contact gehad met Bose en krijg steeds hetzelfde antwoord: u moet nog even geduld hebben, we hebben het geëscaleerd maar nog geen reactie. Vandaag weer een update uit Duitsland: verder uitstel van reparatie.

Leidinggevende spreken of contact met het reparatiecentum is ook niet mogelijk.

Schandalige klantenservice voor een bedrijf dat zogenaamde premium producten verkoopt! Echt kansloos.

10 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ze liegen gewoon bij de klantenservice!

Eind oktober vorig jaar heb ik mijn basmodule ter reparatie afgeleverd bij Bose via UPS. Sindsdien niets meer gehoord! Inmiddels heb ik 4 keer contact opgenomen met de klantenservice. De medewerkers beloven met de hand op het hart elke keer dat ik binnen enkele dagen een reactie krijg. Maar nee hoor, ze doen niet wat ze beloven. Het blijft oorverdovend stil. Plaatsvervangende schaamte krijg ik van hun schijnheilige houding. Bovendien onthouden ze mijn product waar ik grof geld voor betaald heb. Kan dit zomaar?

(!) Update 9 juni: ik heb twee keer een Ingebrekkestelling (1 + herinnering) verstuurd naar Bose, en behalve een automatisch gegenereerde ontvangstmail, niets maar dan ook niets van Bose vernomen. Vervolgens heb ik De Geschillencommissie aangeschreven, maar daar kunnen ze mij niet helpen omdat Bose niet is aangesloten. Nu dus maar een advocaat inschakelen :-(

9 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bose aftersales is er niet

In november een stroom/WiFi module ingezonden ter reparatie. Ook gevraagd of ik een nieuwe kon kopen. Nu bijna drie maanden verder, na een paar update verzoeken niets gehoord. Alvast een brief verzonden met ingebrekestelling, maar ook daar nog geen reactie op gehoord. Binnenkort via rechtsbijstand verdere actie. Wat een bedrijf. Jammer dat ik 1 ster moet geven. Kwaliteit geluid super, aftersales rampzalig. Zelf medewerkers van de klant services geven dit volmondig toe.

9 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wacht al 4 maanden op mijn reparatie!

Hele slechte ervaring met de klantenservice en reparatieservice. Vanaf september ligt ons apparaat ter reparatie bij Bose (of het bedrijf waar zij zaken mee doen). Sinds dien is er geen update geweest. We hebben meerdere malen contact gehad met Bose en krijgen steeds hetzelfde antwoord: u moet nog even geduld hebben, we hebben het geëscaleerd maar nog geen reactie.
Na uiteindelijk aan te hebben gegeven dat we ons product zsm terug willen hebben, ongeacht of het gemaakt is of niet, krijgen we te horen dat dat niet gaat.
Leidinggevende spreken of contact met het reparatiecentum is ook niet mogelijk.

21 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Tevreden

Ik had een bose headphone en deze stopte met werken. Contact gehad met bose (was wel lang zoeken naar een telefoonnummer), ze hebben mij goed geholpen. Ik heb een nieuw model vervangend product ontvangen (2022) en deze doen het nog steeds goed (2 jaar later 2025)

1 de dezembro de 2024

Zeer slecht !

Zeer slecht !! Heb de Bose Bose QuietComfort Earbuds II gekocht 5 maanden geleden en van de ene op de andere dag werken ze niet meer zijn stuk dat lichtje brand niet meer heb veel geld voor betaald dan verwacht ik kwaliteit !! Niks minder waar het is rotzooi troep !! En nu zeker terug sturen en jaar wachten voor dat je ze weer terug krijgt ?? Weg gegooid geld

11 de janeiro de 2025

Waardeloze service Bose

Sinds begin september 2024 tot op heden ligt onze soundbar 900 al ter reparatie in Duitsland, herhaaldelijk contact met klantenservice maakt geen verschil, ze kunnen niets voor je betekenen.
Product was in september 2024 1 jaar oud en al voor de 2e keer voor reparatie weg.
Supervisor krijg je niet te spreken, is altijd aan het lunchen, en geld terug of nieuw product kunnen ze niet regelen

7 de janeiro de 2025

Bose quietcomfort oordopjes

Onze zoon heeft zijn bose quietcomfort oortjes op 12 september 2024 opgestuurd naar bose. Op 1-09-2024. Ik heb de bose quietcomfort earbuds een jaar geleden gekocht, en 4 maanden geleden brak de linker oordop af toen ik hem in mijn oor had. Het heeft me 15 minuten gekost om hem eruit te halen (wat al gevaarlijk is). Het wordt nog beter: nadat ik mijn kapotte oordopjes naar Bose had gestuurd, kreeg ik geen enkele service. Ze zeiden: "We sturen nieuwe zodra de kapotte oordopjes zijn ontvangen." Nou, we zijn inmiddels 2 maanden verder, en het enige wat ze me kunnen vertellen is: "Het gaat langer duren, je moet gewoon wachten." Dus nu hebben zij mijn oordopjes al 2 maanden en proberen ze me gewoon af te wimpelen met opmerkingen zoals: "Het is niet zo erg, het zijn maar oordopjes, het leven gaat door." Dus als je service of werkende oordopjes wilt die niet kapot gaan tijdens het dragen, koop dan niet bij Bose! Aanvulling vandaag 30-12-2024 heb ik dan zelf maar eens gebeld naar bose voor onze zoon kijken of ze nu wel normaal kunnen omgaan met mensen. Nee dus na het doorgeven van het dossiernummer kreeg ik te horen dat er een case was aangemaakt en dat er intussen niets gedaan kon worden. Daarop gaf ik aan dat wij nu al wel zo'n lange tijd onzin van hun kant kregen te horen en dat wij nu een oplossingen wilden horen of een eind datum dat het opgelost dient te zijn. De man aan de telefoon gaf weer het zelfde antwoord waarop ik zelf aangaf dat het gewoon diefstal is als je niets terug stuurt of geen vervanging aanbied die je ook werkelijk waar maakt. Omdat mijn zoon nog steeds eigenaar van het kapotte product is. Daarop gaf de man aan de telefoon aan ik stop er mee en gooi nu de telefoon erop. Wat echt ja hij gooide gewoon de telefoon erop. Zo gaat bose dus om met zijn klanten om. Al 4 maanden onzin en zelfs de gekochte kapotte oordopjes zijn weer in hun bezit pure oplichting en diefstal. Mensen een tip koop nooit meer iets bij bose. Dieven en oplichters werken daar die alleen maar onzin verkopen en asociale telefoonmederwerkers. De oortjes hebben onze zoon € 199,00 gekost en hij heeft ze nu niet eens meer 1 jaar in het bezit gehad. Bose denkt de mensen stoppen vanzelf wel met bellen met klachten, maar niet deze mensen.

30 de dezembro de 2024

Reparatie duurt al 4Maanden

Zeer slechte service.
Bose soundbar voor reparatie opgestuurd eind Augustus, na 2 maanden ontvangen en was nog steeds kapot. (Ging niet aan)
Nu totaal 4 maanden verder nog steeds niks gehoord! (Eind December)
Meerdere malen met de klantenservice gebeld, ze zeggen letterlijk: Jammer we kunnen niks voor je doen. Zeer slecht voor een “groot” merk als Bose! Ik had wel meer van verwacht.

30 de dezembro de 2024

Afstandsbediening werkt niet meer

Afstandsbediening werkt niet meer, daardoor is het apparaat niet meer te gebruiken. Waardeloos dat een apparaat zo afhankelijk is van een afstandsbediening die ook nog eens niet makkelijk verkrijgbaar is tegen een betaalbare prijs

24 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Soundlink speaker laad niet meer op.

Ontzettend Veel geld besteed aan een prachtige speaker de Soundlink revolve+. Binnen 2 jaar laad deze niet meer op. Vanaf Curacao op geen enkele manier contact te krijgen met Bose. Grote miskoop.

1 de setembro de 2024

Slechte service bij problemen

Wat een waardeloze ondersteuning bij problemen. Ik had problemen met mijn base module. Na vreselijk contact met een Indier of zo moest ik maar een reparatieverzoek insturen. Dan zelf de verzendkosten, onderzoekskosten en reparatiekosten betalen. Als je dure apparaten koopt van een zogenaamd kwaliteitsmerk verwacht je wel een betere service maar helaas... Dit is dus geen kwaliteitsmerk meer voor mij. En geen Bose meer!

28 de novembro de 2024

Geen geld terug, oplichters

Bose had mijn bestelling zelf geannuleerd. Ik heb meerder keren contact opgenomen omdat ik mijn geld niet terugkreeg. Als ik ze sprak was het elke keer een andere reden waarom het er nog niet was. Ik ben zelfs naar de bank geweest omdat ze daar toe aandrongen omdat ze beweerden dat de teruggave door mijn bank was tegengehouden, dat was natuurlijk niet zo. Het zijn oplichters! Na zes maanden (!!!!) heb ik na meermaals contact mijn geld teruggekregen

9 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Koptelefoon opgestuurd voor reparatie. Nog niet terug!

Koptelefoon in september opgestuurd naar Bose voor reparatie. Viel binnen de garantie. Volgens tracking informatie van UPS netjes afgeleverd. Nu bijna 3 maand verder heb ik geen enkele update ontvangen over de reparatie. En heb ik hem nog steeds niet terug. Inmiddels al vele gesprekken met Bose gehad. Allemaal opgeslagen als bewijs. Echter ze houden je aan het lijntje! Pas dus op mensen!

19 de setembro de 2024

Ervaring Bose.

Heb op 21/11 2024 een soundbar smart ultra, bas module 700 en surround speakerset 700 besteld. Bose zou deze binnen een week verzenden en ik zou binnen 2 dagen een mail krijgen. Op de gehele set een mooie black friday korting van 30%. Maar helaas,de mail is na 8 dagen nog niet binnen en ze reageren niet op berichten die ik achterlaat. Telefonisch contact is,zo goed als,onmogelijk. Wel hebben ze nu mijn account geblokkeerd, waarschijnlijk omdat ik de aankoop wil annuleren. Voor een bedrijf als Bose is dit toch een aanfluiting. Ga niet met ze in zee, tenzij je oneindig veel geduld hebt.

28 de novembro de 2024

Levensduur Bose accoustimas 700 dramatisch kort. Bose geeft geen sjoege

Mijn Bose accoustimas 700 is in korte tijd voor de 2e keer kapot. De 1e reparatie liet lang op zich wachten en was prijzig. Je vindt op de Bose.nl geen info over reparaties.
De spullen van Bose zijn mooi maar accident prone, Bose klantenservice is adembenemend slecht. Nu staat mijn Bose accoustimas 700 dood stil te wezen. Er zijn veel negatieve recensies over Bose te lezen. Het verbaast me dat ze nog iets verkopen!

20 de novembro de 2024

É esta a sua empresa?