Hej jag hade mycket stres med mitt helvet lånar mycke räntta jag fått bra hjälp från Bricc nu jag mycke glad attt jag samla mitt lån och jag ha bara ett lån som jag fått från er tack tack hoppas j... Ver mais
Snabbt och tydligt erbjudande. Bra service men en litte för lång procedur för att fylla uppgifterna inför betalningen men efteråt gick det smidigt. Att ni kunde betalade direkt till andra banker var... Ver mais
Än så länge är det bra, har varit kund i mindre än en vecka så egentligen har jag ingen erfarenhet av er. Men det har varit smidigt att få lån och jag kunde tillslut lösa min andra lån. Hoppas på att... Ver mais
Hos Brocc kan du låna och spara. Vi hjälper dig sänka kostnaden för dina befintliga lån, avbetalningslösningar och dyra småkrediter och vi erbjuder trygga sparkonton med bra ränta. Vi levererar en enkel, trygg och smart lösning med bättre villkor anpassade för just dig och din situation. Vårt mål är att skapa en mer rättvis finansbransch. Möjligheten att kunna utmana och ge bättre villkor till alla är det som driver Brocc och oss som jobbar här. Vi vill vara en förebild för ansvarsfullt företagande, konsekvent agerande och rättvis behandling av alla våra kunder.
Götgatan 78, 118 30, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
När ärendet var klar så tog det nån dag innan de betalade ut och ordnade allt annat för mig. Riktigt bra och pålitligt.

Resposta da Brocc
Ingen information meddelades när fasträntekontots tid löpte ut. Inget email, inget sms. Pengarna fördes över på ett nollräntekonto (0.05...). Det är en självklarhet att kunden meddelas.

Resposta da Brocc
Kommunikationen med den personen som jag pratade var mycket väldigt trevligt och bra. Han var pålitlig, positiv och lyhörd. Allting gick smidigt och snabbt. Jag är glad att jag blev en ny kund hos Brocc AB. Rekommenderar starkt.

Resposta da Brocc
De är väldigt duktiga och vanliga i allt och de svarar snabbt på dina frågor.

Resposta da Brocc
Låna inte pengar från de. Jag fick massa strul och gömma saker som skiter er framtiden.

Resposta da Brocc
I had a loan with Brocc which I have now fully repaid. Unfortunately, my experience with them was not good for the following reasons:
First, if you want to make an extra payment, you have to contact customer service every time to get an OCR number. This creates unnecessary stress and takes extra time.
Second, when making an extra payment, the amount is deducted from the total loan, but it is not clearly visible in the account overview. There is no clear record of these payments on the page, which causes confusion and concern.
I hope this can be improved in the future.

Resposta da Brocc
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.