Onbetrouwbaar
Besteld, betaald, maar nooit iets onvangen. Er wordt niet gereageerd op mail.
Besteld, betaald, maar nooit iets onvangen. Er wordt niet gereageerd op mail.
Elektronische Muizenverjager besteld
Werkten niet ,binnen 90 dagen teruggestuurd met bewijs ,beweren niet ontvangen te hebben zijn niet bereikbaar geen terugbetaling,het zijn oplichters
An VISA gemeld ,fraude onderzoek loopt
I would give 0 star if I could.
Horrible experience with them. They are nice and polite, but don't know the first thing about pest control. I had a problem with mice in my flat. They placed poison in my flat and didn't look for holes. The poison did not work at all. And I had even more mice coming to my flat since the poison was attracting them more.
DO NOT RECOMMEND AT ALL
Heb dit aangeschaft het zou tegen marters beschermen, maar ook voor katten. het stinkt erg dat wel. heb een filmpje dat je ziet dat de marter zelfs het bakje wat buiten aan het ruiken is. Ook katten vinden het bakje interessant ruiken eraan en meer ook niet. Erg duur spul dacht dit lost het op dat de marters weg blijven. Heb door de hele tuin 6 bakjes staan de lucht is niet te harden dat is ook alles. Dus erg zonde voor je geld.
Geen gehoor wanneer er iets mis gaat bij de verzending. Zowel telefonisch, per WhatsApp als per email onbereikbaar.
Bedrijf is 3x geweest voor een wespennest in de grond. Maar de wespen zitten er nog steeds. Nu wordt ik niet meer terug gebeld en dat is erg jammer. Beter zaken doen met b.v. de gemeente. Duurder maar dan ben je er wel vanaf
Elektrische muizenverjagers gekocht, 2 stuks die ruim 18 maanden perfect gewerkt hebben.
Helaas gingen ze beide kapot rond dezelfde tijd, uiteraard ruim buiten de garantie.
Toch hebben ze ons prima geholpen, zeer snel antwoord via mail en ze hebben ons binnen 3 dagen 2 nieuwe verjagers opgestuurd. Dit terwijl ik niet eens voor nieuwe had gevraagd, kan dus niet anders zeggen dan een top service!
Levering is gewoon goed verlopen, bijgeleverde documenten ook zeer compleet. Na 4 maanden in gebruik waren alle bestelde units defect en heb ik contact opgenomen via mail. Sindsdien (2 maanden sinds eerste melding) alleen maar een automatisch antwoord ontvangen ‘geen reactie wegens ernstig zieke zoon’. Winkel is wel open voor nieuwe bestellingen, niet voor problemen.
Probleem wordt niet opgelost
Heb fotos mee gestuurd
Maar tot nu toe leg het niet aan hun
Zal er niks meer bestelen
Top top top!!
Maandag besteld, dinsdag geleverd
Supereffectief materiaal!! Werkt uitstekend!! En dan ook nog eens voor weinig geld..
Ik ben uiterst tevreden, dank je wel!!!!
Goed geholpen en geen schadelijke oplossing voor het probleem. Goede service ook bij een defect aan het bestelde product. Reageren snel en handelen vlot. Je kan merken dat dit vanuit een passie is ontstaan.
Ik heb nog steeds geen idee hoe ik aan een mottenplaag ben gekomen, maar dankzij dit bedrijf goed op weg om ervan af te komen/zonder toxische stoffen in mijn woonomgeving te brengen. Heb al aardig wat 'heren' gevangen.
Goede hoop dat ik er straks helemaal vanaf ben.
Dank BOB
Duidelijke website - BETROUWBAAR! - goed product - prijzen ook ok - bestelling goed verpakt - snelle correcte levering - indien ik het nog nodig zal hebben, zal ik niet twijfelen om hier opnieuw te bestellen - kortom: alles dik in orde, proficiat en bedankt
Ik heb hier een rattenkist met 2 klemmen besteld.
Snel geleverd. Materiaal van degelijke kwaliteit.
Prijzen zijn concurrentieel met de prijzen van andere webshops.
Ze hebben een goede uitleg bij al hun producten, je krijgt ook een foldertje meegestuurd met wat uitleg op.
Ik heb ondertussen opnieuw een bestelling gedaan en ben zinnens dit in de toekomst nog te doen.
Antiklimstrips besteld tegen steenmarters. Deze zijn van goed stevig materiaal. Kwam op tijd en goed verpakt aan.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.