Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super bedrijf. Na een bestelling geplaatst te hebben trok ik na 1,5 week aan de bel op een zondagavond en prompt half uur later al antwoord. Vandaag telefonisch contact gehad met een super lieve mevro... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Onlangs heb ik 2 items besteld waarvan één geretourneerd (waarvoor ik overigens zelf een behoorlijk bedrag aan verzendkosten moest betalen). Echter wordt de betaling maar niet bijgewerkt in Klarna. Ik... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling 13 of 14 maart geplaatst. Eind maart een mail gestuurd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Geen reactie. 2-4 gebeld, excuses werden aangeboden, zelfde dag zou de bestelling opges... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke, betaalbare kleding. Voor mijn smalle lange dochter zijn de flared broeken altijd goed passend! Ze hebben leuke combinaties qua setjes, en voor een leuke prijs. Word altijd netjes binnen een a... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

333 opiniões

Respondeu a 45% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 2 em 5 estrelas

leuke kleding voor die meiden

Hele leuke kleding voor die meiden, eerste bestelling gebeld over dat er het een en ander was uitverkocht.. kan gebeuren oké wat anders uitgekozen.. verzending meer dan een week.
2e bestelling gedaan wacht nu al meer dan een week en nog niets binnen, contact gezocht maar zoals ik hieronder lees ook hier geen gehoor.

15 de novembro de 2024

Toppers

Ik heb hier al meerdere keren besteld en ben heel erg te spreken over de kwaliteit van de kleding. Hoe vaak je het ook wast, de kleur blijft goed en het model blijft goed. Vriendelijke personeel en snel verzonden. Ook een keer moeten retourneren en ook dat werd snel en netjes afgehandeld

8 de novembro de 2024

Alles netjes

Voor het eerst een (vrij grote) bestelling geplaatst. (Kinder)kleding is van goede kwaliteit. Zat ook een kleinigheidje bij voor mijn dochter, heel leuk! Daar was ze heel blij mee, net als met de kleding. Alles was netjes verpakt en vlot ontvangen.

9 de novembro de 2024

Aanrader!❤️

Erg recentelijk heb ik hier een straight jeans met diamantjes er op gekocht. De jeans zit heerlijk met mega veel stretch en de diamantjes blijven ook (na het wassen) er goed op zitten! Ook werd ik netjes gebeld toen mijn bestelling klaarlag. ByVaja is een zeer betrouwbare webshop met kleding van uitstekende kwaliteit en hele klantvriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader! ❤️

1 de outubro de 2024

Niet geleverd

2 artikelen besteld. Vrij snel erna werd ik gebeld dat het een paar dagen langer zou duren omdat 1 artikel in bestelling was. Dat vond ik zeer attent daarom 2 sterren. Maar daarna niks meer gehoord. Reageren niet op mail. Niets. Jammer!

24 de setembro de 2024

Resposta da Byvaja

HI! Wij hebben jo al gesproken en we hebben jouw pakketje uiteindelijk een 2e keer verstuurd op onze kosten ondanks het de fout van postnl was :)

Groet,
Vaja

Super service

Super service! Voor het eerst had ik een trui waar de studs heel snel af waren, bestel al jaren en super goede kwaliteit. Ik had netjes een mail gestuurd en kreeg excuses en een waarde bon. De trui mocht ik houden. Wat een service, kunnen veel bedrijven echt een voorbeeld aan nemen! Zolang mijn dochter de kleren van byvaja nog past, blijven wij klant! 🥰

8 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hele goede eerste ervaring met Vaja…

Hele goede eerste ervaring met Vaja gehad. De postbode had zonder het eerst aan te bieden het pakketje retour gestuurd, Vaja nam netjes telefonisch contact met me op en hebben het op een voor mij handige dag verstuurd. 2 broeken voor mijn dochter van 9 besteld en die zitten super mooi! Ze is er heel blij mee en wil dat ik vaker deze broeken bestel :)

25 de agosto de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Fijne service goede kwaliteit kleding

Al meerdere keren iets besteld en zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Twee keer helaas niet de producten op voorraad die ik besteld had, maar ze benaderden mij meteen en kwamen met een andere optie of netjes mijn geld terug. Vervelend dat het voorkwam, maar de service maakten het wel weer goed.

31 de agosto de 2024

Super leuke kleding!

Meerdere keren bij hun besteld en altijd dik tevreden! Eén keer een jurkje ontvangen dat stuk was. Ik heb ze telefonisch benaderd en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd.
Naast het feit dat we de kleding ontzettend leuk vinden, vind ik het concept van ByVaja ook top. Jongeren van de dagbesteding die hier worden geholpen aan de slag te gaan. Win-win!

23 de agosto de 2024

Reageren niet

Reageren niet op de mail.. reageren niet op de chat van fb. Eerder kleding hier besteld en een trui gekregen die echt 2 maten te groot was.. andere was niet meer op voorraad.

Via klarna betaald en kreeg te horen dat er 1 shirtje niet leverbaar was. Deze wel betaald.. probeer nu al een week contact te zoeken hierover, maar krijg geen gehoor. Geld is ook nog niet retour. Kleding valt zeker niet op maat.

9 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas al 3 x gereclameerd en iedere…

Helaas al 3 x gereclameerd en iedere keer wordt gezegd dat ik mijn geld wel terug krijg euro 65,00. Maar helaas nog niets gezien. Wel bewijs dat ik alles geretourneerd heb en daar ook voor betaald heb. Dat ze het pakket niet hebben ontvangen daar kan ik ook niets aan doen. Ik wil niet aan het lijntje gehouden worden.

5 de junho de 2024

Beste Anja,

Wij hebben de kosten van het retourpakket wel netjes teruggestort :)

Groet,
Vaja

Classificada 3 em 5 estrelas

Prima producten lange levertijd

De spullen zijn super. Alleen de levertijd is echt traag 1.5 2 weken wachten dus ik denk dat ze daar nog wel wat aan kunnen doen. Nu 25-5 besteld helaas nog niet binnen op 2-6.

25 de maio de 2024

Resposta da Byvaja

HI Esther, waarschijnlijk heb je dan een pre order. Pre orders dyren 10-14 werkdagen. Dit staat vaak ook bij het artikel beschreven maar kan me voorstellen dat misschien wat te lang duurt. Wij proberen ook de pre orders sneller te leveren maar soms duur de productie wat langer helaas, voordeel is wel dat we alle klanten kunnen voorzien van de gewenste items die snel uitverkocht zijn :) Groet, Vaja

Goed geholpen

Goed geholpen. Leuke kleding, zelfs de mogelijkheid om te komen passen.
Behulpzaam en vriendelijk, nemen de tijd & denken met je mee!

8 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.