Byvaja Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

29 juli een bestelling gedaan voor de verjaardag van mn kleinkind. Na een week niks gehoord. Geappt om te vragen waar mn bestelling blijft. Kreeg te horen dat het pre order waren ( stond nergens verme... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Eind juni kleding voor mijn dochters besteld en eind juli pas ontvangen. Zelf achteraan gemaild, geappt en gebeld ivm geen track&trace mail of andere communicatie over de bestelling, behalve een mai... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kleding besteld. Nooit ontvangen. Meerdere keren contact gehad (erg moeizaam) maar is helaas nooit opgelost. Volgens hun opgestuurd, maar nooit een track en trace code ontvangen. Nu het geld kwijt en... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke, betaalbare kleding. Voor mijn smalle lange dochter zijn de flared broeken altijd goed passend! Ze hebben leuke combinaties qua setjes, en voor een leuke prijs. Word altijd netjes binnen een a... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

362 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

132 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte service, onbereikbare klantenservice

Bestelling gedaan, maar veel retour gestuurd. Na weken nog niets vernomen van de terugbetaling van de webshop. Hun meerdere malen gebeld, ik heb geappt en meerdere mailtjes gestuurd, maar krijg steeds geen gehoor. Zeer slechte service!!!!!!!!!!!
Zo ga je niet met je klanten om ! !

27 de janeiro de 2025

Slechte webshop…

Nog nooit zo een slechte webshop meegemaakt 🙄
In de prijs kwaliteit verhouding gaat al iets niet helamaal goed en
ik heb voor het eerst 3x naar een shop moete bellen en het is nog niet goed.
Daarbij slechte service! Ze laten niks weten over je bestelling 😠
Vanaf 1 februari wacht ik al op mijn bestelling!!!!!

14 de fevereiro de 2025

Resposta da Byvaja

Beste Frannie, helaas kan ik op frannie niks vinden. Ik kan mij niet voorstellen dat je een bestelling van 1/2 niet hebt ontvangen en dat na 3 keer bellen. Dan moet er iets anders aan de hand zijn of ergens klopt er iets niet. Zou je via de mail info@byvaja even je gegevens willen sturen. Dan ga ik dit nakijken. Groet, Vaja

Een hele fijne webshop

Ik heb nu vaker besteld bij jullie en vond het nu wel tijd voor een revieuw. Allereerst de levering is super snel. Er staat altijd netjes vermeld op de site als het een wat latere levertijd zal zijn maar dit valt mij altijd mee. Super fijn! Het contact met jullie is ook makkelijk. Ik heb 2x telefonisch contact gehad en er werd opgenomen en ook super goed gehoord en geholpen. Is tegenwoordig niet allemaal vanzelfsprekend. De kleding is van hele goede kwaliteit en zoals je het ziet op de foto's zo ziet het er in het echt ook uit. Ik vind het ook heel exclusief en modieus. Mijn dochters zijn er altijd heel blij mee. Ze krijgen altijd hele leuke complimenten over hun kleding. Ga vooral zo door!

8 de fevereiro de 2025

Geen goede kwaliteit

Trui 1 x gedragen, door de bolletjes niet meer te dragen. Hele slechte kwaliteit!

25 de janeiro de 2025

Resposta da Byvaja

MIsschien een fabrieksfout? Kan gebeuren natuurlijk. Even contact opnemen met onze klantenservice en we lossen het zoals altijd keurif op. Groet, Vaja

Eerlijk!

Moet eerlijk zeggen , na deze reviews contact opgenomen dat ik graag een broek wilde bestellen , maar door de reviews een beetje terug houdend was .
Ik kreeg meteen een positieve reactie begreep , dat deed mij denken toch een broek te kopen!
Ik kreeg snel een bevestiging dat de broek onderweg was , en had hem na twee dagen na de bestelling !
Erg tevreden !

13 de janeiro de 2025

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, snel verzonden. 1 artikel wat ik besteld had, zat er niet bij, wel een artikel wat ik niet besteld had. Gebeld,
dit werd snel en netjes afgehandeld. Uiteindelijk aantal artikelen teruggestuurd.
Ik zou binnen 10 werkdagen de terugbetaling ontvangen werd mij bevestigd op 12 december 2024. 26 december nog
geen terugbetaling ontvangen. Mail gestuurd hierover.
30 december geen reactie op de mail gehad, dus gebeld.. omdat het met paypal is betaald, duurt het wat langer, maar ze zou het direct nog extra doorzetten.
7januari mail met hoge urgentie gestuurd...
Nu...8 januari nog steeds geen terugbetaling ontvangen en ook geen reactie op de mail ontvangen.

12 de dezembro de 2024

Resposta da Byvaja

Beste, dit is een paypal betaling en deze is allang verwerkt. Als dit niet het geval is even bellen met ons. Wij zijn elke dag bereikbaar tot 17.30

Groet, vaja

wordt niet terugbetaald.

Meerdere artikelen besteld. Over de meeste artikelen was ik tevreden. 1 setje teruggestuurd omdat hij niet voldeed aan de verwachtingen. Op 29 november een mail ontvangen van byvaja dat ze de retour in goede orde hadden ontvangen. Binnen 10 werkdagen zou het geld worden teruggestort. Inmiddels is het 6 januari en heb ik nog niets ontvangen. Ik heb in de tussentijd 2 keer een formulier met verzoek om contact ingevuld, zelf gebeld naar het 06-nummer maar geen gehoor..

6 de janeiro de 2025

Beste Saskia,

Wij zijn elke werkdag van 9 tot half 6 bereikbaar. Ook zijn alle terugbelverzoeken tot afgelopen vrijdag afgehandeld. Als ik de achternaam weet dan kan ik je verder helpen :) Wij zijn ook bereikbaar via messenger en instagram. Groet, Vaja

Retour

2 artikelen retour gestuurd 2 nov al deze is door By vaja verwerkt maar is niet bevestigd bij Klarna dus nu een hoop gezeik om niks gevraagd via Facebook geen reactie achter gelaten via formulier dat ik terug gebeld wil worden ook niet gedaan bevestig a.u.b. ddt mijn retour is aangekomen en deze jij jullie is verwerkt deze manier ga ik niks meer bestellen.

30 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

leuke kleding voor die meiden

Hele leuke kleding voor die meiden, eerste bestelling gebeld over dat er het een en ander was uitverkocht.. kan gebeuren oké wat anders uitgekozen.. verzending meer dan een week.
2e bestelling gedaan wacht nu al meer dan een week en nog niets binnen, contact gezocht maar zoals ik hieronder lees ook hier geen gehoor.

15 de novembro de 2024

Toppers

Ik heb hier al meerdere keren besteld en ben heel erg te spreken over de kwaliteit van de kleding. Hoe vaak je het ook wast, de kleur blijft goed en het model blijft goed. Vriendelijke personeel en snel verzonden. Ook een keer moeten retourneren en ook dat werd snel en netjes afgehandeld

8 de novembro de 2024

Alles netjes

Voor het eerst een (vrij grote) bestelling geplaatst. (Kinder)kleding is van goede kwaliteit. Zat ook een kleinigheidje bij voor mijn dochter, heel leuk! Daar was ze heel blij mee, net als met de kleding. Alles was netjes verpakt en vlot ontvangen.

9 de novembro de 2024

Aanrader!❤️

Erg recentelijk heb ik hier een straight jeans met diamantjes er op gekocht. De jeans zit heerlijk met mega veel stretch en de diamantjes blijven ook (na het wassen) er goed op zitten! Ook werd ik netjes gebeld toen mijn bestelling klaarlag. ByVaja is een zeer betrouwbare webshop met kleding van uitstekende kwaliteit en hele klantvriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader! ❤️

1 de outubro de 2024

Niet geleverd

2 artikelen besteld. Vrij snel erna werd ik gebeld dat het een paar dagen langer zou duren omdat 1 artikel in bestelling was. Dat vond ik zeer attent daarom 2 sterren. Maar daarna niks meer gehoord. Reageren niet op mail. Niets. Jammer!

24 de setembro de 2024

Resposta da Byvaja

HI! Wij hebben jo al gesproken en we hebben jouw pakketje uiteindelijk een 2e keer verstuurd op onze kosten ondanks het de fout van postnl was :)

Groet,
Vaja

Super service

Super service! Voor het eerst had ik een trui waar de studs heel snel af waren, bestel al jaren en super goede kwaliteit. Ik had netjes een mail gestuurd en kreeg excuses en een waarde bon. De trui mocht ik houden. Wat een service, kunnen veel bedrijven echt een voorbeeld aan nemen! Zolang mijn dochter de kleren van byvaja nog past, blijven wij klant! 🥰

8 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hele goede eerste ervaring met Vaja…

Hele goede eerste ervaring met Vaja gehad. De postbode had zonder het eerst aan te bieden het pakketje retour gestuurd, Vaja nam netjes telefonisch contact met me op en hebben het op een voor mij handige dag verstuurd. 2 broeken voor mijn dochter van 9 besteld en die zitten super mooi! Ze is er heel blij mee en wil dat ik vaker deze broeken bestel :)

25 de agosto de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Fijne service goede kwaliteit kleding

Al meerdere keren iets besteld en zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Twee keer helaas niet de producten op voorraad die ik besteld had, maar ze benaderden mij meteen en kwamen met een andere optie of netjes mijn geld terug. Vervelend dat het voorkwam, maar de service maakten het wel weer goed.

31 de agosto de 2024

Super leuke kleding!

Meerdere keren bij hun besteld en altijd dik tevreden! Eén keer een jurkje ontvangen dat stuk was. Ik heb ze telefonisch benaderd en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd.
Naast het feit dat we de kleding ontzettend leuk vinden, vind ik het concept van ByVaja ook top. Jongeren van de dagbesteding die hier worden geholpen aan de slag te gaan. Win-win!

23 de agosto de 2024