Het was voor ons de eerste keer dat onze werknemers een kerstattentie via Cadeo hebben ontvangen. Het is ons goed bevallen en de reacties waren voor zover wij dat kunnen beoordelen positief. Er i... Ver mais
Heel fijn om de uitgebreide selectie terug te brengen naar cadeaus die bij ons bedrijf paste. Ons netwerk reageerde heel enthousiast en het is ontzettend leuk om de bedankjes achteraf te lezen. We zij... Ver mais
We werden, best last-minute van onze kant, heel goed en zonder druk geholpen. Werd goed meegedacht en een mooie campagne gemaakt, die helemaal "ons" was. Weinig effort van onze kant, maar heel mooi... Ver mais
Erg tevreden over ons kerstgeschenk voor het hele bedrijf via Cadeo. We hebben het gepersonaliseerd d.m.v. een kaartje in ons design die onze collega's in hun mail kregen. We hebben meer dan 100 bedan... Ver mais
Verras je klanten, werknemers en partners met impactvolle cadeaus. Cadeo is het alles-in-één platform voor het versturen van impactgedreven cadeaus. Het enige wat je nodig hebt van je ontvanger is een e-mailadres of telefoonnummer.
Herengracht 575, 1017 CD, Amsterdam, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder

Resposta da Cadeo
It was great working with Cadeo. Hendrik is really nice and professional. Everything went quite smooth and easy. Highly recommended!

Resposta da Cadeo
Goede ervaring tot op heden met Cadeo, onze relaties reageren blij verrast en waarderen de attentie en aandacht die ze verdienen!

Resposta da Cadeo
Had een Cadeo gekregen maar heb hem omgezet in een donatie aan het goede doel! Echt een top website!

Resposta da Cadeo
Ik heb een super leuk cadeau uitgekozen en heel fijn gebruiksplatform.

Resposta da Cadeo
very wonderful experience, what a smooth process, the idea of sustainable customized gifting is just incredible, will differently work with Cadeo again. HIGHLY RECOMMENDED!!

Resposta da Cadeo
Ben heel goed geholpen nadat er eerst een probleem met ontvangen van de tegoedbon was!
Prima service

Resposta da Cadeo
Geweldig platform, leuke cadeaus om uit te kiezen. Kan niet wachten om het zelf aan iemand te geven!

Resposta da Cadeo
Goede service, denken mee, mooie en duurzame cadeaus. Ideaal, zeker als je veel mensen tegelijk wilt verrassen met een presentje.

Resposta da Cadeo
Ik heb mijn Bever voucher niet ontvangen. Ik kreeg wél een bevestigingsmail over mijn keuze met de aankondiging om mijn mail in de gaten te houden, maar de mail met de voucher kwam niet binnen (ook niet in de spamfolder). 3 weken later ontving ik dan wel de mail waarin ik gevraagd werd om Cadeo te reviewen. Cadeo reageerde zeer snel op mijn klacht en stuurde de voucher opnieuw.

Resposta da Cadeo
het is een leuk concept. maar de chocobar met cocos vond ik niet echt lekker, en ook heel klein voor het geld.

Resposta da Cadeo
Ik kreeg via een zakenrelatie een bedankje van Cadeo.
De eerste levering chocolade was ronduit vies. Ik kreeg meteen andere toegestuurd. Deze chocolade was wel lekker.
De repen zijn echter wel super klein. Erg duur.
Persoonlijk vind ik het altijd lastig dat een bedankje ook kan bestaan uit een gift voor goede doelen. Ik geef graag aan goede doelen, maar een bedankje lijkt me iets voor mezelf.

Resposta da Cadeo
Was top! Wel vroegen mijn collega en ik ons af wat de waarde van sommige waardebonnen is (stond niet overal vermeld). Groet, Thalia

Resposta da Cadeo
The option to swap the received gift when you would prefer something else is so cool. Also the possibility to turn the gift into donation and forward it is amazing!

Resposta da Cadeo
Heel goed concept. Werkt soepel met mooie, impactvolle cadeaus. Gezien je geen postadressen nodig hebt, tevens een stuk makkelijker!

Resposta da Cadeo
Simpel proces om cadeaus te geven aan zakelijke relaties, werd erg gewaardeerd door hen!

Resposta da Cadeo
Very nice idea of the way to give someone a gift! Very easy and still can be very personal. Would be great if you have ENG options as well, since there is a lot of expats in NL. Thanks!

Resposta da Cadeo
Zo fijn om op het laatste moment toch met een leuk cadeau te kunnen komen voor iemand die je in het zonnetje wil zetten.

Resposta da Cadeo
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.