Pingvin Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Vores første besøg på Pingvin,- p.g.a et gavekort. Vi oplevede en god velkomst og et hyggeligt miljø. En rar og venlig tjener viste os til bordet, og efter at have bestemt os for hvad vi ville spi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde glædet os til en skøn aften med lækker tapas. I stedet bliver det halv fabrikeret mad, ingen betjening og til slut efter at ingen tjener har henvendt sig bliver der langt om læng... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dejligt mad og skøn betjening. Vi fik et overdådigt frokosttilbud som hedder Frokost Deluxe Menu og vi blev virkelig mætte begge to. Eneste minus var citronfromagen, som ikke smagte af citron... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som altid en dejlig oplevelse at besøge rest. Pingvin. Denne gang til brunch. Lækker sammensætning af retter. Og fint med valgmulighed ml. rejesalat og hønsesalat. Og man er mætte, når tallerknen er... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Restaurante indiano
  6. Restaurante italiano
  7. Restaurante norte-americano

Escrito pela empresa

Pingvin laver VerdensTapas. Små retter inspireret fra hele verden på én tallerken. 4-8 tapas efterfulgt af 3 dessert tapas eller en lækker ostetallerken. Der er noget for enhver smag og bliver man ikke mæt, er man selv skyld i det ;-) Restauranten ligger lige i centrum og har også en rigtig hyggelig gårdhave. Vi har et rigtig stort vinkort som kan tilfredstille selv den mest kræsne og ligeså har vi et lækkert drinkskort, samt et GT kort.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God oplevelse👌

Nem booking, god service og lækker mad.
Kan varmt anbefale en "Aften Quick", til dem, der skal videre til koncert eller noget andet. Helt perfekt løsning!

12 de outubro de 2024

Dårlig oplevelse - der findes bedre alternativer i Aalborg

Vi var et selskab på 6 personen lørdag aften, som bestilte midi- og xl tapas. Der gik rimelig langtd før vi fik vores mad, så da vi var færdig spurgte vi tjeneren om vi kunne få bordet længere tid. Da det ikke kunne lade sig gøre ville vi bestille dessert med 30 min tilbage.
Vi fik at vide at det ikke kunne lade sig gøre da køkkenet var presset!!!
Udemærket tapas, men en dårlig oplevelse, at man ikke kan nå at få dessert, som gør at vi ikke kommer igen.
Til den pris er der meget bedre alternativer i Aalborg.

12 de outubro de 2024

Skuffende brunch.

Skuffende brunch.
Tørt æg, svær at spise fra skålen.
Kedeligt industri brød og ikke særligt meget.
Tørre små croissanter, der ikke var værd at spise.
God skinke men meget lidt.
Juicen var tynd.
Hønsesalat og ost var helt ok.

28 de setembro de 2024

God mad og god pris

Simpelt koncept. God mad. Fornuftig pris.
Man kunne dog overveje en smule udskiftning i retterne. Synes det har været ret ens det sidste lange stykke tid.

27 de setembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

God mad - tvivlende tjenerskik

Intet at sætte på maden - var som altid god, men..

Det er virkelig uheldigt, at tjener insinuere at vi ikke har styr på præmisserne for booking, som var tabletime på to timer. Da vi overvejer dessert bliver vi presset til at tage en hurtig beslutning, selvom der er over en halv
time tilbage. Virkelig også ærgerligt at samme tjener siger “vi er virkelig hårdt booket i aften, så øøøh i skal ikke vente for længe”. Vi mistede appetitten og gik. Vi måtte endda også rykke to gange for at få lov til at betale ved selv samme tjener. Rigtig dårlig stil og uheldigt for den samlede oplevelse, at man som kunde ikke bliver taget mere seriøs.

21 de setembro de 2024

Konge resturant

Vi får altid god mad og god service.
Det kan varmt anbefales. Jeg har kun godt at sige om pingvin 👍👍

19 de setembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende oplevelse

Ventede en time på maden på en stille tirsdag aften.
Min venindes mad var lunken, da vi endelig fik maden, og jeg endte med kun at spise sammenlagt én tapasret ud af 6, da jeg fandt den første ret decideret uappetitlig.
Måske andre har været mere heldige.
Jeg behøver ikke komme her igen.

17 de setembro de 2024

Super lækkert mad!

Super lækkert mad.
Vi besøgte Pingvin til frokost og ankom som de første i restauranten.
Hurtig og venligt personale, der gav er fin beskrivelse af menukortet.
Vi valgte burgere med pommesfrites.
Maden smagte super lækkert og vi havde virkelig en fornemmelse af at få værdi for pengene. Vi bestilte en lemonade og en rabarbersaft til.
Der er gratis vand til maden ved køb af andre drikkevarer hvilket virkelig er et plus.

Konstruktiv kritik ville være at man lukker dørene ud til således at røgen fra de der vælger at ryge ikke suser ind i restauranten til de andre gæster.
Lemonaden får 10 ud af 10 stjerner kraftig og frisk i smagen, mens rabarbersaften var en lidt fesen omgang med meget mild/vandet smag.

14 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Verdensklasse🍽️👌🏼 hver gang🎯(har ikke…

Verdensklasse🍽️👌🏼 hver gang🎯(har ikke tal på hvor mange gange jeg har været her) og tillige skønne vine og bobler som supplerer smagsoplevelsen i tapas’rne på super vis🥂

Samtidig er servicen høj og humørfyldt med kompentent viden og vejledning i rammer som er stilrene og rolige.

Pingvin er for alle og til enhver lejlighed.

10 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais