Pingvin Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Vores første besøg på Pingvin,- p.g.a et gavekort. Vi oplevede en god velkomst og et hyggeligt miljø. En rar og venlig tjener viste os til bordet, og efter at have bestemt os for hvad vi ville spi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde glædet os til en skøn aften med lækker tapas. I stedet bliver det halv fabrikeret mad, ingen betjening og til slut efter at ingen tjener har henvendt sig bliver der langt om læng... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dejligt mad og skøn betjening. Vi fik et overdådigt frokosttilbud som hedder Frokost Deluxe Menu og vi blev virkelig mætte begge to. Eneste minus var citronfromagen, som ikke smagte af citron... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som altid en dejlig oplevelse at besøge rest. Pingvin. Denne gang til brunch. Lækker sammensætning af retter. Og fint med valgmulighed ml. rejesalat og hønsesalat. Og man er mætte, når tallerknen er... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Restaurante indiano
  6. Restaurante italiano
  7. Restaurante norte-americano

Escrito pela empresa

Pingvin laver VerdensTapas. Små retter inspireret fra hele verden på én tallerken. 4-8 tapas efterfulgt af 3 dessert tapas eller en lækker ostetallerken. Der er noget for enhver smag og bliver man ikke mæt, er man selv skyld i det ;-) Restauranten ligger lige i centrum og har også en rigtig hyggelig gårdhave. Vi har et rigtig stort vinkort som kan tilfredstille selv den mest kræsne og ligeså har vi et lækkert drinkskort, samt et GT kort.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Lækker mad

Lækker mad, god betjening. Som altid er maden iorden og med god og hurtig betjening. Vi var tre personer til frokosttapas - god værdi for pengene.

11 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen service og sjusket anrettet tallerkner

Vi havde meget langt fra den samme gode oplevelse ved at besøge jer igår, som vi plejer at opleve. Pingvins unikke og hyggelige atmosfære og magien var fuldstændig væk.
Middags retterne var tæt på kolde og desserterne var meget tøet op og nærmest smeltet ud på hele tallerknen.
Personalet var dog søde men meget unge og meget uerfarne.

Sidst bestilte vi et par drinks, blandt andet en Long Island Istea. Den smagte underligt. Da vi spurgte til den lidt underlige smag, fortalte i os, I var gået tør for en af ingredienserne og havde valgt at servere den for os alligevel, uden at informere os.

Vi er desværre meget lidt tilfredse med vores aften og vælger ikke jer igen.

20 de abril de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Cafe oplevelse

Min veninde og jeg plejer at fejre fødselsdag på Pingvin og nu skulle vi så besøge de nye lokaler.
Desværre synes vi at hyggen er “væk” - det virker meget koldt og upersonligt.
Maden var okay men ikke som den plejer at være. Det er blevet mere café agtigt - og det er betjeningen også.
Ærgerligt da vi elskede at komme på pingvin.

3 de maio de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Varme retter når at blive kolde

Jeg synes maden smagte rigtig godt, men forstår ikke konceptet med at al mad kommer på en gang… Nogle af de varme retter er jo kedelige, når de nærmest er kolde.

27 de abril de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Det blev et glædeligt gensyn

Det blev et glædeligt gensyn med Pingvin på deres nye adresse. Flotte nye lokaler og indretning. Menu kortet er stadigt spændende og varieret. Maden var som altid i topklasse. Eneste minusser var den lange ventetid på betjening og maden. Ellers var alt ok.

20 de abril de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais