10/10 fick hjälp av två säljare vid namn saman och Simon på hallarna i Halmstad. Han sänkte min månadskostnad till nästan hälften. Super bemötande med charmen och glimten i ögat. Rekommenderas stort �... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har träffat en försäljare som var väldigt kunnig och entusiastisk. Social. Kunde sitt jobb. Svarar på telefon direkt.En trevlig upplevelse!
Vi har bytt våra abonnemang till billigare och bättre pris samt köpt en smart TV som vi är helnöjda med. Vi har även blivit jättebra bemötta på Cellekt i Ullared vill gärna nämna Saman och Wi... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Jag gick in i butiken för att titta…
Jag gick in i butiken för att titta runt men blev snabbt indragen i en diskussion om företagsabonnemang. Jag var tydlig med att vi redan har 36 månaders bindningstid kvar på våra nuvarande avtal.
Jag fick besked att det inte var något problem och att det skulle lösas. I efterhand visade det sig att flera nya (8st) abonnemang tecknades med ny 36 månaders bindningstid direkt.
Jag upplever att informationen kring vad som faktiskt signerades inte var tillräckligt tydlig. För företag med långa bindningstider är det avgörande att rådgivningen är korrekt och transparent.
Tyvärr motsvarade upplevelsen inte mina förväntningar.
Väldigt bra kundbemötande och får…
Väldigt bra kundbemötande och får alltid hjälp med de jag behöver, väldigt trevliga alla som jobbar där i Burlöv!
Super nöjd med mina besök på Cellect i…
Super nöjd med mina besök på Cellect i Hallarna. Köper mina mobil telefoner och abonnemang hos dom sedan något år tillbaka. Fått riktigt bra hjälp med valet av telefon och med överföring av appar, kontakter, bilder och allt utan krångel.
Servicen var på topp, personalen i butiken tog sin tid och svarade på alla mina frågor utan stress, kände mig välkommen och trygg, vilket inte alltid är en självklarhet nu för tiden..
Extra plus för det personliga bemötandet och att de verkligen såg till att allt fungerade när jag gick därifrån.
Rekommenderas starkt till alla som vill ha en bra service och en smidig affär.
Väl värt att ta sig tiden och ge butiken, Jonathan och Aram beröm.
Very bad experience with Cellect
Very bad experience with Cellect! I wend to butik to ask if they have safekid watches, they promise me to order for me a specific brand watches, if I sign the contract for 24 months also for my phones and bredband. I never got the order, now they saying that the order of safekid watches are not available, and but must pay for subscription! SPAM! I contact tre support, no help from them, I got the email back that I must come to cellect store to fix the problem, I went to the seller today and he said that he can’t help me today, because he doesn’t work today!!!! Really! The guy who sold me the contract and it was standing behind the desk, told me that he doesn’t work today, and he cannot help me. This bring me to conclusion that Cellect is not fully according to Swedish law when it comes to contract with their customers, but also employees. Be carefull with Cellect! This is one big spam! Now I’m fighting with Cellect and Tre for over one month. Mamy phone calls, waist of time and stress.. if you don’t want to go thru what I must do now, go to Tele 2 directly. I will not drop this case!
Över förväntan
Över förväntan! Jag och min fru har i dagarna två varit i kontakt med försäljarna Fredrik och Jonathan. Rätt personer på rätt plats, bland det bästa jag upplevt under alla mina abonnemangsbyten. Håller inte alls med övriga rececenter. Allt var bra och tydligt med abonnemang, villkor och priser.
Stort tack Fredrik och jonathan!
// Håkan W
Vidrigt företag.
Varning gå inte på sälj snacket med Erik, han vill bara sälja, struntar sen helt i kunden. Sitter fast med avgift för en tv vi skulle få, va då få... den betalar vi snordyrt för varje månad, den fick man inte.. Erik har absolut inte sagt det, utan informerat om att den fick man betala. Ljuger så han tror nog på sig själv.
CELLECT MOBILIA ÄR ETT BEDRÄGLIG
VI FICK fakturor på 53,398 kr + 2,792 kr/månad.
De skapade TVÅ dolda Resurs-krediter utan vår vetskap.
De smög in 4 försäkringar vi aldrig beställt.
De dubbelfakturerar - både köp OCH leasing samtidigt.
De nekade oss kopior av vad vi signerade.
När vi upptäckte bedrägeriet och klagade erbjöd de 8,000 kr "goodwill" för att köpa vårt tystnad. Det är 15% av vad de stulit.
Det här är INTE misstag. Det här är SYSTEMATISKT bedrägeri.
Polisanmälan görs. ARN-anmälan inlämnad. Konsumentverket utreder.
HÅLL ER BORTA FRÅN DETTA FÖRETAG.
De är bedragare. Punkt.
Bedömningen är att Cellect Mobilia…
Bedömningen är att Cellect Mobilia udnjytter kunds 🆔 eller identiteten för att sälja den falska 3gmobil abonnemanget och extra betalningar via resurs bank. Resultatet är dyrt räkningar som betalas av kunden!
Fem Stjärnor
Ska säga de att cellect har varit fantastiska från start. Har haft kontakt med dom i två omgångar när jag gjort om abonnemangen och köpt telefoner till mig och frugan. Varje gång har jag fått suverän hjälp särskilt med överförningar som kan vara krångliga. Otroligt proffsigt, smidigt och trevligt bemötande. Stort tack till Jonathan för grym service!
/Bjarne
Lurad på avbetalning för TV och lite…
Lurad på avbetalning för TV och lite andra saker jag inte behöver. Lät mig förstå att just den dagen fick man en tv gratis. Fick också en kasse när jag gick därifrån med ett paket i av okänt innehåll. Det visade dig vara div tekniska prylar som också lades till krediten. Fick överhuvudtaget ingen som helst förklaring att det skulle betalas med kredit utan det var gratis just då. När jag sedan försökt kontakta säljaren svarade han inte på det telefonnummer han lämnat. MYCKET OSERIÖS SÄLJARE (MOIJE) SOM INRIKTAR SIG PÅ ÄLDER MÄNNISKOR. Fick en chock när jag upptäckte att han ”lurat mig ta en kredit på 19.000kr.
Ohederligt folk som inte svarar när man sedan försöker kontaktar dem.
Varnar för att handla på Cellect.
Jeg blev infångat av en försäljare när…
Jeg blev infångat av en försäljare när jag gjorde några ärande på Hallerna. Jag var trött, hade mycket låg puls, och orkade inte tänka. Jag är säker på att försäljaren trodde jag var senil, Kom inte ens ihåg vilket bredband jag hade. Han ändrade Hallon till 3, Bahnhof till 3, och dessutom fick jag hemlarm som jag är fullkomlig ointresserad av och inte använder. Efter att Bahnhof slutade sitt abonnemang har jag inte haft TV utom svtplay och tv4play. Varje gång jag lägger telefonen ifrån mig logger den ut från 3 ovh jag måste gå in på inställningar och logga in igen. Inget fungerar, Jo kanske hemlarmet som jag inte använder i alla fald. Den pris försäljaren räknade ut stämde inte alls, så det som skulle bli billigare blev avsevärd dyrare. Dessutom tycker jag att det hör med att man har minst 14 dagars öppet köp. Hur kan någon ta detta företag som seriös om det inte har öppet köp.
Vill Tack Emil så jätte mycket och även…
Vill Tack Emil så jätte mycket och även meddela andra att jag aldrig kommer gå till någon annan butik än Cellect i Burlöv när de gäller mina abonnemang! Rekommenderar starkt Cellect i Burlöv!!!
Cellect Ullared
Cellect i Ullared har varit våran absolut sämsta upplevelse hittills och kostat oss mer än vi betalade innan och säljaren William kommer nu helt plötslig inte ens ihåg oss lägre utan börjar kalla mig massa ordGå inte till den här butiken.
Säljarna har svårt att tala sanning
Säljarna har svårt att tala sanning. Löste mitt fall efter ca 4 månader tog mig dit 3ggr 6mil enkel resa och ca 15 samtal den ena lögnen,dåliga ursäkt efter den andra många andra hade nog tröttnat innan det blev löst. Min rekommendation är undvik dem till varje pris
Burlöv center
Burlöv center
Varit kund nu länge och skulle aldrig få för mig att vända mig någon annan stans, får alltid den hjälp jag behöver!
En butik som Cellect i Burlöv hittar…
En butik som Cellect i Burlöv hittar man inte allt för ofta. Tveka inte en sekund på att gå dit , jag rekommenderar dom verkligen !
Fick extremt bra hjälp på Cellect i…
Fick extremt bra hjälp på Cellect i Burlöv av Emil, han hjälpte mig inte bara med mina abonnemang utan även så mycket annat!
En butik jag gärna återvänder till och varmt rekommenderar till andra!
Cellect i Burlöv center
Cellect i Burlöv center! Idag är tredje gången jag fått hjälp av Emil i butiken och måste berätta att jag aldrig fått mer hjälp av någon som jag får hos Cellect! Dom hjälper alltid till, har alltid svar på mina frågor och lägger sin tid för att jag ska få svar.
Jag är väldigt imponerad över Cellect…
Jag är väldigt imponerad över Cellect som ligger i Burlöv center! Inte bara en fin butik utan också väldigt trevlig personal som alltid lägger sin tid på att hjälpa till och förklara saker och ge en dom bästa möjligheterna.
Varit inne o handlat på Cellect i…
Varit inne o handlat på Cellect i Burlöv nu ett antal gånger och måste säga att det är väldigt kunnig och bemötande personal, alltid fått den hjälp jag behöver!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.