Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

10/10 fick hjälp av två säljare vid namn saman och Simon på hallarna i Halmstad. Han sänkte min månadskostnad till nästan hälften. Super bemötande med charmen och glimten i ögat. Rekommenderas stort �... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning gå inte på sälj snacket med Erik, han vill bara sälja, struntar sen helt i kunden. Sitter fast med avgift för en tv vi skulle få, va då få... den betalar vi snordyrt för varje månad, den fick... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har träffat en försäljare som var väldigt kunnig och entusiastisk. Social. Kunde sitt jobb. Svarar på telefon direkt.En trevlig upplevelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har bytt våra abonnemang till billigare och bättre pris samt köpt en smart TV som vi är helnöjda med. Vi har även blivit jättebra bemötta på Cellekt i Ullared vill gärna nämna Saman och Wi... Ver mais

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

170 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Cellect Ullared

Dostin hjälpte mig att gå ner i pris med 300 kr per månad. Vi har haft dyra abonnemang som nu har blivit billigare. Rekommenderar starkt!

6 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

"Internetleverantör är ändå dålig"

Butik Ingelsta Shopping Norrköping: Lovar guld och gröna skogar att abonnemang ska bli billigare men blir bara mycket dyrare än vad man hade innan. Skickar med extra saker som ska vara "presenter" som man sedan får betala för. router, surfplatta och hörlurar på köpet som han påstod var gratis. Ville lämna tillbaka allt då jag bara blev indragen i butik och jag blev ljugen rakt upp i ansiktet att abonnemanget skulle bli billigare. Ringer upp killen och pratar som sålde på med och han svarar äh din internetleverantör är ändå så dålig, känns väldigt oseriöst att säga och mycket lurendrejeri. Kommer aldrig mer sätta min fot i en sån här butik.

15 de maio de 2025

Sämsta

Sämsta jag varit med om, killen i butiken hjälpte oss att täckna mobilabonomang, och lovade oss att vi skulle ha täckning i vår lägenhet, men nej, ingen täckning, kan inte ringa och får inte upp samtal, missat massor av samtal från bland annat jobb. Killen hette River och sa till oss att vi skulle ringa honom om det var något, fick inte tag på honom och sen ringde han upp och sa att han inte hade tid och att jag fick ringa 3 support. TÄCKNA INTE HOS DEM.

14 de maio de 2025

Bedrägeri

Sämsta skiten någonsin!
Försäljare som lurade på mig att förnya abonnemanget och få hem en telefon, kom aldrig någon telefon och massor av lögner via telefon. Till sist skulle allt ändras tillbaka vilket han inte gjorde, började klicka mig när jag ringde efteråt. Inget annat än bedrägeri!

29 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Har gått och fått hjälp med mina mobil

Har gått och fått hjälp med mina mobil, tv- och bredbandsabonnemang nu ett par år hos Rasmus. Nu hjälpte dem även mig med mitt hemlarm, är super nöjd. Tack så mycket för all hjälp under dessa år, på återseende! :) Rekommenderar till familj och vänner, 5/5

26 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Blev lurad Kevin försäljare Cellect´s…

Blev lurad Kevin försäljare Cellect´s ullared.16/11 2024 Proppsade att jag skulle få gratis telefon vill ej ha har blivit lurad redan på ett abonnemang jag inte behöver i 3 år går ut nu i februari.2025 Jag kan hjälpa dig säger han och titta på ditt abonnemang vi går upp till butiken. Han lånar mitt körkort logga in för att se abonnemanget jag har på 3. Tyvärr går det inte att göra något kan hjälpa dig att säga upp det abonnemang som aldrig varit använt på 3 år om du inte ringer själv. Men du kan få en gratis telefon vill ej ha.. Jag kan ta ut en ny telefon på mitt andra abonemang februari. Kevin du kan ta med telefonen gratis idag men sätt inte i ditt sim kort förrän februari. Han skriver informationsblad ej signerat men det fula som han gjorde,BEDRÄGERI han använde mitt körkort att signera ett abonemangsavtal som skulle gälla om 90 dagar. Utan min vetskap han häftade ihop det med infobladet la det i kassen jag fick gav tillbaks körkortet. Ringt många ggr för att de ska ta bort abonnemangenget för det ligger 150klr per månad för telefon som skulle vara gratis, samt abonnemanget är på 345kr i månaden i 3 år fick räkningen som ska börjas betala nu i april BEDRÄGERI VILSELEDA KUND

16 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Betalade för mycket som kund hos…

Betalade för mycket som kund hos telenor. Killarna på cellect hjälpte mig med ett billigare och bättre abonnemang som jag är super nöjd med ! Fick även en SMEG på köpet så jag rekommenderar cellect starkt !

23 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Blev otroligt lurad på Cellect på Buröv Center!!

Blev otroligt lurad på Cellect på Burlöv Center. Sitter nu med dubbla fakturor, tjänster som inte fungerar och får ingen hjälp av Cellect. Förstår inte hur företag kan samarbeta med detta företag! Hur kan köpcenter tillåta detta företag att bedriva verksamhet i deras lokaler?!

Cellect tjatar in dig i butiken och lurar på en ett avtal som är så rörigt att man knappt förstår. De säger att man får massa saker men du får betala detta sen. Jag fick fel prisuppgifter och fick helt fel uppgifter om tjänsterna. Även en stor varning för larmbolaget Identio! Jag köpte tydligen en startpaket för 14000 kronor plus flera tusen för installationen. I köpet fanns även två kameror som de tog 4000 kronor för. Sammanlagt har jag alltså fått en kreditskuld på 20 000 kronor enbart för larmkomponenterna och kamerorna som inte ens hör till larmet. Dessa är inte ens kopplade till larmet, utan man måste ladda ner en separat app för att använda dessa. Det var inte information jag fick i butiken. Dessa kameror kostar 700 kronor styck på nätet. Tjänsten är dessutom superdålig och Identio försöker inte hjälpa en. Totalt meningslöst och värdelöst larm som inte känns tryggt.

Ett gott råd, ingå INGA avtal med Cellect!

21 de março de 2025

Bedrägeri

Fick ”gratis” tillbehör till ny mobil som sen visar sig ingå i mobilpriset. Mobilpriset hamnade dessutom på en summa långt över vad de sa i butik och långt över vad samma mobil säljs för i andra butiker. Fixade inte något som de sa att de skulle fixa inför abonnemangbyte vilket bland annat ledde till att vi i två veckor fick betala dubbelt. I princip inget av det de sa till oss visade sig stämma. De använde sig av alla sluga säljtricks man kan tänka sig, inklusive fjäsk, dåliga skämt och fejkade telefonsamtal till chefen för att ”sänka priserna” för oss. Till sist gav de oss ett telefonnummer för att vi skulle kunna kontakta dem, men det visade sig inte ha någon abonnent eftersom det hade för många siffror.

23 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Har fått mycket bra och proffsigt…

Har fått mycket bra och proffsigt bemötande i alla led.
Shakir är en stjärna som ser till kunden både under samtal i butik men även efter då han följer upp och hjälper till.
Shakir's kundservice/bemötande är i världsklass.
Mvh
Tobias Widelöv

2 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.