Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

10/10 fick hjälp av två säljare vid namn saman och Simon på hallarna i Halmstad. Han sänkte min månadskostnad till nästan hälften. Super bemötande med charmen och glimten i ögat. Rekommenderas stort �... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning gå inte på sälj snacket med Erik, han vill bara sälja, struntar sen helt i kunden. Sitter fast med avgift för en tv vi skulle få, va då få... den betalar vi snordyrt för varje månad, den fick... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har träffat en försäljare som var väldigt kunnig och entusiastisk. Social. Kunde sitt jobb. Svarar på telefon direkt.En trevlig upplevelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har bytt våra abonnemang till billigare och bättre pris samt köpt en smart TV som vi är helnöjda med. Vi har även blivit jättebra bemötta på Cellekt i Ullared vill gärna nämna Saman och Wi... Ver mais

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

170 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Jobbiga lurendrejare

Blev ”inlurad” av en av de jobbiga säljarna, jag är väl för trevlig helt enkelt. Stort misstag och känner mig lurad av betalningsupplägget.

17 de maio de 2024

Cellect Ullared

Cellect Ullared. Mycket trevlig personal. River m.fl. Fixade allt jag ville ha. Ska bara se att allt fungerar sista april när det ska kopplas in. Annars grabbar kommer jag tillbaka....40 år yngre ha ha ha

29 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Lurad av Cellect Kungsbacka.

Lurad av Cellect Kungsbacka.
Tecknade TV o bredband hos Allente via Cellect. Mycket har blivit. Abonnemanget skulle starta 25/3. Fick en faktura från Allente med start 23/2. Allente hänvisar till Cellect, som inte går att få tag på. Måste sms:a till dem och i bästa fall återkommer de inom två dagar.
Då det installerades idag saknades det router. Via Allente ingår inte det. Cellect lovade mig att allt ingår. Sitter nu i "skiten" eftersom Cellect inte besvarar mina samtal eller sms.
Tydligen är det många som klagar på denna butik.
VARNING

25 de março de 2024

Smidigt

Besökte butiken i Halmstad i slutet av Januari för att få hjälp med mitt abonnemang som hade blivit alldeles för dyrt.

Killen i butiken hjälpte mig med ett bytte från telenor till trean och hela processen har gott smidigt.

26 de janeiro de 2024

Värsta Lurendrejeri någonsin

Är nog den sämsta affär och bästa lurendrejeri jag nånsin varit med om varning handla inte här .bara luras band upp mej två år lurade på mej en telefon som skulle vara så bra och värd 3000 var bara en dålig telefon för 900 från 2022 som inte ens hade nfc VARNING .VARNING

17 de fevereiro de 2024

Lurendrejeri

Blev lurad, säljarana ljög och påyvlade mig saker, sade att det var gratis, sämsta ställe jag varit på. Hur kan detta förtag få finnas. Vidriga försäljare.

1 de fevereiro de 2024

Proffs

Har varit kund på Cellect i burlöv i många år. Proffsigare ställe får man leta länge efter. Stort tack till Adam och Rasmus som alltid tar sin tid för att vi ska få det bra:)))

29 de janeiro de 2024

Återkommande kund

Är nu fjärde gången jag handlar här och har funkat bra alltid, mindre problem med flytta ett nummer ena gången men åtgärdades snabbt.

1 de fevereiro de 2024

nöjd kund

Varit kund i några år, alltid lika bra bemött av kunnig, trevlig och förstående personal.

Cellect i Burlöv center är en butik jag rekommenderar starkt

3 de fevereiro de 2024

Varning Varning!

Varning Varning!!
Så tråkigt men säljare lovar (trots att vi tvekar och inte vill teckna över vårt bredband) att 3 mobilt bredband ska fungera, vara mycket bättre än det vi har idag och hålla för spel, vilket det inte gör! Går ej att häva köpet likt föregående skribenter skriver!!
Teckna inga avtal i butik på detta ställe!!

29 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Precis samma scenario som förra…

Precis samma scenario som förra 'kunden' insläpad i butik och blev luras på ett dåligt abonnemang och produkter man får gratis! Men på deras hittepå kontrakt står det inget är gratis.
Så vill du bli lurad, är du välkommen till dom i Ullared! Nu kan dom inte häva mitt avtal eftersom det skrev i butik. Kommer att anmälas! Otroligt fult och oacceptabelt!

18 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Cellect i Ullared - oseriöst!!

Oseriöst företag! Står utanför butiken och lockar med dig som kund in i butiken. Du skriver på inne i butiken och då finns ingen ångerrätt! Lät som man skulle få en TV på köpet om tecknade ett telefonabonnemang hos 3 - man blev så uppsnurrad och omkullpratad av försäljaren att man inte förstod att man tog den på avbetalning. När första fakturan kom så var det inbakat två försäkringar en på telefonen och en på TV:n som försäljaren inte ens frågat om man var intresserad av! Summan på dem blev ca. 5000kr under avbetalningstiden. Jag fick hota med Trustpilot, så avskrev de försäkringarna. Blev också lovad att de skulle stå för de 6 första månaderna av 3-abonnemanget. Men det var bara prat. Fick räkning ändå. Så nu blev det ett omdöme här iallafall!

1 de setembro de 2023

Otrevliga, oseriös försäljning

"Utanför-butik-försäljning" Cellect i Ullared.
Min far (70+) blev lurad till att teckna ett tv-abonnemang. Han visste inte ens om att han hade tecknat det förens det kom ett bekräftelsemail på abonnemang. Hade pappa skrivit på det vilseledande avtalet i butiken hade vi inte kunnat ångra köpet. Jag rev kontraktet och då stirrade säljaren på mig och frågade om jag var nöjd nu? Fruktansvärt otrevliga försäljare. Sa att kundtjänst hade stängt så det gick inte att ångra abonnemanget när vi var där, vid närmare research hade kundtjänst öppet till 19. Säljaren ljög oss rakt upp i ansiktet. Säljaren hade även lyckats lura pappa att logga in på sin nuvarande TV-leverantörs sida med sitt mobila Bank-id. Detta företag känns inte alls seriöst.

6 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.