CEWE Opiniões 11 579

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Het album was eenvoudig om zelf samen te stellen en werd snel en correct afgeleverd. Als trouwe klant die meermaals per jaar een album maakt, vind ik het jammer dat je pas vanaf 50 euro een korting k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals de laatste 10 jaar hadden wij ons reisalbum laten maken bij CEWE. Het album was bij ontvangst wat donker en weinig detail. Na samenspraak met de klantendienst wat instellingen verandert en ons... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gemakkelijk foto's te bestellen over de app. op internet. Vlotte afhandeling en de foto's snel thuis per post. Dank U wel voor deze fijne service

Informações sobre a empresa

1. Impressão de fotografias
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Loja de lembranças
  4. Loja de posters

Informação fornecida por diversas fontes externas

CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 3000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten en nog veel meer.

Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel
Wij willen graag dat je 100% tevreden bent! Indien dat niet het geval is, dan willen wij je zo goed mogelijk proberen te helpen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 015295613. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Je kan ons bereiken op de volgende tijdstippen: Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur - 21.00 uur Zaterdag en zondag: 10.00 uur - 18.00 uur

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

12 mil opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Het fotoboek was mooi maar klein deukje…

Het geleverde fotoboek was mooi en volgens mij iets goedkoper dan de concurrenten maar een hoekje van het boek had een (klein) deukje opgelopen, ik vermoed tijdens fabrikage want aan de verpakkking was niets te zijn...

3 de março de 2026

Beste Bert,

Bedankt voor je review en je duidelijke toelichting.

Fijn om te horen dat je fotoboek mooi is en dat je tevreden bent over de prijs, maar jammer dat er een deukje in de hoek zit – dat is niet zoals we je bestelling willen afleveren.

Ik heb zojuist via e‑mail contact met je opgenomen om dit persoonlijk met je op te pakken. We kijken daar graag met je mee naar de oorzaak en naar een passende oplossing.

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.
Ik had foto's als kerstkaartje met een witte rand. De randen op de afdrukken zijn niet overal gelijk en op sommige zelfs scheef.

22 de janeiro de 2026

Beste Thalia,

Dankjewel voor je beoordeling en je eerlijke toelichting.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit, maar jammer dat de witte randen van je kerstkaartjes niet overal gelijk en soms zelfs scheef zijn.
Dat is niet wat je van ons mag verwachten.

We kijken dit graag goed voor je na en zoeken samen naar een passende oplossing.
Zou je ons via foto@cewe.be een paar foto’s van de kaarten willen sturen, waarop het probleem met de randen duidelijk te zien is?
Vermeld daarbij alsjeblieft ook je bestelnummer.

Zodra we de foto’s hebben ontvangen, onderzoeken we de oorzaak en nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Beste Lou,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren.

Mocht er in de toekomst iets zijn, neem gerust contact met ons op—we helpen je graag verder!

Heel tevreden

Mooie foto's en snelle levering

Beste Nicole,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je heel tevreden bent en dat je blij bent met de mooie foto’s en de snelle levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

De afwerking van de foto's was perfect.

De afwerking van de foto's was perfect.
Ze waren ook veilig verpakt

Beste Marcel,

Bedankt voor je fijne review!

Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de afwerking van de foto’s en dat ze veilig verpakt zijn aangekomen. Mocht er in de toekomst iets zijn, neem dan gerust contact met ons op—we helpen je graag verder!

Classificada 3 em 5 estrelas

Er werd mij 2x een code gestuurd voor…

Er werd mij 2x een code gestuurd voor een korting. 1x omdat het de eerste kennismaking was en een 2x om de nieuwsbrief te ontvangen. Bij de bestelling zelf bleken beide codes niet van toepassing. Dat vind ik niet netjes en misleidend en meteen ontgoochelend bij een eerste bestelling.

Beste Luc,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat beide kortingscodes niet werkten bij je bestelling—dat is uiteraard niet de bedoeling en onze excuses daarvoor.
Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd om dit verder te bespreken en samen naar een passende oplossing te kijken.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jammer dat je de afmetingen na het…

Jammer dat je de afmetingen na het heropenen van een project niet kunt aanpassen en dat je helemaal van 0 moet starten dan. Anders top

Beste Patrick,

Bedankt voor je review.

Als tip voor eventuele volgende projecten: het formaat kun je aanpassen via Productdetails wijzigen, ook nadat je een project opnieuw hebt geopend.
Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben, dan mag je ons altijd bellen—we helpen je graag verder.
Fijn om te horen dat je verder tevreden bent!

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb na bijna 3 weken nog steeds mijn…

Ik heb na bijna 3 weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Kreeg over die vertraging geen melding van jullie. Belde dan zelf de klantendienst deze week en kreeg een halve uitleg over staking. Dus absoluut niet tevreden. Jullie boeken kosten veel geld. Betaling na de dienstverlening zou eerlijker zijn.

1 de abril de 2026

Beste Johan,

Het spijt ons erg dat je bestelling nog niet geleverd is. We begrijpen heel goed hoe jammer dit is.

We hebben je ondertussen een e‑mail gestuurd. Onze excuses voor het ongemak.

Nikki

Classificada 1 em 5 estrelas

Beloofd voor 6 april.

Beloofd voor 6 april, we zijn 11 april en nog niet ontvangen, kan nog lang duren...
We hadden deze albums besteld voor een verjaardag... is nu wel te laat.
De albums terug afdrukken en met een andere courier verzenden...
Jullie geld terugeisen bij Bpost.

CEWE heeft ons een voorstel gemaakt voor een gedeeltelijke vergoeding die we hebben aanvaard.
We hebben reeds tientallen albums laten afdrukken bij CEWE en zijn uitzonderlijk tevreden over de kwaliteit.
Spijtig nu, maar dit is niet de schuld van CEWE.

1 de abril de 2026

Beste Luc en Claude,

Het spijt ons erg dat je bestelling nog niet geleverd is. We begrijpen heel goed hoe jammer dit is, zeker omdat de albums voor een verjaardag bedoeld waren.

We hebben je ondertussen een e‑mail gestuurd. Onze excuses voor het ongemak.

Nikki
CEWE Benelux

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.