CEWE Opiniões 21 474

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg fraai foto album, uitstekend afgewerkt. En de software ondersteuning is goed, makkelijk in het gebruik en overzichtelijk. Je ziet echt wat je gaat krijgen. Vlotte en goede levering. Een echte... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

App is simpel te gebruiken, maar bij heropenen waarschuwing over missende cliparts. Niet zichtbaar in fotoboek, maar toch Servicedesk geraadpleegd om zeker te zijn dat sommige zaken niet worden afgedr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende kwaliteit en goede service. Meerdere keren fotoboeken en wanddecoraties besteld tot een grootte van 150x100. Afdrukken zijn mooi. Enige kritiek puntjes die ik kan hebben zijn omtrent de le... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Impressão de fotografias
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Loja de lembranças
  4. Loja de posters

CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 4000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten, telefoonhoesjes en nog veel meer.

Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel
Wij willen graag dat je 100% tevreden bent! Indien dat niet het geval is, dan willen wij je zo goed mogelijk proberen te helpen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0341255400. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Je kan ons bereiken op de volgende tijdstippen: Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur - 21.00 uur Zaterdag en zondag: 10.00 uur - 18.00 uur

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

21 mil opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Beetje teleurgesteld

In 2024 enkele boekjes besteld waar de foto's zeer scherp waren afgedrukt. Nu 2 andere boekjes laten maken maar kwaliteit zichtbaar minder.

28 de março de 2026

Beste Theo,

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat je nu minder tevreden bent met de kwaliteit.
Wij hebben eerder contact gezocht met je via de mail. Wij zien graag daarop een reactie, zodat wij jouw klacht in behandeling kunnen nemen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Beste Haje,

Bedankt voor je feedback.

Vervelend om te horen dat je onze e-mails als ongevraagd ervaart, dat is uiteraard niet onze bedoeling.

CEWE verstuurt e-mails alleen wanneer je je hiervoor hebt aangemeld, bijvoorbeeld bij het aanmaken van een account of het plaatsen van een bestelling.

Wil je onze berichten niet meer ontvangen, dan kun je je eenvoudig afmelden via de afmeldlink onderaan de e-mail.

Lukt dit niet of heb je hier vragen over, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Redelijk makkelijk mee om te gaan

Redelijk makkelijk mee om te gaan. Vond wel dat er te weinig afbeeldingen waren om uit te kiezen. Het opslaan en je project terugvinden was niet erg duidelijk waardoor ik een nieuw project ben gestart. De prijs is redelijk.

2 de abril de 2026

Beste mevrouw,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback.

Fijn om te horen dat je het programma redelijk makkelijk in gebruik vond en dat je de prijs redelijk vindt.

Je opmerkingen over het beperkte aantal afbeeldingen en het niet duidelijk opslaan en terugvinden van projecten nemen we zeker mee ter verbetering.
Als tip voor een volgend project: opgeslagen projecten kun je terugvinden in je account.

Mocht er in de toekomst iets zijn of heb je hulp nodig, neem gerust contact met ons op—we helpen je graag verder!

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit papier en kaft

Mooie kwaliteit papier en kaft
Snelle levering en goed verpakt
Geen beschadigingen!

2 de abril de 2026

Beste klant,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het papier en de kaft, én over de snelle en zorgvuldige levering.

Mocht er in de toekomst iets zijn, neem dan gerust contact met ons op—we helpen je graag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top! Doen wat ze beloven!

Snelle levering, prima kwaliteit foto’s. Wat heel fijn is, is dat in tegenstelling tot andere fotoservices, bij CEWE de foto’s zo veel als mogelijk op volgorde geleverd worden en sowieso aan de achterkant genummerd zijn.Dat scheelt enorm veel uitzoekwerk bij een grote bestelling (bij mij meestal tussen de 500 en 1000 foto’s) Chapeau!

1 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Gewone foto's werden vreemde afmetingen…

Gewone foto's werden vreemde afmetingen met witte randen.

1 de abril de 2026

Beste Marjanne,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met jouw bestelling. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd, zodat we jouw klacht samen verder kunnen bespreken.

Estelle
CEWE Nederland

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.