Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ventet i 15 dager på to par øredobber som skulle oppi påskeegget til to jenter… Fikk beskjed om 5-10 dagers levering, og bestilte i god tid.. Blir spennende å se om de i det hele tatt dukker opp.

A empresa respondeu

Classificada 3 em 5 estrelas

bestilte flott bestikk med ole brum,med inskripsjon på baksiden. navnet Mio er jo veldig kort ,og resultatet var at navnet knapt vises på bestikket. skuffende at mottakeren ikke engang ser at na... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bestilte varer 9 dager før jul og fikk melding om at bestilling var sendt via posten som brev og skulle ankomme ila 4-5 dager.. Den har i skrivende stund (25.12) fremdeles ikke kommet. Har purret p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Smykker, gull og sølv til priser som ligger opp til 70 prosent under de veiledende smykkepriser. Kvalitetssmykker til halv pris.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Godt fornøyd

Kjøpte en enkel, forgylt sølvring. Ringen er akkurat slik den fremstår på hjemmesiden. Noe lang forsendelsestid (10 arbeidsdager), men det ble godt informert om det på forhånd. Kommer absolutt til å kjøpe fra Chanti igjen.

16 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Har ventet i 15 dager på to par…

7 de abril de 2026

Hei GK,

Vi sender fra København, og det kan være helligdager her i påsken når Bring ikke fungerer.

Men hvis du har mottatt et sporingsnummer, er bestillingen på vei.

Med vennlig hilsen

Strålende fornøyd!

Har handlet sølvsmykker og ringer fra Chanti flere ganger. Veldig fornøyd! Opplever at ordren sendes raskt, og varene er akkurat slik som bildene lover! Anbefales!

5 de setembro de 2025

Avgifter legges på kundene

Fikk en avgift på kr.81 en så kaldt Klarna avgift.De legger avgiftene på kundene når de bruker Klarna som betaling.Å bruke Klarna koster ingen ting jeg har vært I prat med Klarna og de sa det var ingen avgift å bruke Klarna.Har også vært i kontakt med Chanti,men de skulle ha den avgiften for å dekke deres omkostninger.Det er ganske frekt gjort av dem så jeg kommer ikke til å handle mere hos dem og anbefaller ingen andre heller å handle hos dem.Styr unna det finnes andre som ikke er så frekke å belaste kundene sine

25 de junho de 2025

Hei Anonym ???,

Klarna tar svært høye gebyrer for bruk og kjøp på kreditt.

Dette er en del av Klarnas måte å tjene penger på.

Hvis du bruker Viips eller Visa/Masatercard til betaling, er det gratis.

Med Venlig hilsen

Dritt kvalitet

Dritt kvalitet, gikk i retur...ikke verdt det...annbefaler det ikke👎🏼👎🏼👎🏼
Retur ble dobbelt så dyrt, nei, styr unna...bedre handle på temu.

9 de maio de 2025

Hei Rakel Lindviksmoen,

Vi beklager at du ikke er fornøyd, men jeg ser at du har valgt å beholde noen av smykkene, noe vi ikke forstår når du er misfornøyd??

Med venlig hilsen

Helt på tryne leveringstid

Helt på tryne leveringstid. Står 5-10 dager.. nå etter 10 dager er den enda ikke registrert i Norge. Siste gang jeg handler herifra.

8 de dezembro de 2024

Hei Sebastian,

Vi beklager at Posten har tatt mange dager på å levere bestillingen din, men jeg er sikker på at Posten har vært ekstra travel i julen.

Vi setter inn sporing slik at lesere her på Trustpilot kan se sporingen fra Posten.

Sendingen er utlevert i postkassen.
24. desember 2024 kl. 09:02

Mottaker har avbestilt at pakken settes igjen utenfor døren.
20. desember 2024 kl. 16:30

Pakken er registrert hos oss. Den blir nå målt og veid før den sendes videre til sortering.
20. desember 2024 kl. 16:11 - 1470 lørenskog

Hensetting bestilt av mottaker
16. desember 2024 kl. 09:53

Vi har fått beskjed fra avsenderen om at en pakke er på vei.
13. desember 2024 kl. 11:30

Classificada 1 em 5 estrelas

Tenk deg om før du handler hos…

Tenk deg om før du handler hos Chanti.no

Jeg ønsker å dele min nylige erfaring med Chanti.no for å advare potensielle kunder. Da jeg var på utkikk etter den perfekte forlovelsesringen, trodde jeg at jeg hadde funnet det hos Chanti.no, et selskap jeg antok var norsk og basert i Norge. Dessverre viste dette seg å være langt fra sannheten.

Fra starten av kjøpsprosessen opplevde jeg problemer, men det var først da vi støtte på et problem som krevde selskapets inngripen, at ting virkelig gikk galt. Til tross for gjentatte forsøk på å finne en løsning, møtte jeg en vegg av motstand. Selskapet, som jeg nå har grunn til å tro opererer fra en helt annen lokasjon enn oppgitt, har spilt vanskelig og unnlatt å komme til enighet eller tilby den kundestøtten man forventer.

Min erfaring tilsier at Chanti.no opererer på en måte som nærmer seg det useriøse. Mangelen på transparens om deres virkelige lokasjon, sammen med en nedlatende kundeservice, har etterlatt meg både skuffet og frustrert. Jeg føler meg villedet av deres fremstilling som et norsk selskap, noe som påvirket min beslutning om å handle hos dem.

Jeg anbefaler på det sterkeste at potensielle kjøpere tenker seg godt om før de engasjerer seg med Chanti.no. Det er viktig å gjøre grundig research og vurdere andre alternativer før man foretar et så viktig kjøp som en forlovelsesring. La min erfaring være en advarsel, og ta dine forholdsregler for å unngå lignende skuffelser.

19 de dezembro de 2023

Hei Carlos,

vårt hovedkontor er i København (Danmark).

Vi er momsregistrert i Norge og har organisasjonsnummer NO 992019417.

Dette opplyser vi også mange steder på siden vår.

Du har mottatt flere e-poster fra oss med direkte lenker til all informasjon om selskapet vårt, så det er vanskelig å være i tvil.

Vi har gitt deg meget god kundeservice, langt utover det du kan forvente at et selskap yter.

Men du sender brukte smykker tilbake til oss og vi kan ikke selge det. Det er ikke seriøst å gi oss en dårlig anmeldelse når du returnerer brukte smykker og ønsker å bytte til andre smykker.

Du skriver selv at det er en feil at du gjorde en trustpilot-anmeldelse fordi du var frustrert.

Vi legger inn en kopi av e-posten din her, slik at lesere på trustpilot kan se hva du skriver selv:

Fra: Carlos Manuel Martinez Devora
Skrevet: 23. april 2024 12:01
Til: CHANTI - Info
Emne: Re: 002962002

Hei,

Jeg ønsker å bestille det lille Chanti smykkeskrinet i kunstskinn 11,5 cm for de siste pengene.

Beklager med trustpilot, vi var bare frustrerte.

Huff Carlos

Er veldig fornøyd med Chanti

Er fornøyd med Chanti. Sølvringen jeg bestilte var et nummer for stor. Det sto at det var 30 dagers returrett og selv om jeg var to dager for sein til å gi beskjed så fikk jeg god hjelp. Ringen kostet 590 kr og de sa at det kostet mer i porto og sende den tilbake og motta en ny. I stedet skulle jeg få en ny for 250 kr. Jeg reagerte først på at jeg ikke fikk en rabattkode for å bestille en ny, men han sa at jeg bare bestiller en ny med kredittkortet og sender han ordrenummeret så skulle han endre summen til 250 kr før pengene ble trukket fra kontoen. Jeg var ganske bekymret for at de ikke kom til å gjøre det, men det fungerte fint. 250 kr +47kr i porto ble trukket fra kontoen. Raskt svar og fin kommunikasjon på email. Kommer til å handle derifra igjen.

19 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Er kjempe fornøyd med Chanti jeg

Er kjempe fornøyd med Chanti jeg. Har bestilt 2 ganger Singapore og fått varene uten problemer. Det som er supert med Chanti, er at de har størrelse 17 i Armlenke, noe veldig få har, så da slipper man ta inn lenken for å få det til å passe. Begge smykkene var helt super og litt billigere enn flere andre. Kan Anbefales!

22 de outubro de 2022

Meget fornøyd med chanti.no

Vi bestite våre gifteringer fra chanti.no. Vi opplevde veldig rask og god kommunikasjon per email med den danske kundesupporten. De sendte oss prøvepakka som avtalt, og var behjelpelige med å finne riktig ringstørrelse. Jeg var litt bekymret for at ringene kom fram til bryllupsdagen, men produksjon og sending av ringene gikk raskt. Vi er veldig fornøyd med ringenes utseende og de passer fint. Har bare positivt å si om chanti.no.

4 de julho de 2021

Hold dere unna

Hold dere unna! Chanti holder ikke leveringstidene og pakker bare drøyer og drøyer i posten uten at de følger opp. Heller ikke mulig å ta kontakt med dem på telefon. Anbefaler ikke chanti om dere ønsker å få
Pakke levert.

27 de maio de 2021

Hej Merete,

Som vi har prøvet at forklare dig mange gange, har Posten / Bring haft forsinkelser i deres levering.

Dette er meget beklageligt, men CHANTI kan desværre ikke være ansvarlig for Posten / Bring´s forsinkelser.

Vi syntes du skal lave denne anmeldelse på Posten / Bring´s Trustpilot og ikke CHANTI.

Med venlig hilsen

Classificada 4 em 5 estrelas

OK fornøyd

Leveringen tok litt tid, men dette pga helligdager i Danmark(hvor de har lager), så det må man tenke på :)

Når pakken kom var den pakket inn på en måte slik at jeg klarte å skjære meg opp på stiftene som ble brukt til å feste bobleplasten til konvolutten. Stiftene var synlige fra utsiden, men burde kanskje vært pakket litt annerledes.

Boksen som varen kom i, var ødelagt, tydelig gammel og slitt. Misfornøyd med dette da det skal være dåpsgave, og det gir ikke et bra førsteinntrykk når den blir åpnet.

Inni esken der varen lå, var det omtrent kastet inni noe isopor, trolig for å forhindre at varen skulle bevege seg og ødelegges, men isoporen hadde delt seg i tusen biter og var bittesmå klumper over alt.

Selve varen var perfekt, så kan vel ikke klage sånn sett.

28 de maio de 2020

Jeg har anmeldt CHANTI

Jeg har anmeldt CHANTI. Først har de trukket penger uten å ha tillatelse, og senere har dette blitt en helvete for å få pengene tilbake. Jeg har holdt på i nesten 8 uker og ingenting har skjedd at CHANTI føler seg ansvarlig for å betale pengene tilbake. Jeg snakker bare for meg. Men én ting er sikkert, for meg virker det som at Chanti har ikke råd å betale Returen. Ingen vil vet hva jeg har gått i gjennom.

14 de maio de 2020

Elendig

Bestilte ring fra chanti til før jul, den var for stor, betalte retur og fikk byttet til annen størrelse, utfra deres ringmåler størrelse. Fikk dobbeltsjekket str hos en gullsmed.
Denne passet heller ikke. Tok kontakt for råd og hjelp. Kundestøtten var ELENDIG, fikk ingen hjelp, og ble ikke tilbudt betalt retur denne gang heller. Levering av ny ring tok i underkant av 2 mnd. Har enda ikke fått tilbakebetalt pengene.

25 de março de 2020

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais