Köpet av Breitling via Chronos 24 var perfekt. Mkt bra kontakt och en fråga jag hade besvarades omgående. Ett ytterligare + är den säkra betalningen och ev återbetalning om man inte är nöjd. //anders... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mitt första klockköp via Chrono24 och jag är väldigt nöjd! Hela processen var smidig och trygg. Uppskattar att Chrono inte bad mig lämna recension direkt efter jag hämtat ut klockan, utan gav mig ca 1... Ver mais
Det var en enkel och smidig process. Hade inga som helst problem, betalning, leverans och bra info om vad som hände. Bra underleverantör hjälpte också förstås. Hade inga bekymmer eller frågor, så h... Ver mais
Jag hade turen att hitta ett armbandsur som jag letat efter i flera år. Chrono24 gjorde det både smidigt och tydligt att genomföra ett köp. Kommunikationen var snabb och tydlig med säljaren, och lever... Ver mais
Informações sobre a empresa
Köp och sälj nya och begagnade klockor på Chrono24 i hela världen. Mer än 302,538 märkesklockor från Rolex, Breitling, Omega o.s.v. till bra priser
Informações de contacto
Haid-und-Neu-Straße 18, 76131, Karlsruhe, Alemanha
- www.chrono24.se
Enkelt att köpa
Enkelt att köpa, allt gick smidigt, från betalning, frakt och tull.
Svarar ej på mejl!
Köpt klocka här, Breitling Endurance Pro.
Chrono24 skriver mycket om hur bra och snabb kundservice de har, detta stämmer ej!
Jag vill utnyttja min lagstadgade ångerrätt, detta är dock helt omöjligt när Chrono24 inte svarar mig trots flera försök.
Perfekt overall *****
It takes far too long to get an answer…
It takes far too long to get an answer regarding a watch shop where questions have arisen.
Nöjd kund
Allt var bra
Ett lätt och tryggt köp
Accurate and easy to make a buy.
Enkelt
Enkelt, tryggt och smidigt.
Hoppas dock att extra avgiften på Amex kan tas bort alternativt att Klarna kan läggas till
Fast and simpel!
Perfect for a watchlover
Mycket pålitligt företag
Mycket pålitligt företag. Var först lite orolig med tanke på det stora belopp som betalades ut, men allt flöt på med tydliga aviseringar var klockan befann sig och när den kunde hämtas ut.
Easy buy and very secure delivery
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.