GULDKLIPPET ÄR BÄST Hej Guldklippet är bäst! Varför? -Alltid snabba svar -Alltid vänliga och villiga att hjälpa -Generösa och framför allt BÄSTA PRISER! Tack för denna gång! Vi hörs igen Guldk... Ver mais
Jättefina ringar, t.o.m. finare i verkligheten än på bild. Supernöjda! Och vilket bemötande samt hjälp från kundservice! Wow! Högsta betyg från oss o rekommenderar er varmt ❤️
Lätt att beställa via hemsidan med mått, tillägg och priser angivna! Super bra uppföljning av beställning och leverans. Rekommenderar starkt!
Beställde en jätte fin graverad guldplatta (hängsmycke). Fick snabb mailkontakt med dem när jag ville höra om olika gravyrstilar. Super nöjd!
Varmt välkommen till Guldklippet! Hejsan! Vi är ett familjeföretag med flerårig gedigen kunskap av branschen.
Göteborgsvägen 53b, 46331, Lilla Edet, Suécia
Bra service och otroligt snabb leverans.

As nöjd som alltid! Topp kvalite och snabb leverans. 10/10
Är så nöjd över kvaliten och leveransen! Super fina armband. Rekommenderar starkt! 😍
Jättebra.
Köpte en snusdosa i guldfärg.
Bra pris och snabb leverans 👍

Resposta da Guldklippet
Beställde en jätte fin graverad guldplatta (hängsmycke).
Fick snabb mailkontakt med dem när jag ville höra om olika gravyrstilar.
Super nöjd!

Svin bra företag!
Vilken service! Wow asså :D rekommenderar starkt. Kommer definitivt handla hos dem igen och igen..
GULDKLIPPET ÄR BÄST
Hej
Guldklippet är bäst! Varför?
-Alltid snabba svar
-Alltid vänliga och villiga att hjälpa
-Generösa och framför allt BÄSTA PRISER!
Tack för denna gång! Vi hörs igen Guldklippet!

Resposta da Guldklippet
Bästa kvalité och mycket bra service! Kan inte hitta bättre!

Resposta da Guldklippet
Supernöjd med smyckena och bästa servicen!

Resposta da Guldklippet
Jag har använt mitt smycke varje dag. Jag är supernöjd, jättebra kvalité och proffsig service!

Bra service och fint bemötande. Tack Med vänlig hälsning, Tim
Snabb leverans och underbara produkter!! Så bra kvalite!! Rekommenderas till ALLA!!!!
Fick hem min vara förra månaden. Den uppnår verkligen mina förväntningar, är super nöjd med både varan och servicen!
Mycket nöjd! Rekommenderar starkt.. super bra service och snabb frakt.

Resposta da Guldklippet
Vilket skämt! Beställning lagd 21 juni 22, 3-5 dar skulle det ta, snabba är dom tycker dom själva! efter 14dagar ingenting, efter 16 dagar försöka ringa,helt obefintliga och orimliga telefontider! Ett annat nummer, upptaget efter 6 signaler sedan telesvar. Chat till slut ett blixtsnabbt svar att ordern nu var makulerad. Dom har, som någon oxå skrev innan, inte varorna dom säljer. Patetiskt! Vi blev blåsta på Vår förlovning! Skamligt!
Beställde vigselring, skulle ta 5-7 dagar. Försökte nå dem via mejl och på Facebook och fråga hur ordern gick då jag bara efter en vecka fått beställningsbekräftelse.
Tillslut hittade jag ett nummer som gick att ringa (då det gått tre veckor), då svarar de med att de ska undersöka, dagen efter får jag mejl att de kommer makulera ordern då de inte sammarbetar med den leverantören längre.
De tar alltså betalt för saker de inte kan leverera och sedan hör de aldrig av sig utan man måste själva jaga dem för att få information.
Under all j*vla kritik!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.