Citydoctors Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling!

Jeg har været patient i CityDoctors i et par år, og jeg får altid den bedste behandling af alle. Både læger, sygeplejesker og sekretærer er yderst professionelle, hjælpsomme og omsorgsfulde. Tøv ikke med at vælge CityDoctors, hvis du har brug for nyt lægehus. Kæmpe anbefaling herfra!

7 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Det værste lægehus – hold dig langt væk!

Totalt uacceptabel service og behandling – hold dig væk!
Dette lægehus er det mest uprofessionelle og kaotiske sted, jeg nogensinde har oplevet. Hele oplevelsen fra start til slut er en decideret katastrofe, og man føler sig på ingen måde i trygge hænder. Der er absolut ingen empati eller venlighed at hente. Selve lægekonsultationen er en joke!
Spar dig selv for frustrationerne og find et andet lægehus hurtigst muligt!
Kan absolut IKKE anbefales.

11 de junho de 2026

Hej Hans
Tak for din tilbagemelding. Vi tager den alvorligt, men må ærligt sige, at vi har svært ved at genkende beskrivelsen – uden et navn eller en dato kan vi ikke finde dit besøg i vores system og undersøge, hvad der er gået skævt.
Det billede, du tegner, stemmer ikke med den oplevelse langt de fleste af vores patienter giver udtryk for. Det betyder ikke, at vi ikke begår fejl – det gør vi, som alle andre – og vi vil gerne kunne rette op på dem. Det kræver bare, at vi kan koble din oplevelse til et konkret besøg.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan tage en snak om, hvad der er sket, og hvordan vi kan gøre det bedre.

Inkompetent, uempatisk pengemaskine

Min tidligere læge, som jeg var meget glad for, er desværre gået på pension og jeg skiftede derfor til Citydoctors, da de ligger bekvemt i forhold til transporttid fra/til mit arbejde.
Jeg havde brug for at få fornyet recept på min medicin for perifere neuropatiske smerter og fik derfor en akuttid. Magen til sjusket og nedladende behandling har jeg aldrig i mit liv været ude for. Jeg er udredt og fast på medicin, som jeg fungerer godt med. Uden ville jeg ikke kunne passe mit arbejde som travl daginstitutionsleder. Lægen havde ikke engang gjort sig ulejlighed med at læse mine oplysninger på Sundhedsplatformen. Jeg følte mig nærmest som en narkoman, der tiggede om stoffer. Jeg fik allernådigst tildelt medicin til 14 dage og skulle så spilde tid på at komme til konsultation (penge i lægens kasse) igen for at få fornyet recepten. Og så mente lægen, at jeg skulle igennem et nyt udredningsforløb med blodprøver, ekg og jeg skal komme efter dig! Ren pengemaskine. Jeg har skiftet læge igen. Den behandling vil jeg ikke finde mig i.

26 de maio de 2026

Resposta da Citydoctors

Tak fordi du tager dig tid til at skrive om din oplevelse. Vi er kede af at læse, at du har følt dig dårligt behandlet – det er ikke den oplevelse, vi ønsker at nogen skal gå herfra med.

Af hensyn til vores tavshedspligt kan vi ikke kommentere konkrete forløb offentligt. Men helt generelt gælder det, at når vi overtager ansvaret for en behandling med medicin – især medicin mod nervesmerter – har vi en lægefaglig pligt til at sikre os, at behandlingen fortsat er sikker for patienten. Det indebærer typisk blodprøver og i nogle tilfælde et hjertekardiogram, fordi noget af denne medicin kan påvirke fx nyrer, lever og hjerte. Det handler ikke om økonomi, men om at passe godt på vores patienter, og det er samme praksis, vi følger for alle.

Vi genkender ikke beskrivelsen af en nedladende tone, og vi oplever heldigvis generelt tilfredse patienter. Men vi begår også fejl, og vi vil meget gerne høre, hvordan du har oplevet forløbet, og hvad vi kunne have gjort bedre. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken direkte, så vi kan tage en ordentlig snak om det.

Classificada 1 em 5 estrelas

Svært at få en planlagt tid og dårlige og uengagerede læger

Svært at få en planlagt tid.
De aflyser hvis de ikke føler det er vigtigt nok. De tager kun i mod tids bestilling på dagen.
Når du så endeligt får en tid, skal du forvente at vente mindst 30 min i venteværelset og bliver sendt ud næsten som du er kommet ind til lægen.
De kunne ikke engagere sig mindre.

10 de dezembro de 2025

Resposta da Citydoctors

Tak fordi du deler din oplevelse – også selvom den ikke er positiv. Det er vigtigt for os at vide, når nogen går herfra med en dårlig følelse.

Vi må ærligt sige, at vi ikke kan genkende beskrivelsen. Vi aflyser ikke tider ud fra en vurdering af, om noget er "vigtigt nok", og vores patienter giver os generelt gode tilbagemeldinger på både tilgængelighed og den behandling, de får. Men ingen klinik er fejlfri – der kan opstå ventetid på en presset dag, og misforståelser omkring tidsbestilling kan ske. Den slags vil vi gerne lære af.

Det gør det bare svært, at anmeldelsen er anonym. Vi kan ikke slå op, hvad der er sket, eller tage fat i de medarbejdere, det handler om – og så ender din oplevelse desværre med ikke at føre til noget. Så hvis du har lyst, så ring eller skriv til os. Vi vil oprigtigt gerne høre, hvad der gik galt, og hvad vi kunne have gjort anderledes.

Mange hilsner

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!
Hold jer langt væk fra Citydoctors.dk.

Mage til dårlig og ustruktureret lægehus skal man lede længe efter. Aftaler som man fra lægehusets side per sms aflyser med få timers interval før den aftalte konsultation og det uden at give en ny tid, samt omlæggelse af en personlig fremmødetid til videokonsultation, igen per sms, læger som ikke har sat sig ind i ens journal men alligevel fremkommer med postulater og konklusioner, der, hvis man havde gidet sætte sig ind i min patientjournal, fremstår helt hen i vejret. Læg dertil en påståelig og ikkelyttende attitude fra den ene læges side.

Dog skal den laborent jeg mødte hos Citidoctors have ros, det foregik med en venlighed, indlevelse og yderst professionelt, helt modsat min oplevelse af den behandling jeg fik af ikke bare een men hele to af de tilknyttede læger.

Desværre kan man ikke give en negativ tilkendegivelse her på Trustpilot.dk, så derfor giver jeg bare en stjerne, hvilket er langt mere end hvad Citydoctors.dk fortjener.

28 de novembro de 2025

Resposta da Citydoctors

Tak fordi du tager dig tid til at skrive så grundigt. Det er ærgerligt at læse, for det, du beskriver, svarer ikke til den måde, vi gerne vil drive klinik på, eller den oplevelse de fleste af vores patienter har.
Det glæder os til gengæld, at du følte dig i gode hænder hos vores laborant — det giver vi gerne videre.
Vi kan ikke gå ind i de konkrete forhold om dit forløb her, både af hensyn til din fortrolighed og fordi vi ikke kan genkende dig på en anmeldelse. Men aflysninger med kort varsel og ændringer i konsultationsformen er ikke noget, vi tager let på, og vi vil gerne forstå, hvad der gik galt i netop dit tilfælde.
Vi begår fejl, og vi vil rigtig gerne blive klogere på dem. Vil du ikke kontakte os direkte, så vi kan kigge på dit forløb og tage en ordentlig snak om det? Det vil vi meget hellere end at lade det stå sådan her.

Classificada 1 em 5 estrelas

Deeply disappointed — a warning to anyone seeking compassionate care

I came to CityDoctors hoping for understanding and continuity of care while establishing myself in Denmark. Although one of the physicians initially agreed to take on my case, the clinic abruptly reversed course without warning, leaving me without the treatment plan that had already been discussed and approved.

There was no communication, no bridging plan, and no referral to another provider who could continue care. When I reached out for clarification, I was instead met with dismissive and judgmental responses, including remarks that effectively blamed me for my situation rather than offering solutions or compassion.

For any patient — especially those new to Denmark and navigating an unfamiliar healthcare system — this kind of behavior is unacceptable.

Blaming patients, withdrawing agreed-upon care without explanation, and failing to provide continuity or alternatives are all serious breaches of basic professional and ethical responsibility.

Having worked within healthcare myself, I was shocked by the lack of empathy and accountability shown. It left me feeling disregarded and unsafe.

There are many excellent and humane clinicians in Denmark, but based on my experience, this clinic does not appear to uphold those standards.

I would strongly advise others to seek care elsewhere.

13 de outubro de 2025

Resposta da Citydoctors

We are sorry to hear that your experience with our clinic did not meet your expectations.

Due to our professional duty of confidentiality, we are unable to comment on individual cases or the specific reasons why we were not able to provide further assistance.

We regret that we could not help you as intended and sincerely hope you will find another healthcare provider who can offer the care and continuity you are looking for.

Kind regards,
CityDoctors

Hold jer væk

Hold jer væk. Jeg har oplevet en faglighed, der er bekymrende dårlig og en arrogance, jeg ikke har oplevet andre steder.

25 de agosto de 2024

Resposta da Citydoctors

Tak fordi du skriver. Det er en hård melding at få, og selvom den er kortfattet, tager vi den alvorligt. Det, du beskriver, kan vi ikke genkende — hverken som den faglighed, vi står for, eller den måde, vi gerne vil møde vores patienter på, og det svarer heller ikke til, hvad langt de fleste fortæller os.

Classificada 1 em 5 estrelas

De er meget dårligst læge vi havde…

De er meget dårligst læge vi havde haft.
Ingen anbefa….

1 de agosto de 2024

Resposta da Citydoctors

Tak fordi du skriver. Vi skal være ærlige og sige, at vi ikke umiddelbart kan genkende dig som bruger af vores klinik — og det gør det selvfølgelig svært for os at forholde os til, hvad der ligger bag din vurdering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ringede til Citydoctors

Jeg ringede til Citydoctors, hvorefter jeg fik kontakt til en helt vildt hjælpsom, sød og forstående læge. Jeg kan desværre ikke huske hendes navn, men det var en rigtig god oplevelse! Rigtig skønt personale!🍀

10 de julho de 2024

Resposta da Citydoctors

Mange tak for de venlige ord mvh Citydoctors

Ubeskrivelig dårlig patienthåndtering

Ubeskrivelig dårlig patienthåndtering. Var til konsultation hos Solvej og fik den mest uempatiske behandling. Hun tvivlede på mine symtopmer og på min historik og ville nærmest ikke undersøge mig. Da hun skrev i min journal og lyttede til de symtopmer jeg havde, grinede hun.
Kan ikke anbefales!

3 de junho de 2024

Resposta da Citydoctors

Tak fordi du skriver. Vi vil gerne høre, når noget ikke har fungeret, men vi synes ikke, det er i orden at hænge en navngiven medarbejder ud offentligt på den her måde. Vores ansatte har ikke mulighed for at svare for sig selv her, og af hensyn til både dem og din egen fortrolighed kan vi ikke gå ind i det konkrete forløb i et offentligt svar. Det betyder ikke, at vi afviser din oplevelse. Det, du beskriver, at føle dig mødt uden empati og ikke blive taget alvorligt er ikke sådan, vi ønsker, et patientmøde skal være, og det svarer ikke til, hvad langt de fleste af vores patienter oplever.Vi begår fejl, og dem vil vi rigtig gerne høre om, så vi kan blive bedre. Men det kræver, at vi kan tale om det konkret og ikke gennem en offentlig anmeldelse. Vil du ikke kontakte os direkte, så vi kan kigge på dit forløb og tage en ordentlig snak om det?

Classificada 2 em 5 estrelas

Et produkt i "en moderne virksomhed"

Havde første konsultation i dag og følte mig som et produkt der skulle overståes. Efter 9 min hvor lægen havde brugt det meste af tiden på at sige at han ikke vidste hvad han skulle gøre, istedet for at prøve at finde muligheder, fik jeg at vide at tiden var gået så han kunne jo ikke bruge mere tid på mig. Så fik ikke et svar på mit problem nr 2, "sådan er det at drive moderne virksomhed!" var svaret. Jeg gik derfra lettere chokeret og med følelsen af at være et "produkt" så lægen kunne få pengene fra staten som han sagde...

21 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Laveste niveau jeg har oplevet.

Laveste niveau jeg har oplevet.

Citydoctors i Lille strandstræde.

De svarer aldrig deres telefon og har nedlagt alle muligheder for åben konsultation. Konsekvent bliver man mødt af telefonbesked om at de har travlt og der lægges på. Møder man op dernede er man heldig hvis man kan få en tid om en måned.

Det virker som om de hellere vil arbejde hjemmefra og svare mails til syge end at møde op i klinikken og være der for patienterne.

6 de março de 2023

Resposta da Citydoctors

Tak fordi du skriver. Vi vil gerne svare lige så konkret, som du spørger.
Telefonen: ja, vi har i perioder haft travlt, og det har betydet ventetid og afviste opkald. Det er ikke godt nok, og vi er klar over det. Men det billede, du tegner, passer ikke på, hvordan det har set ud i et godt stykke tid nu — der kommer man igennem.
Den åbne konsultation blev fjernet under covid, fordi et venteværelse fyldt med syge mennesker uden tidsbestilling giver øget smitterisiko. Det var en bevidst beslutning af hensyn til patienterne, ikke et udtryk for, at vi ikke gider være til stede. Vi er i klinikken og tager imod patienter — det arbejde foregår ikke hjemmefra.
Ventetid kan der være i travle perioder, men en måned er ikke det normale billede. Vi begår fejl, og vi vil rigtig gerne høre, hvor vi kan blive bedre. Vil du ikke kontakte os direkte, så vi kan tage en ordentlig snak om dit forløb?

Arrogant og ligeglad

Jeg havde lavet en forudgående aftale med citydoctors om at de skulle kontakte mig via appen min læge, de har så tekniske problemer og ringer mig op, den pige der ringer mig op er så arrogant og ligeglad i sin fremtoning, jeg forklarer hvad henvendelsen drejer sig om, (skal bruge en henvisning til min søn) hvilket jeg i detaljer allerede gjorde dagen før, men de skriver åbenbart ikke noget ned.
Så fortæller hun mig så at han ikke er patient hos dem, hvilket ikke er korrekt, så spørger jeg ind til om hvorfor hende jeg talte med igår, sagtens kunne se min søn i systemet, når hun ikke kan, det springer hun let henover og spørger i et irriteret toneleje, hvad drejer henvendelsen sig om, så spørger jeg hende om hun ikke hørte efter første gang, hun siger at nej det gjorde hun ikke...
Så lettere chokeret, siger jeg at det er da meget ubehageligt at hun ingen interesse viser for en patient der ringer ind, hun reagere så ved at sige du må finde dig et andet lægehus og smækker på, som en skolepige.
Jeg er rystet.

13 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais