2,9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,9

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Ren pengemaskine og højrøvethed

Min tidligere læge, som jeg var meget glad for, er desværre gået på pension og jeg skiftede derfor til Citydoctors, da de ligger bekvemt i forhold til transporttid fra/til mit arbejde.
Jeg havde brug for at få fornyet recept på min medicin for perifere neuropatiske smerter og fik derfor en akuttid. Magen til sjusket og nedladende behandling har jeg aldrig i mit liv været ude for. Jeg er udredt og fast på medicin, som jeg fungerer godt med. Uden ville jeg ikke kunne passe mit arbejde som travl daginstitutionsleder. Lægen havde ikke engang gjort sig ulejlighed med at læse mine oplysninger på Sundhedsplatformen. Jeg følte mig nærmest som en narkoman, der tiggede om stoffer. Jeg fik allernådigst tildelt medicin til 14 dage og skulle så spilde tid på at komme til konsultation (penge i lægens kasse) igen for at få fornyet recepten. Og så mente lægen, at jeg skulle igennem et nyt udredningsforløb med blodprøver, ekg og jeg skal komme efter dig! Ren pengemaskine. Jeg har skiftet læge igen. Den behandling vil jeg ikke finde mig i.

26 de maio de 2026

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!
Hold jer langt væk fra Citydoctors.dk.

Mage til dårlig og ustruktureret lægehus skal man lede længe efter. Aftaler som man fra lægehusets side per sms aflyser med få timers interval før den aftalte konsultation og det uden at give en ny tid, samt omlæggelse af en personlig fremmødetid til videokonsultation, igen per sms, læger som ikke har sat sig ind i ens journal men alligevel fremkommer med postulater og konklusioner, der, hvis man havde gidet sætte sig ind i min patientjournal, fremstår helt hen i vejret. Læg dertil en påståelig og ikkelyttende attitude fra den ene læges side.

Dog skal den laborant jeg mødte hos Citidoctors have ros, det foregik med en venlighed, indlevelse og yderst professionelt, helt modsat min oplevelse af den behandling jeg fik af ikke bare een men hele to af de tilknyttede læger.

Desværre kan man ikke give en negativ tilkendegivelse her på Trustpilot.dk, så derfor giver jeg bare en stjerne, hvilket er langt mere end hvad Citydoctors.dk fortjener.

28 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen omsorg fra praktiserende læge

27. aug. 23 blev jeg indlagt p.gr.a. uforklarlig høj feber. Jeg blev udskrevet samme dag og skulle tage et antibiotikapræparat på mistanke om en lungeinfektion, som dog ikke kunne ses på røntgen. Da det ikke hjalp tilstrækkeligt på feberen bestilte jeg 1.sept. en akuttid hos egen læge. Jeg fik taget mit infektionstal, der var steget siden indlæggelsen. Lægen havde ikke tid til hverken at tale med mig eller undersøge mig. De kunne ikke gøre noget for mig. Jeg kunne fortsætte med det på hospitalet ordinerede antibiotika, som indtil nu ikke havde virket effektivt. Der fandtes ikke andet antibiotika!! Jeg måtte gå med uforrettet sag. Sådan en klinik, hvor jeg faktisk aldrig har følt mig rigtig velkommen, ønsker jeg ikke at være tilknyttet. Jeg tog direkte hjem og skiftede læge, og indsendte en klage over lægen til Styrelsen for Patientklager.

1 de setembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais