Clever Gaming Opiniões 110

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tijdje geleden een controller gekocht bij CleverGaming. Controller bleek na enkele dagen een mankement te hebben. Controller opgestuurd echter door DHL kwijtgeraakt, bewijs was aanwezig. Clev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I recently ordered a bunch of modifications at Clever Gaming, where I decided to send in my own controller for them to modify it. They send the controller back the very same day they received, which i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alleen maar lof!! De ‘gouden’ controller van zoonlief gaf de geest. Een mailtje gestuurd en direct reactie terug, ook al was het zondag. Overleg over euvel en oplossing. Controller opgestuurd en na ve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de jogos de vídeo

Clever Gaming Clever Gaming is offering you Unique controllers & Modifications! Get yours at www.clever-gaming.com

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

110 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Defecte controller / vervangende controller

Controller opgestuurd echter door DHL kwijtgeraakt, bewijs was aanwezig.

Clever Gaming (Rob) hield mij telkens op de hoogte en heeft het nodig gedaan om er achter te komen waar de controller was, maar hij was toch echt zoek geraakt tijdens transport.

Clever Gaming heeft mij een nieuwe controller toegestuurd, wat een topservice van hen.
Ik raad iedereen het aan!!

16 de julho de 2025

Bedankt voor je review!

Ondanks het ‘gedoe’ met de post hopen wij dat je veel plezier hebt met je Clever controller.

Top team Clevergaming

De goede communicatie tussen beide partijen gaat wel via de mail. Maar ze beantwoorden hem ten alle tijden wanneer ze tijd hebben. Ze reageren beleefd en communicatief heen en weer via de mail weet je hoe en wat als je vragen hebt over je controleren, of andere benodigde vragen over dat onderwerp. De heren weten ook wat goed is en wat niet voor een custom controller. Je ken ze ten alle tijd vragen voor eventuele reparatie of eventueel iets wat ze in je controller kunnen installeren.

26 de julho de 2025

Dank je wel Bryan!
Heel veel plezier met je vette controller 🎮👾

Perfecte service Clevergaming

Een ps5 controller bij Bol.com gekocht aangeboden door Clevergaming. Na een tijd kreeg deze last van drift. Gemeld maar door ziekte laat, erg laat opgestuurd. Door Clevergaming snel opgepakt en perfect hersteld. Dank

24 de fevereiro de 2025

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de controller!

Digimon Booster Box

Digimon Booster aangeschaft volgende dag in huis dus een aanrader '

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de review en veel plezier met de bestelling!

Top aankoop

Als ouder, ben je leek in dit soort aankopen. ( wij ) Na wat mail contact en wat vragen kregen we de juiste antwoorden en linkjes.
Dus goed en snel geantwoord. Daarom deze keuze op dit nederlandse bedrijf!

31 de janeiro de 2025

Indrukwekkend.

De mensen van clever gaming hebben mij een uitstekende service bezorgd. Het kan soms wel eens tegen zitten maar het gaat er dan om hoe je ermee omgaat! Exelent en uitmuntendheid zijn enkele begrippen die bij mij opkomen als ik terug denk aan de ervaring die ik met ze heb mogen delen.

13 de dezembro de 2024

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de mooie review Raymond. Dit waarderen we enorm!

Veel plezier met je controller!

Heel mooie controllers .

Heel mooie controllers .
Snelle service
Snelle reactie´s
Niks negatief over te zeggen.

28 de novembro de 2024

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met je controller!

Classificada 5 em 5 estrelas

Artikel was niet meer voorradig

Artikel was niet meer voorradig, door de klantenservice en mail contact toch nog fijn geholpen. Snel weer bestellen!

5 de novembro de 2024

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de mooie review, Mike! Veel plezier met de bestelling.

prima

Onderdelen besteld en snel ontvangen. Gewoon binnen enkele dagen bezorgd in plaats van die dropshiprommel bij andere aanbieders. Erg tevreden over de producten en als je vragen hebt zijn ze bereikbaar. Dank!

1 de agosto de 2023

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de mooie review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel, klantvriendelijk en goede producten

Wij hebben hier meerdere malen controllers besteld en dit is super goed bevallen. Ze zijn super snel en de klantenservice is fijn!

3 de maio de 2023

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de mooie review! veel plezier met de controller(s)

Gewoon goed

Mooie producten heeft dit bedrijf. Ik had wat vragen voordat ik bestelde en deze werden prima beantwoord. Bestelling is uiteindelijk snel geleverd, top!

19 de julho de 2023

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de mooie review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Na wat informatie gevraagd te hebben een hele mooie controller besteld voor mijn neefje. Goed geholpen en goede info. Snel geleverd en mijn neefje is helemaal blij hiermee. Top.

27 de julho de 2023

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de controller

Classificada 5 em 5 estrelas

ik had een aantal vragen waar ik…

ik had een aantal vragen waar ik razendsnel reactie op kreeg.

Ik heb daarom hier een Xbox controller met rapid fire gekocht die ook nog eens sneller binnen. Was als verwacht.

27 de julho de 2023

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de mooie review. Nogmaals veel plezier met de controller!

Super tevreden!

Er ging iets mis met de bestelling maar uitstekend opgelost en super snel geleverd, een absolute aanrader!!! Keep up the good work :)

19 de agosto de 2022

Resposta da Clever Gaming

Bedankt voor de review! Veel plezier met het product! :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.