Leia as opiniões dos outros
Świetna kawiarka - dzięki niej kawa jest wyśmienita. Jasny, czytelny opis i zdjęcia ułatwiające wybór. Szybka, sprawna obsługa - świetnie zapakowany produkt (Coffedesk - robicie to fantastycznie) - no... Ver mais
Szybka dostawa. Towar 1 klasa. Kolor intensywny błękit dodaje charakteru. Kształt czaszy obły a nie jak w tradycyjnej kanciasty,ale jest to zaleta. Lepiej siedzi w ręku. Lepiej się odkręca. Przez kszt... Ver mais
Świetna Kawa i firma Doświadczenie z Coffeedesk jak najbardziej pozytywne. Mimo problemów z przesyłką, bardzo dobry kontakt. Odpowiedź na maila prawie natychmiastowa. Wszystko opisane krótko, ale tre... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Sklep online z największym wyborem dobrej kawy, herbaty i akcesoriów do parzenia. Tradycyjne włoskie smaki oraz kawy z europejskich palarni jakości Speciality.
Informações de contacto
Mazowiecka 24, 78-100, Kołobrzeg, Reino Unido
- www.coffeedesk.pl
Kolejne zamówienie
Kolejne zamówienie, pyszna kawa, a odręczny rysunek sparqail mi przyjemność, polecam
Ogólnie bardzo dobrze
Bardzo miła i profesjonalna obsługa
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Szybko i sprawnie przebiegł cały proces zakupu, rozumieją potrzeby klienta. Polecam gorąco.
Smacznie, przyjemnie oraz interesująco
Wspaniała kawa, dobre ceny oraz l intuicyjna strona sklepu.. przyjemność dla koneserów małej czarnej, dużej białej i smakowej … pycha
Kawa jak zawsze dobra i świeża
Kawa jak zawsze dobra i świeża, szybka dostawa, jestem jak zawsze zadowolona
Jak zawsze wspaniale
Uwielbiam!
Jak zawsze błyskawiczna realizacja zamówienia. Odbierałam czajnik Hario w sklepie, więc mogłam wykorzystać zniżkę na zakupy na miejscu - bardzo miły akcent. Dodatkowo zadałam mnóstwo pytań i otrzymałam fachowe porady. Uwielbiam Was, a jeśli miałabym sobie jeszcze czegoś życzyć to więcej produktów bezkofeinowych zarówno do kupienia w sklepie, jak i na miejscu do skosztowania ;)
Od zamówienia do odbioru trwało to…
Od zamówienia do odbioru trwało to tylko dwa dni. Ekspresowa realizacja. Dodatkowo uśmiechnięty kotek, odręcznie narysowany i życzenia "Miłego dnia" zrobiły mi dzień. Bardzo miło. Polecam.
Always good choice of coffee and milk…
Always good choice of coffee and milk and fast delivery! Recommend
Serdecznie polecam
Błyskawiczna dostawa, wszystko ładnie zapakowane, produkty wysokiej jakości, a do tego do paczki dołączony uroczy rysunek. Serdecznie polecam.
Wszystko w jak najlepszym porządku
Wszystko w jak najlepszym porządku. I ładny rysunek na pudełku
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.