Ik ontvang geen facturen van mijn aankopen en vind ook niet terug op jullie platform waar ik ze kan ophalen

Ik wil een voetbal shirt inlijsten maar daar hoort natuurlijk een naamplaatje bij. Ik zat heel erg te twijfelen waar ik het moest kopen want ik zag nergens echt een goeie site en deze site heeft ook e... Ver mais

Goedendag Heer/Mevrouw, Ik heb nog niets ontvangen, maar ga ervan uit dat dit in mijn voordeel voor u als leverende partij. Graag verblijdt ik u met het aanschaffen van deze artikelen bij uw... Ver mais

5000 Blauwe fietsenstalling labels besteld op donderdag 28 augustus, bedrag factuur betaald op dezelfde dag. De labels zelf heb ik ontvangen op 15/09/2025! Veel te laat want de toertocht waarvoor dez... Ver mais

1. Mercearia grossista

Escrito pela empresa

Ons familiebedrijf CombiCraft is al ruim 30 jaar dé specialist in onder andere (hotel) sleutelhangers, sleutellabels, labeling, nummerplaatjes, consumptiemunten en polsbandjes. Wij leveren voornamelijk maatwerk: je kunt bijna al onze producten personaliseren in ontwerp, materiaal en uitvoering. Ons assortiment groeit continu en wij bedienen klanten uit uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal.

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

Não respondeu a opiniões negativas

Prima product

Prima product,
Aanmerking, laat mij als klant via pakketdienst weten dat het een brievenbus pakketje is, dan hoef ik niet speciaal thuis te zijn op het moment van levering.

25 de agosto de 2025

Niet betrouwbare partner

Niet betrouwbare partner. Wat binnen de 5 werkdagen moest geleverd worden is gelukt in 10 werkdagen.

Vrijdag besteld en maandag toch al een mailtje gestuurd over de hoogdringendheid, antwoord gekregen dat ik me totaal geen zorgen moest maken dat ze er alles gingen om doen.

Woensdag stond de bestelling nog steeds “in productie “. Wat dit betekend? Zo stond het al sinds zaterdag.. toch ff snel gebeld… sorry we zijn het vergeten doorgeven???.
Ik meld nogmaals de urgentie en geef aan bij te willen betalen voor urgente levering.. dat was niet nodig!

Woensdag verzonden en de week erop dinsdag aangekomen in verdeelpunt om 19u.

Een klacht mail wimpelen ze af…. De bestelde tombola loten zijn nu out-dated en niets meer waard…

Mochten jullie correct zijn geweest, dan hadden jullie een commercieel voorstel gedaan. I.p.v. met een antwoord dat jullie binnen de tijd hebben opgeleverd.

13 de agosto de 2025

Fijne labels op kleur vlot genoeg geleverd

Ik ben blij met de geleverde labels op kleur, die ik in de tuin gebruik. Ze zijn groot genoeg om iets op te schrijven, ook met potlood, wat dan ook goed weer uit te gummen is. Ze zijn makkelijk aan de plant te hangen en ook desnoods in de grond te steken wanneer de knollen nog niet zijn uitgelopen. Ze werden vlot genoeg geleverd en het was duidelijk welke kleuren voorradig waren.

24 de junho de 2025