McAfee meldt mij dat mijn klantgegevens oo het darkweb belanden. Reacties op reviews verklaren waarom dit bedrijf nu failliet is.
Leia as opiniões dos outros
Vorig jaar elektrisch gereedschap en ook afgelopen week weer accu gereedschap gekocht bij Combitools. Wederom als zeer prettig en correct ervaren. Alles stond klaar en was compleet, en ook mijn gebrui... Ver mais
We hebben drie weken geleden een Makita verticuteermachine gekocht via Combitools. Helaas waren de handvatten van de machine licht beschadigd. Drie keer gebeld met Combitools, geen enkele reactie. Ver... Ver mais
Ik kan mij totaal niet vinden in de slechte reviews hieronder... bestel al jaren gereedschap hier en ook met defect in garantie periodes nog nooit problemen gehad!alles word super opgelost door deze m... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Combitools.nl
Informações de contacto
Holanda
- www.combitools.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Liep tegen een Makita registratie probleem aan dat door Combitools opgelost is
Geupdate 14-2-2023
Ik had begin Januari een makita Multitool besteld dat netjes aankwam. Ik had wel het gevoel alsof er lichte gebruikerssporen op zaten. Alsof het product door een andere eerder besteld was en gelijk retour verzonden is.
Dit review zal daar niet over gaan sinds het voor 99% er netjes uit ziet. Ik schrijf dit omdat er bij de Makita product actiepunten bijzaten (20) waarmee je bijvoorbeeld een accu van 18V 5Ah gratis zou kunnen krijgen!
Helaas, nadat ik mijn multitool wilde registreren gaf het systeem aan dat de serienummer al gebruikt was. Hierdoor kon ik mijn makitapunten niet ontvangen. Gelukkig heeft een behulpzame medewerker van Combitools alsnog telefonisch contact met mij opgezocht die mij graag wilde helpen. Niet lang na mijn telefoontje is het probleemje met de serienummer opgelost waardoor ik mijn makita apparaat alsnog kon registreren en ik de punten ontvangen heb. Ben blij om te zien dat Combitools pro-actief de klachten van hun klachten probeert op te lossen. Long story short, een zeer tevreden transactie :)
Had op de site gekeken naar bouwstofzuigers
Heb op de site gekeken naar bouwstofzuigers.
Ze hebben een winkel en qua prijs zaten ze goed.
Vanuit Rijen naar Eindhoven. Combitools had blijkbaar net nieuwe voorraad ontvangen, het stond geheel vol bij de ingang. Er liep ook erg veel personeel (?) rond.
De winkel rondgelopen en nadien zeker 5 minuten bij de stofzuigers gestaan. Vragend in het rond kijkend, totaal niemand kwam op mij af of kruiste zelfs maar mijn blik. Zojuist bij Gereedschap centrum Tilburg dan maar een Makita bouw stofzuiger gekocht. Weinig mensen in de winkel en meteen geholpen. Voor mij geen rit meer naar Eindhoven vanwege de prijs.
Machinetas besteld voor een scherpe…
Machinetas besteld voor een scherpe prijs. Snel geleverd met track:trace nummer. Top Bedankt!
Onbereikbaar na het niet leveren van artikel
Onbereikbaar na het niet leveren van een product.
Mail en telefoon word niet op gereageerd.
Dit lijkt op oplichterij, had ik de recensies maar eerst gelezen dan had ik hier niet besteld.
Reserveonderdelen
Van mijn zaklamp dml 802 was de rubberen schakelaar gescheurd. Meestal kan je dan een nieuwe lamp bestellen. Maar! Combitools/Makita had een part op voorraad en binnen enkele dagen geleverd. Dit is nu pas duurzaam.
Bij combitools een dewalt dwe7485…
Bij combitools een dewalt dwe7485 besteld.
Binnen twee dagen geleverd.
Prijs was een van de laagste op het internet.
Ik ben tevreden over dit bedrijf.
Goed bezig
Goed shop. Wordt snel geholpen. Bestelling wat snel binnen.
Zeer slechte service
Zeer slechte service, telefonisch vaak onbereikbaar, beloften worden niet nagekomen. Volgens website wordt er volgende werkdag geleverd. Na 3 weken nog niets ontvangen. Terwijl het betreffende artikel op de site nog steeds op voorraad staat. Weliswaar tegen een veel hogere prijs dan tijdens mijn bestelling. Vermoed dat dit de oorzaak is van het niet versturen van het artikel. Adviseer bij combitools niets te bestellen.
De Walt zaag
Ik had gebeld voor een zaag machine dewalt 7485 mooie machine, er heen gereden van af de camping. Goeie deal gesloten geweldige mensen daar. Zaag op laten sturen naar huis adres geen probleem. Top mannen ga zo door een dikke tien.
Vreselijke service & aftersales.
Erg slecht geregeld allemaal
Erg slecht geregeld allemaal. Donderdags voor 12uur 'smiddags besteld met als leverdag, vrijdag, de dag erna. Op vrijdag had ik nog geen track&trace ontvangen. Na meerdere malen bellen op vrijdagochtend kreeg ik te horen dat de bestelde boor pas die middag bij hun geleverd zou worden. (Was netjes geweest om mij, de klant, hiervan op de hoogte te stellen.)
Aangezien ik de boor op zaterdagochtend voor een klus nodig had en al betaald was ben ik zelf maar naar Eindhoven gereden.
Helaas, weinig begrip en niet eens een compensatie of iets dergelijks.
Alsof mijn auto op water rijd en mijn tijd niet kostbaar is.
Eerste en laatste keer dat ik hier geweest ben.
Goede, snelle levering. Flexibel team.
Bij Combitools een Makita boorhamer gekocht op zondagavond, kwam ik erachter dat ik eigenlijk een nieuwer type nodig had.
Na telefonisch contact maandagochtend is direct de bestelling geüpdatet, en had ik dinsdag mijn nieuwe tool in huis. Top geregeld door het team van Combitools!
Combifools
Nog nooit zo'n waardeloos bedrijf meegemaakt. Geven je foute informatie mbt voorraden. Op de dag van levering komen ze of helemaal niet , of leveren maar een deel van je bestelling uit. Dat je het dan zelf op moet halen, dat vinden ze heel normaal bij El toko combifools. Immers ligt het nooit aan hun.
Het is altijd de schuld van hun toeleveranciers en of de pakketdienst. Beter rij je hier met een grote boog omheen en bespaar je jezelf een bak ellende. Bel even bij de buurman aan Würth shop Eindhoven, die snappen het tenminste wel. Of rij naar isero die zitten in dezelfde straat als deze cowboys.
I ordered some Makita parts claimed by…
I ordered some Makita parts claimed by CombiTools "in stock". Delivery was promised for 19 April, they kept postponing till 10 p.m. (!), but the parcel did not come.
On 20 April Postnl Track & Trace informed me by email that the have not yet received the parcel for delivery from CombiTools. I prepaid. CombiTools does not respond to my email trying to cancel the order.
Update: more than one month has passed. No delivery, no refund. CombiTools.nl :
"you get a refund after you return the goods" ...which they have not delivered! Crooks.

Resposta da CombiTools
Sinds 1,5 maand aan het emailen met…
Sinds 1,5 maand aan het emailen met Combitools ivm teruggave btw na export buiten EU. Exact gehandeld zoals de belastingdienst aangeeft op hun website. Uiteindelijk een enkele email terug gehad maar geen juist antwoord op mijn vraag/verzoek en dus geen verdere actie van Combitools en dus geen btw terug. Goederen kopen bij Combitools voor export? Nee dus!
Eigenlijk verdienen ze nog minder dan 1…
Eigenlijk verdienen ze nog minder dan 1 ster maar helaas kan dit niet de afspraken niet na komen van de spullen op voorraad ik had eerst meer review moeten lezen zelf drie keer bellen zit fout in systeem makkelijk schuld afschuiven op computer systeem maar er zit toch altijd een persoon naar het beeldscherm te kijken ik adviseer om maar dan ook nooit hier te bestellen ik doe het in ieder geval nooit meer groet De Vakman William Junte
Waardeloos bedrijf om te bestellen
Waardeloos bedrijf om te bestellen.
Je vinkt aan voor bezorging door postnl op zaterdag ochtend, blijkt gewoon niet zo te zijn.
Je krijgt ook totaal geen bericht hierover dat het op een andere dag wordt.
Eerste maar ook de laatste keer dat ik hier wat koop.
Serveert BEWUST verkeerde informatie
Het bedrijf heeft het niet zo met de voorraad aanduiding. Bewust worden producten op voorraad gezet en als je belt is net de laatst verkocht. Na een maand nog steeds op voorraad maar nog steeds niet te leveren. Expliciet benoemd, gewoon genegeerd!
Dus let op je kan niet van dit bedrijf op aan.
Probeer al de hele dag te bellen ivm…
Probeer al de hele dag te bellen ivm een missend onderdeel maar wordt niet op genomen
De volgende dag bezorgd wordt niet…
De volgende dag bezorgd wordt niet gerealiseerd. Dagelijks wordt de te verwachten bezorgdatum opgerekt zonder verklaring.

Resposta da CombiTools
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.