McAfee meldt mij dat mijn klantgegevens oo het darkweb belanden. Reacties op reviews verklaren waarom dit bedrijf nu failliet is.
Leia as opiniões dos outros
Vorig jaar elektrisch gereedschap en ook afgelopen week weer accu gereedschap gekocht bij Combitools. Wederom als zeer prettig en correct ervaren. Alles stond klaar en was compleet, en ook mijn gebrui... Ver mais
Ik kan mij totaal niet vinden in de slechte reviews hieronder... bestel al jaren gereedschap hier en ook met defect in garantie periodes nog nooit problemen gehad!alles word super opgelost door deze m... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Combitools.nl
Informações de contacto
Holanda
- www.combitools.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Prima site
Prima site, overzicht per categorie kan overzichtelijker. Verzending altijd prima. Bestel maandelijks. #combitools
Vermijd Combitools
Op 13 mei 2021 heb ik twee producten bij Combitools besteld. Een dag later ontving ik een track en trace code. De bestelling zou op de 15e bezorgd worden. Vervolgens veranderde de status van bezorging naar “Bezorgtijd nog onbekend. Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt”. Tot heden (25 mei) nog steeds niks ontvangen. Meerdere mails verstuurd, maar helaas geen reactie. Ik ga dus NOOIT meer bij dit bedrijf bestellen! Slechte communicatie en service.
Ook hier dramatisch!
Ook hier dezelfde ervaring. Een week geleden een product besteld dat op voorraad was. Nu 8 dagen later nog steeds niks gekregen. Klantenservice is zwaar onder de maat. Duurt minimaal 2 dagen voordat je een reactie krijgt. En dan zeggen dat iets verzonden is terwijl dit helemaal niet het geval. Vandaag de bestelling maar geannuleerd. Nu maar afwachten of en wanneer ik mijn geld terug ga krijgen.
Verstuurd ondanks dat ik wil ophalen.
Afgelopen zondag een paar SDS boren besteld en optie aangevinkt om af te halen. Mijn bestelling staat echter nog steeds op "Bezig met verwerken". Daarom afgelopen woensdag een contact formulier ingevuld met een vraag over mijn bestelling. Daarop antwoord terug ontvangen dat de bestelling al verstuurd is ??? Daarom gevraagd om een track and trace maar die krijg ik niet maar wel onderstaande reactie :
" Het kan zijn dat uw pakket in de kar klaarligt bij het depot. Waarschijnlijk krijgt uw pakket vanavond een scan. "
Lekker duidelijk. Daarom opnieuw gevraagd om wat meer info maar geen reactie meer ontvangen. Zojuist proberen te bellen maar na lang wachten wordt er gewoon niet opgenomen en wordt de verbinding verbroken.
Ik heb dus HEEL blij dat ik geen dure machines heb besteld en dat zal ik dus ook NOOIT gaan doen bij ze.
EDIT : De reactie van Combitools zegt genoeg... ze lezen gewoon niet. Ik snap dat iets om af te halen niet wordt verzonden maar dat wordt wel verteld aan mij ddor een medewerker van Combitools. En de bestelling staat nog steeds op “verwerken” dus dan kan ik niet weten of het al klaar ligt in de winkel. En jammer dat ze hier wel reageren maar niet op mijn mail.

Communicatie kan beter
Wat opvalt is dat het bij dit soort bedrijven vaak fout gaat met de communicatie.
Het artikel wat ik wil bestellen was volgens de Combitools site op voorraad, toch vraag ik voor de zekerheid nog een keer na wanneer het geleverd wordt.
''Vandaag besteld is vandaag verzonden'' aldus Combitools.
Als je dat niet waar kan maken moet je dat soort uitspraken natuurlijk niet doen, en helaas kon Combitools dit niet waarmaken.
Heeft veel tijd gekost want ondanks annuleren kreeg ik het artikel dagen later toch toegestuurd, dat moest dus weer retour Combitools en dan maar zien dat ik mijn geld terug krijg.
Dat laatste is trouwens vlot geregeld, dat dan weer wel.
Gewoon dramatisch
Gewoon dramatisch. Je besteld iets en ze doen net of het verstuurd is. Naar dagen wachten krijg je de helft van een bestelling of minder. Zonder communicate waar de rest is. Dan wil je ze bellen maar nemen gewoon niet op. Met een beetje geluk komen de dagen erna nog wat pakketjes binnen. Ze zijn zeker niet de goedkoopste dus geen enkele reden meer om hier iets te bestellen. Jammer dat mijn laatste pakket al een lang onderweg is maar stiekem nog niet verstuurd.
Beetje jammer
Edit: u weet ons te vinden als u tot een oplossing wilt komen. Wij hebben u benaderd.

Resposta da CombiTools
Combitools reageert alleen op bestellingen
We hebben drie weken geleden een Makita verticuteermachine gekocht via Combitools. Helaas waren de handvatten van de machine licht beschadigd. Drie keer gebeld met Combitools, geen enkele reactie. Vervolgens 4 keer gemaild. Ook geen enkele reactie. Dat vinden wij slecht. Ook als je een tekst op je website plaatst dat de klantenservice het druk heeft. Pas dan je service voorwaarden voor retourneren aan, dat zou pas fair zijn.
Bestelling is ergens blijven hangen en…
Bestelling is ergens blijven hangen en klantenservice reageerd niet op de mail.
Geen manier van doen en ik bestel daar niks meer.
1 keer en NOOIT meer!!
Voor het eerst besteld bij Combitools, 3 items van Makita, bijna 800 euro samen, moet meteen betaald worden, afterpay of klarna daar doen ze niet aan, maar prima, netjes betaald, komt er 5 dagen later een pakket, zit letterlijk de helft van de bestelling er niet bij. Daar is niet over gebeld of een mailtje over gestuurd. Nee er stond handgeschreven wat op de factuur gekrabbelt: "wordt nageleverd".
En wanneer??? God mag het weten...
En toen begon het feest, contact opnemen... wat een waardeloos bedrijf, nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt. Wij moesten maar begrip hebben, en alles was de schuld van Corona. Dus dat je je voorraad op je website gewoon niet aanpast is de schuld van Corona? En dat je niet even belt dat de halve bestelling niet leverbaar is, is de schuld van Corona? Kom eens...
We hebben afgelopen zaterdag alles teruggebracht, maar het geld hebben we nog steeds niet retour. Proberen te bellen is kansloos en via de mail reageren ze gewoon niet...
Ik hoop dat we onze bijna 800 euro nog terug gaan krijgen.
In ieder geval 1x en NOOIT meer bij dit bedrijf! Cursus communicatie, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zou een dikke aanbeveling zijn!
Geen communicatie
Slechte zaak. Ik wilde graag weten wat de actuele voorraad van een product is. Dus op een vrijdagmiddag geprobeerd te bellen. Tot twee keer toe de lijn volledig uit laten gaan en wordt niet opgenomen. Direct erachteraan een email gestuurd met de betreffende vraag. Na een ruime week nog altijd geen reactie. Had ze na het lezen van vele negatieve reviews graag het voordeel van de twijfel gegeven maar helaas blijken alle negatieve verhalen gewoon waar.
slecht
Op 8 maart een zaagmachine besteld, op mijn bevestigings mail staat dat hij de volgende dag geleverd zou worden. Ik ben nu 2 weken verder en er is nog niets geleverd. geprobeerd te bellen maar nemen niet op, op mail antwoorden ze ook niet. Uiteindelijke zelf gebeld met leverancier en blijkt dat de zaagtafel niet op voorraad is. Fijn dat combitools dat even meld, heb de zaagtafel niet voor niets besteld en hard nodig met een verbouwing waarin we zitten. Top gegereld Combitools ! Nooit meer!
Toppie service …
Door een onhandige maneuvre liep mijn makita schaafmachine vast. Ikke met dat ding terug naar combitools die me beloofde het dezelfde dag bij makita ter reparatie aan te bieden. En waarachtig de volgende dag al kon ik hem kosteloos gerepareerd komen halen. Toppie service! Keep on going combitools. Henri Eindhoven.

Officiële Makita Dealer Eindhoven
2021 Makita schroefmachine besteld en snel geleverd.
Prettig fysieke winkel in Eindhoven voor advies en evt garantie.
2020 Na goed advies Makita Cirkelzaagmachine gekocht.
Makita dealer is nodig voor in aanmerking te komen voor acties, zoals gratis accu.
Waardeloos
Bestelling van 3 Makita producten geplaatst. Na 2 weken nog niks te hebben ontvangen maar eens gebeld, bleek 1 artikel niet leverbaar, kan gebeuren maar laat dan wat horen. Dit artikel geannuleerd en overige 2 zouden worden opgestuurd. Na een week nog niks ontvangen, nog maar een bellen, bleek 1 van deze 2 artikelen ook niet op voorraad, en weer niks laten horen. Waardeloze service. Hele bestelling maar geannuleerd want dit schiet niet op.
Bestelling maar deels ontvangen
Bestelling maar deels ontvangen, terwijl er niks op nalevering staat op de pakbon. Klantenservice ook niet te bereiken. Na 2 minuten wordt de verbinding verbroken; 'het is erg druk, probeert u het later nog eens'.
Edit:
Inmiddels goed geholpen door de klantenservice. Er werd op de site aangegeven dat het ook erg druk kan zijn op deze afdeling.
Zeer slecht
Na herhaaldelijk bellen heb ik mijn bestelling of mijn geld nog niet ontvangen. We praten over 1,5 maand.
Bij bellen word steeds afgeschoven met word in orde gemaakt of u word terug gebeld. Maar helaas zijn het leugens want niks word in orde gemaakt of terug gebeld.
Initieel goed, klantenservice 0,0
Komt met een scherpe prijs en levert initieel alles netjes en snel af. Klantenservice bij gebreken is helaas niet goed. Weinig tot geen meewerking voor vervanging product (bijbetaling voor nieuw product), beweert zelfs dat het door ondeskundig gebruik komt terwijl er met zorg omgegaan is met de producten... In mijn ogen een risico van de ondernemer als er kwalitatief minder goede producten zijn geleverd. Klant is duidelijk geen koning in dit geval.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.