Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde bestilt nogle lækre sandaler og blev dagen efter ringet op om de desværre var udsolgt men at de var store i størrelsen og jeg kunne få tilsendt størrelsen mindre med en gratis returseddel og ku... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig flot service…. Pakke kommer altid dagen efter bestilling 👌 rigtig flot gaveindpakning. Hjælpsom og dygtig ekspedition. Bor i Ringkøbing, kigger ALTID ind når jeg er i Middelfart. Virkelig e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en stor fornøjelse at besøge Como Shoes. Altid et stort udvalg i det mærke sko som jeg helst vil købe og altid superfin betjening. Selv når man har købt på nettet og det ikke lige var det man... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordentlig retur ret og det fungerer, så tør’ man godt handle på nettet😉 Varerne er af god kvalitet og ting der er svære at finde andre steder, flotte produkter, nyheder der overgår meget andet….God... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de malas

Escrito pela empresa

Como shoes har butik på Torvet 1, 5500 Middelfart. Du kan også handle på webshoppen - www.comoshoes.dk med fri fragt. Vi har et godt udvalg af komfortable og smarte sko, sandaler og støvler til kvinder og mænd fra bla. Bubetti, Airstep, Lofina, Paul Green, VIBAe, Wonders, Lloyd og mange flere. Vi henvender os til den kvalitetsbevidste kunde der lægger vægt på en ærlig og serviceminded betjening :)

Informações de contacto

Rigtig fin service

Rigtig fin service

20 de maio de 2025

Resposta da Como Shoes

Kære Sigrid ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at se dig igen i enten den fysiske butik eller online på vores webshop ;-) V.h. Susanne

Super dejlige sko

Super dejlige sko. Unikke på sin egen måde. God pris og hurtig levering. Købte mellemblå sko i lak. Super flotte og i god kvalitet. Den perfekte galla og festsko.

14 de maio de 2025

Resposta da Como Shoes

Kære Hanne ! Tusinde tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at du bliver glad for dine nye blå sko ;-) V.h. Susanne

Super service

Super service - og hurtig levering! ✔️

Resposta da Como Shoes

Kære Heike ! Tusinde tak for roserne og de 5 stjerner. Vi håber at vi handles ved en anden god gang i enten butik eller på webshoppen ;-) V.h. Susanne

Jeg er tilfreds

Jeg er tilfreds. Havde desværre bestilt forkert str i sko men kunne sende retur og fik penge tilbage uden problemer.

Resposta da Como Shoes

Kære Laila ! Mange tak for roserne og de 5 stjerner. Vi håber at du en anden gang, finder de rigtige sko hos os ;-) V.h. Susanne

God service - fint produkt

Resposta da Como Shoes

Kære Christina ! Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Vi håber, at se dig igen i enten den fysiske butik eller på webshoppen. V.h. Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god betjening og dejlige…

Rigtig god betjening og dejlige produkter

25 de abril de 2025

Resposta da Como Shoes

Kære Inge Lise ! Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber, at du får lyst til at vende tilbage til enten den fysiske butik eller webshoppen en anden god gang. V.h. Susanne

Super Service

Super Service, hurtig levering.

16 de abril de 2025

Resposta da Como Shoes

Kære Dorte ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at se dig i butikken eller på webshoppen igen ;-) v.h. Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fine sko

Hurtig levering og fine sko. 👌🏼

15 de abril de 2025

Resposta da Como Shoes

Kære Mette ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at se dig i butikken eller på webshoppen igen ;-) v.h. Susanne

1 de abril de 2025

Resposta da Como Shoes

Kære Helle ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at se dig i butikken eller på webshoppen igen ;-) v.h. Susanne

Hurtig service og virkelig lækre sko

Hurtig service og virkelig lækre sko

8 de abril de 2025

Resposta da Como Shoes

Kære Tina ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at se dig i butikken eller på webshoppen igen ;-) v.h. Susanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtigt og perfekt levering og…

Super hurtigt og perfekt levering og lækker indpakning

7 de março de 2025

Resposta da Como Shoes

Kære Helle ! Tusinde tak for din anmeldelse og hele 5 stjerner. Vi håber, at se dig i enten butikken eller på webshoppen. Dejligt med gode trofaste kunder som dig og din mand ;-) V.h. Susanne

Skøn webshop med gode mærker

Skøn webshop med gode mærker

25 de fevereiro de 2025

Resposta da Como Shoes

Tusinde tak fordi, at du gav dig tid til at give os en bedømmelse og så hele 5 stjerner ;-) Vi håber, at du igen vil handle i enten den fysiske butik i Middelfart eller på webshoppen. V.h. Susanne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais