Varorna utmärkta, snabb leverans från Conrad. Mycket bra mail information från Conrad. Skulle ha blivit 5 stjärnor, men företaget nyttjar UPS som speditör. UPS har en urusel informationspolitik gente... Ver mais
Mycket stort sortiment men felaktigt översatt information drar ner betyget och gör det svårt att hitta det man söker, uppdelning i kategorier är ibland obegriplig men kan hänga ihop med översättningen... Ver mais
Sedan 1923 är det tyska familjeföretaget Conrad ett begrepp för elektronik och teknik. Med fler än 4 000 medarbetare verkar Conrad i 18 länder genom lokala dotterbolag och återförsäljare. Företaget distribuerar sina produkter till kunder i 150 länder. Conrad finns sedan 2005 på den svenska marknaden – www.conrad.se - med Sveriges förmodligen största utbud inom teknik och elektronik. Över 750 000 produkter tillgängliga online.

Skeppsgatan 19, 21111, Malmö, Suécia
Skickades med UPS, som meddelade att försändelsen var ’försenad’ två gånger och sedan att den levererats utan att så skedde. Det var inte lätt att få pengarna åter.
Ibland visar GPS-kartor fel körväg hem till mig, misstänker att UPS inte hittade och helt enkelt sket i att leverera paketet (istället för att ringa och fråga vägen eller titta på kartan, vilket annars varit fallet vid GPS-fel).
Vad har det med Conrad att göra? Ett postorderföretag är aldrig bättre än sin leverantör. Pris och utbud mm betyder inget när man inte får sina varor
Bedrövlig kassa. "KASS" Jag skickades till höger och vänster ficka använda Bank ID två gånger. Trodde aldrig jag skulle gå i mål med min beställning. SKÄRPNING CONRAD! På plussidan stort sortiment och snabb effektiv leverans av varorna.

Mycket snabb leverans.
Produkten motsvarade förväntningarna.

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Snabb leverans och produkten kom väl inpackad och efter beställning, helnöjd !

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Knappt något dämpande material i kartongen. Alla grejer slog mot väggarna och låg lösa. Då var det elektronik som var i beställningen. Väldigt dåligt att man gör så.

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Mycket bra och snabb service, stort TACK :-)

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Det man saknar finns hos Conradsson, bra pris, snabb leverans. Superbra

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Beställningen fungerade bra, produkten verkar ok, men leveransen var inte bra . Utan särskilt medgivande lämnade UPS paketet rakt framför ingången där alla kunde se det. Dessutom mitt på dagen och inte ”end of day” som annonserats

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Endast hälften av produkten levererades (ett av två paket) och kundtjänst svarar inte på mail och går inte att kontakta på annat sätt.

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Lätt att beställa, ett lågt pris på frakt
Otroligt snabb leverans fin lägesinfo om leveransen

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Säg det som inte Conrad har. Har bara bra upplevelser med deras sortiment. Det är där man tittar först. Toppen.

Ok pris. Snabb leverans.
Beställde en multimeter med inkluderat 9V-batteri. Batteriet var helt slut så det gick inte ens att starta instrumentet. Försökte kontakta kundtjänst, det finns ett kontaktformulär som inte funkar att fylla i. Mycket dåligt att man inte kan kontakta kundservice. Jag borde ju få ett nytt batteri som funkar…

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Produkten var okej, men tyvärr levererades den med UPS. Jag har bara haft dåliga erfarenheter av UPS hittills, och den här beställningen var inget undantag. Fyra leveransförsök gjordes, och slutligen, efter nästan en veckas försök, lämnades paketet på fel adress. Från och med nu är leverans med UPS en avgörande faktor för mig om jag ska beställa hos någon eller inte.
Snabb leverans! Conrad har ett mycket stort sortiment, och jag har alltid funnit det jag söker. De håller hög kvalitet också.

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Helt som jag förväntade mig. Telefonen är ej tagen i bruk så den kan jag inte uttala mig om ännu. Ser lovande ut.

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Vi fick en fin leverans med olika artiklar.
En plastlåda var skadad så jag skickade ett foto med förklaring. Inga problem, vi fick en ny fritt på 2 dagar.
Så ska det funka !

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Inga mer beställningar från så länge använder ups. Hoppas inte blir skadat eller stulet står ute på verandan mitt i vintern och jag inte kan hämta det förens imorgon!

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Köpte 5 st ficklampor. De känns bra, men de låg lösa utan skydds emballage i kartongen och därmed åkte runt i lådan.
Detta drar ner betyget!

Resposta da Conrad Elektronik Norden AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.