Contact Saddle Opiniões 31

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

jeg returnerede en vare som var defekt og som der stadig var garanti på så jeg forventede at kunne få pengene retur. Jeg har haft megen kontakt pr telefon og fået at vide at nu ville sagen blive ordn... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har sendt en reklamation til jer d. 13/12 men stadig ikke fået svar, lidt ærgerligt med ødelagte varer. Jeg giver to stjerner fordi jeg ellers synes leveringen kommer rigtig hurtigt, hvilket e... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt hutter og lydisolerende ører til mine heste til nytår. Nogle af varerne viste sig at være udsolgt, men jeg blev kontaktet samme dag og blev oplyst om forskellige andre muligheder og... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu to gange bestilt varer fra hjemmesiden. Det er tip top udstyr og begge gange er varerne kommet dagen efter bestillingen. Kan kun give min varmeste anbefaling :-) Med venlig hilsen Me... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 2 em 5 estrelas

Hurtig og fin levering.

Hurtig og fin levering.
Dog noget sløv når pengene skal retur ved returnering.

4 de agosto de 2021
logótipo da Contact Saddle

Resposta da Contact Saddle

Hej Anita.

Det er beklageligt at du ikke er tilfreds med forløbet.

jeg har kigget på forløbet med din bestilling.
Varerne er sendt afsted samme dag som du lagde bestillingen.
Og krediteringen er udført på 4. hverdag efter modtagelsen af returneringen.
Det kan desværre ikke gøres meget hurtigere. Og er fuldt ud inden for hvad der er beskrevet i de godkendte handelsvilkår på webshoppen.

MVH. Contact saddlery

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering.
Zoe hjalp mig med at få bestilt en sædevarmer fra Lemieux hjem, som jeg virkelig stod og manglede. Der gik ikke engang en uge så havde jeg min sædevarmer, selvom det ikke var en varer der var på lager. 😍 Vildt god service.
Her vil jeg klart anbefale og helt sikkert selv fremover købe mit udstyr til mig og mine firbenede 🐴

12 de fevereiro de 2021

Kvalitetsvarer og god service

Når man handler hos contact saddlery, så får man altid en god service, da de har en stor viden om de varer de forhandler, og gerne deler ud af den.
Her køber man ikke noget i blinde. Sadler og bid bliver prøvet og tilpasset, så det passer perfekt til hesten.
Helle Borg Hansen

14 de dezembro de 2016

Rigtig god oplevelse

Har haft Contact Saddle ude til en bidtilpasning. Super kundeservice, smilende og nærværende. Hun kom endda ud super hurtigt på en søndag, fordi jeg havde sagt at vi var gået i stå pga. udfordringer med bid. Det var en god oplevelse. :-)

22 de dezembro de 2015

Super super service

Med venlig hilsen

Mette Krog

13 de janeiro de 2015
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais