Kontaktede selskabet vedrørende evt. forkert skiltning på et parkerings område. Var i starten meget lyttende, men i mail tråd med oplysninger fra mig blev den pludselig blokeret. Håber alle jer som k... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bedragere. Der er kun et ord for COPARK, Bedragere. Jeg starter en pakering hos PARKMAN kl. 11.12 ved Helsingør Domkirke. Jeg afskutter paneringen kl. 12.40. Jeg har i mellen tiden fået en pakeri... Ver mais
Ekstrem og dårlig oplevelse. 2. Marts er vi to der begge parkerer på en adresse i Solrød hvor det er påkrævet med gæstekort. I god tro og orden bruger vi det gæstekort som vores veninde har givet... Ver mais
Jeg kan kun give 1 stjerne for en ekstremt dårlig oplevelse. Jeg fik en p-afgift den 24. februar på en forkert adresse. Jeg sendte min første klage med det samme, og de lod mig vente i hele 34 dage... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre COPARK ApS
Escrito pela empresa
COPARK er et privat parkeringsselskab som hjælper boligselskaber, boligforeninger og virksomheder med at håndhæve den private ejendomsret.
OM VORES ANMELDELSER:
Der er ingen tvivl om, at bilister som har modtaget en parkeringsafgift for at have overtrådt private parkeringsbestemmelser sjældent forbinder afgiften med en god serviceoplevelse. Det forstår vi godt.
Ved læsning beder vi derfor om, at der skelnes mellem:
1) anmeldelser af vores services indgivet af vores kunder, som enten er de der ejer eller retmæssigt benytter en parkeringsplads.
2) anmeldelser fra bilister, som har modtaget en parkeringsafgift eller fået afslag på en klage over en korrekt pålagt parkeringsafgift.
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Uretfærdig afgift
Parkerede ved Grøntorvets friplejehjem for 4 uger siden og gik ind i aulaen og registrerede min parkering - personalet kan bekræfte at jeg gjorde det.
Da jeg skulle køre, lå der en afgift for manglende registrering! Vagtens tid var korrekt, men computeren der skulle registrere indtastningen har åbenbart været bagud i tid. Der var mange nedbrud den dag, så måske en følge deraf.
Ekstra surt at de fastholder afgiften, når p i øvrigt er gratis og jeg kommer der stort set en gang hver eneste uge!
Vi fik en urimelig bøde på teknisk…
Vi fik en urimelig bøde på teknisk skole i Roskilde kl.1941 på en næsten tom parkeringsplads. Parkering varede 25 minutter.
Jeg skrev en klage, og blev imødegået. Tak for at lytte og dermed omstøde jeres afgift. Glædelig jul
Grov udnyttelse af dårlige lysforhold
Jeg havde parkeret foran Rema 1000 i Hvalsø. En aften, hvor er det så mørkt, at jeg ikke kan se båsene. Efterfølgende hører jeg fra mange, at de har samme oplevelse- måske er det på det tidspunkt hvor man ikke kan se, at bøderne bliver udstedt . Jeg går til Teknisk Udvalg i Lejre kommune med sagen
Vi har i dag været på besøg i Roskilde…
Vi har i dag været på besøg i Roskilde nærmere Ejboparken, vi satte bil og p-skive 9.51 P-skiven blev sat til 10.01 da man skal runde op til næste kvarter.
10.10 kommer vi ud og der sidder der en kontrolafgift..
Ovenikøbet står at bilen er observeret i 3 min.
Begrundelsen står der "parkeringstiden er overskredet i forhold til den tid, du har indstillet på din p-skive.
Totalt useriøst firma - håber at foreningen er glade for dem.
Når man læser deres trustpilot igennem får man tanken om de i virkeligheden samler dårlige anmeldelser..
1 stjerne er det mindste man kan give, de skulle havde haft -10
Klagen er sendt!!!!!
Utrolig dårlig oplevelse – vælg ikke COPARK til jeres ejendom!
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med COPARK. Som fast beboer i Rødovre har jeg altid haft mit køretøj korrekt registreret under den tidligere parkeringsordning. Efter overtagelsen af parkeringen af COPARK den 1. oktober 2025 blev vi beboere dog ikke tilstrækkeligt informeret om ændringen – kun et opslag i opgangen, som mange naturligvis ikke har bemærket.
Jeg modtog en kontrolafgift på trods af, at jeg parkerede i god tro på ejendommens område, og uden at have fået nogen individuel besked eller rimelig mulighed for at registrere mit køretøj i COPARKs system. Jeg indsendte en høflig og veldokumenteret klage, men fik et meget uforståeligt og stift svar tilbage – uden vilje til at lytte eller udvise forståelse for beboernes situation.
Det er uacceptabelt, at et firma der skal administrere beboerparkering, ikke kan kommunikere ordentligt og håndtere sager med lidt fleksibilitet og sund fornuft. Jeg vil derfor klart fraråde alle boligforeninger at vælge COPARK til at administrere deres parkeringsområde.
Jeg har allerede gjort boligforeningen og ejendommens administration opmærksom på sagen, og jeg vil også bringe det op på det næste beboermøde, så vi kan undgå, at COPARK fortsætter i området. Det ville være langt bedre, hvis der slet ikke kom parkeringskontrol, end at vi som beboere skal bøvle med urimelige og meningsløse bøder.
Man tror det er løgn
Man tror det er løgn. Et firma der lever af at administrere parkeringspladser kender ikke reglerne. Jeg har gentagne gange fået afgifter på mit bil fordi man mener det er et erhvervskøretøj. Bilen er på papegøjeplader. Så fat dog at den må anvendes privat og når jeg holder foran min bopæl, så skal der godt nok en god fantasi til at få det til at være erhversmæssigt. Derudover skal erhvervskøretøjer være mærket med et CVR.nr. Det er der ligesom ikke på min. Og når man så ringer ind, får man bare at vide man må skrive en indsigelse. Det skal jeg gøre hver gang COPARK laver en fejl. Hvad sker der for det. Jeg skal have al den ulejlighed når det er dem der nosser i det. Man får ikke engang et undskyld, vores fejl, det beklager vi. Nej, de er p... ligeglade. Jeg håber virkelig at diverse boligselskaber og andre der overvejer at hyre COPARK til at holde øje med der p-pladser, at tænker sig om en ekstra gang. COPARK laver ikke andet end at chikanere os der bor i de respektive områder. Total amatøragtigt.
Kommer aldrig når folk holder ulovligt
Copark har skiltet tydeligt der ikke må holde erhvervskøretøjer. Der holder erhverskøretøjer dagligt. Copark får en opringning dagligt. Der sidder dog aldrig bøde i forruden og jeg kan holde øje de sender aldrig en p vagt.
I er ulækre
I er ulækre. Rende rundt på en uddannelsesinstitution og uddele afgifter til eleverne 15 minutter inden de har fri.
Klamt firma med klamme værdier. 🤮🤮🤮
Scammers
Should be zero, the average call centre scam has more credibility than this unserious cesspool of a so-called business
De ignorerer klager?
Behandler COPARK ikke de klager, de modtager??
Jeg sendte en klage for over en måned siden. Den har været i behandling siden, og nu kom der pludselig en 'afgørelse'. Ingen begrundelse på behandlingen. Ingen forklaring på, hvad deres beslutning er. Der står blot "Det er ikke muligt at registrere flere klager på denne sag." Øhhh, hvad? Hvad er afgørelsen? Skal man betale og hvorfor, når jeg har argumenteret min sag? Med andre ord, bliver man tvunget til at betale uden en afklaring på behandlingen af klagen. Flot arbejde, COPARK...
Har idag fået svar på en P bøde jeg har…
Har idag fået svar på en P bøde jeg har fået af copart på 1900 kr. Afslag på klagen da jeg parkeret i en handicap bås uden synligt skilt. På de billeder de har taget ses tydeligt mit handikap skilt der er også taget et nærbillede af mit skilt. Jeg er forvirret og fatter ikke de afviser min klage uden at se de billeder de selv har taget. Forstår godt de ikke har flere stjerner end dem de har.
Pålægger ulovligt
Pålægger ulovligt!
Sags-nr 140502
Opdatering - 6/11
COPARK har valgt, at annullere kontrolafgiften. De kunne heller ikke gøre andet da den var ulovlig pålagt. Jeg er ikke den eneste de har pålagt ulovligt, på den villavej, Mit held var jeg kender reglerne som min egen bukselomme det er der desværre mange der ikke gør og bare betaler. Flere andre end mig har fået pålagt en ulovlig afgift og har sikkert bare betalt. Går den så går den.
På en mindre fælles vej, har jeg fået en kontrolafgift. Der har hele tiden været fri parkering, jeg kommer efter bilen som er parkeret aften i forvejen og kan se COpark har lagt en kontrolafgift. Jeg kender lovgivningen og ved det er et lovkrav fra 2016 at alle steder hvor private firmaer kontrollere skal der inden man køre ind være store sorte skilte med et hvid P samt en undertavle der fortæller området kontrolleres efter de privatretslige regler. Jeg har selv arbejdet som parkeringsvagt 11 år i Københavns kommune og 3 år for et privat selskab, så jeg kender lovgivningen som min egen bukselomme.
Jeg bliver selvfølgelig overrasket og kigger efter skiltningen, det viser sig når man kører ind på villavejen, at Copark har skruet nogle mindre skilte op inde på nogle af husenes mure i den ene side af vejen. Skilte der er skruet op så lavt at en varevogn ville dække for skiltet. De opskruet skilte er så små at de ikke ville kunne ses i mørket, eller hvis man vælger, at holde i den side hvor ingen skilte er skruet op.
Da jeg ved der på private fællesveje skal gives tilladelse af kommunen til, at lave privat kontrol kontakter jeg kommunen samt sender billeder der er taget af de små skilte der er opsat på boligerne på villavejen, samt billeder ved indkørsel der viser der mangler indkørsel skilte og får svaret -
(Aarhus Kommune kan ikke umiddelbart finde en journaliseret godkendelse til privat parkeringskontrol på Drosbjerg. Vil du sende billeder af skiltene mv., da vi så kan tage kontakt til Copark.)
Jeg klager selvfølgelig igen og igen og gør dem opmærksom på de pålægger ulovligt og, at jeg er i kontakt med kommunen men en der kalder sig Mikkel afviser min klage.
Tilbage står så parkeringsklagenævnet, jeg vil gerne pointere at alle der får en kontrolafgift skal kigge efter om skiltningen er ok for Copark er total ligeglade med lovgivningen.
Elendige amatører
Elendige amatører, betalte en p bøde dagen efter jeg havde fået den og ca. 1-2 uger senere kom der en påmindelse om manglende betaling, jeg ringede til dem 5-6 gange og sendte 3 mail med dokumentation fra banken at bøden var betalt, ringede igen efter ca. 1 uge hvor vi aftalte at jeg ville få en mail når sagen var afsluttet, nu efter 5 uger har jeg intet hørt og ringer så igen til dem hvorefter jeg modtager en mail at sagen er afsluttet og de kan se at bøden er betalt, magen til amatører har jeg dog aldrig oplevet 🤬😡😤🤮👿 og en undskyldning fra dem ville have været på sin plads
Dygtige til kontrol og afgifts…
Dygtige til kontrol og afgifts udskrivning. Til gengæld ugennemsigtige og amatøragtige i service, it og kommunikation. Betalte for en uge siden afgift i Aarhus - med MobilePay. Øjensynligt for komplekst for Copark, for beløbet har været reserveret en uge. Kan ikke nå dem pr tlf, da de kun svarer ( putter i kø ) mellem 9 og 11 - og ikke til 16 som angivet på hjemmesiden. Det var en udlejningsbil så nu frygter jeg de sender fogeden, RKI og HA til den lokale Oscars
Absolute største R×vhuller i branchen
Absolute største R×vhuller i branchen. De er nok det mest umenneskelige og smålige lille firma jeg har haft med at gøre. Selvom de skriver en uretfærdig bøde, og selv samtlige af dem man har kontakt med i telefonen i kunde"service" er enig i dette. Beder de en klage. Som selvfølgelig bliver afvist. Og bedes betales, oven i det sender de rykker selvom man blev lovet at bøden ville gå i beru ind til da. virkelig grådigt frastødende og umenneskeligt lille firma.. havde givet dem -5 stjerner hvis jeg kunne... føj
Deres digital p-tilladelse system er…
Deres digital p-tilladelse system er absolut bs. Jeg fik lavet en gæste p-tilladelse men så kommer jeg ud til en afgift på 910kr. Fik klaget til deres skide kundeservice og de afviste den. Count your days copark, jeg glemmer ikke det her.
I mange lande ville man kalde det
I mange lande ville man kalde det, de laver – afpresning, trusler, tyveri – for organiseret kriminalitet. I Danmark kalder man det bare parkeringsservice… og sender en regning med et smil
Firmaer betaler for pengemaskiner, ikke service
Har forståelse for at det kan være nødvendigt med p-vagter.
Har dog ingen forståelse for p-vagter der står på lur, hvor opgaven er at holde p-område fri for biler.
Opdelt p-område ved luksushunds udsalg Roskilde. Der er rød zone hvor man må holde 2 timer og blå zone der tilhører et firma/naboen og kun parkering med tilladelse. Det kan jeg godt forstå naboen vil ha’ så pladserne holdes fri til medarbejdere ( der er dog lukket i weekenden)
Men holdes p-pladserne fri, når p-vagten står og lurer, lader bilerne køre hen og parkere, for derefter give dem p-bøde ??? Observerede hans arbejdsmetode og det ER kun for at høste penge og IKKE for at holde p-pladserne fri. Hans hånlige tone over for de folk der faldt i fælden, giver ikke nogen stjerner. Tænker det er samme type der mødte Linse Kesler…
Maria fra COPARK kunne godt se
Maria fra COPARK kunne godt se, at der var sket en fejl - og reagerede professionelt og forstående. Det endte med sagen blev afsluttet og droppet fra COPARK’s side.
Man skal huske at anerkende, når de erkender fejl og retter op på det.
Det er ikke altid tilfældet.
Mvh
Albert
Havde parkeret ved Sadelmagerporten…
Havde parkeret ved Sadelmagerporten 2-4, 2650 Hvidovre da jeg var på besøg hos min far den 21/07-25 og havde fået et gæstekort af ham som jeg udfyldte kl 16:20 og skulle gælde i 24 timer, da jeg kommer ned til min motorcykel sidder der en kontrolgebyr seddel på hvor der står at der er blevet ændret på min p-skive, det er plat og humbug og direkte fusk men det åbenbart sådan i driver jeres forretning
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.