Jeg har været i Creative Space i Århus med min 9. klasse. Det gik rigtig fint, dejlige lokaler og udvalg - LIGE INDTIL vi skulle afhente keramikken. Her opdager jeg, at der mangler en af tingene. Da v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Skuffende behandling af kunderne. Vi var 5 personer som lavede ting sammen. Da vi skulle hente vores keramik ville en af os gerne komme senere sammen dag med sin datter for at hente sin. Vi fik ikke... Ver mais
Lyngby Super dejlig oplevelse i Lyngby Creative Space. Vi kom kl 17 en lørdag, så der var roligt i butikken og masser af meget hjælpsomt personale. De havde fin viden om materialer, metoder og gav g... Ver mais
Meget stressende miljø, meget larm, ikke nok tid til at lave keramik heller. Vi måtte selv efterspørge intro til det, og som andre siger bruges meget af tiden i starten på at vælge keramik, mali... Ver mais
Respondeu a 10% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Ekstrem dårlig service
Medarbejderne er ganske simpelt ikke modne, voksne eller dygtige nok.
Det er nu sket flere gange at medarbejderne "glemmer" at udlevere afhentningssedler ved betaling og når man så kommer for at hente, får man at vide at det er ens eget ansvar at få sedlen når man forlader butikken.
Medarbejderne er uhøflige og aner ikke hvordan man skal opføre sig over for betalende kunder.
Ikke mærkeligt at over 44% af kunderne er så utilfredse at der kun kan gives 1 stjerne.
Find noget andet at bruge jeres penge på.
FREDERIKSBERG Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort det
Hvis jeg kunne give 0 stjerner til Frederiksberg havde jeg gjordt. Allerede fra da vi kom blev vi bedt om at forlade rummet (vi kom 10 min for tidligt, så min søster kunne finde ud af hvad hun skulle male på så vi kunne bruge vores tid optimalt) jeg spurgte ind til et produkt jeg havde set i en af de andre forretninger og blev mødt af en sur attitude og fik at vide at ja når det ikke står fremme så har vi det ikke.
Jeg fik ikke lov til at få studierabat, jeg har ikke fået mit studie kort da jeg havde skiftet gymnasie og fik lov til at logge på lectio i den anden forretning som bevis på at jeg var studerende. Da jeg afhentede produkterne kunne jeg se at mit produkt ikke så ud som jeg ønskede. Da jeg skrev til forretningen (Frederiksberg) fik jeg at vide at jeg sikkert ikke havde gjordt som de havde sagt med malingen og ville ikke tage ansvar for de andre skader jeg også havde skrevet om. Udover den manglende maling, selvom jeg har givet den flere lag (over de 4 som de anbefaler) havde de lavet bobler, hakker og revner som de ikke ville tage ansvar for ej heller tilbyde en form for kompensation eller rabat så jeg kunne tage ind et andet sted og lave vores produkter som vi ønskede. Virkelig øv oplevelse, ville ikke anbefale Frederiksberg til nogen..
ÅRHUS
ÅRHUS
Var der på en lørdag. Der var en hektisk og stresset stemning. Vi måtte ikke komme ind i butikken før det faktisk var lidt efter vores tid startede, fordi de skulle afvikle betaling. Dog skulle vi betale ved bordet allerede efter 1.5 times maling (hvilket så gik yderligere fra vores maletid).
Jeg havde fået udleveret en forkert størrelse tallerken, hvilket jeg ikke opdager da jeg betaler, fordi jeg jo sidder ved bordet og stadig maler.
Da jeg nævner det ved afhentning, får jeg at vide, at den størrelse jeg fysisk havde peget på, nok havde været udsolgt, hvis den ikke var oppe i butikken.
Okay
Super fedt koncept men 2 timer alt for lidt man sku mega skynde sig blev slet ik tilfreds fordi man hvade så travlt. Plus så var det heller ik det bedste udvalg af farver og farverne kun man ik helt regne med om blev til Hva man ku lide
Super dårlig oplevelse på…
Super dårlig oplevelse på Frederiksberg. Rigtig hyggeligt koncept, men man kan ikke regne med farverne på kaklerne. Så efter en uge, hvor man kan hente sit produkt er farverne man valgte, blevet til helt andre farver. Derfor ligegyldigt at have et udvalg af farver. Når man skriver en klage, bliver der ikke svaret. Kan ikke anbefales
Stressende oplevelse
Super sød butik (Frederiksbergs)- udgangspunktet om at male i 2 timer er ikke nok. Allerede efter en 1,5t blev vi halvt smidt væk fra vores bord. Det endte med en lidt stressende afslutning på projektet- dette mener jeg er ærgerligt, når man i udgangspunktet kommer for at have det hyggeligt og slappe af.
Magen til dårlig service skal man lede…
Magen til dårlig service skal man lede længe efter!!!
Der stod tre piger i butikken, og der var en anden kunde end os. Vi ventede en time på at få vores kaffe, og i mellemtiden skulle vi sidde og høre på den enes kærlighedshistorie efter den andens. De talte meget højlydt, og da kaffen kom var den kold!
Ved udleveringen af vores keramik havde vi glemt udleveringssedlen. Igen stod de tre piger og lavede absolut ingenting, og vi fik blot at vide vi skulle skrive en email og komme igen, og det ikke var nok at vi kunne fortæller navn, udseende og initialer - som er det samme der står på sedlen. Jeg kunne også vise vores booking. Virkelig dårlig service, dårlig kommunikation, umodent personale!
Dårlig service.
Blev temmelig skuffet over at have brugt 2200 kr og desværre glemte at få stemplet vores kort. Da jeg hentede mine kreationer i dag og gjorde opmærksom på at vi ikke havde fået stemplet og havde taget mit stempelkort med, var deres politik at de ikke gav stempler ved udlevering af tingene.
What?? Sikken dårlig service 😡
Generelt dårlig oplevelse på Frederiksberg
Min makker og jeg ankom i god tid til vores bestilte tidsrum, og fik vores pladser et par minutter før - skønt! Desværre endte vi med at vente næsten 30 minutter på, at personalet fandt de kopper, vi gerne ville male på. Den tid kom vi naturligvis til at mangle i den anden ende, så da der var 30 minutter tilbage af vores tidsrum, får vi at vide, at så kan vi betale ekstra for at komme tilbage og lave keramikken færdig. Da vi - som de fleste andre på denne årstid - var i gang med julegaver, sagde vi naturligvis ok til det tilbud. Personalet kunne så ikke helt finde rundt i deres eget bookingsystem, så de starter med at foreslå os datoer, der ligger EFTER deres deadline for at få keramikken glaseret og brændt inden jul... Det ender med, at vi begge må tage halve fridage på vores arbejde, for at komme tilbage og male de sidste detaljer på vores keramik - detaljer, der godt kunne have været nået på de 30 minutter, vi brugte på at vente...
Jeg er kommet på Creative Space jævnligt siden de åbnede deres første butik på Gammel Kongevej, og er virkelig ked af at se, hvordan kvaliteten af oplevelsen og servicen bare har styrtdykket siden genåbningen efter Covid. Det er ikke længere et sted, jeg har lyst til at anbefale til familie og venner, og det er en skam, for konceptet er rigtig godt. Øv!
Odense bandeord hyggeligt vi har ikke…
Odense bandeord hyggeligt vi har ikke hentet keramikken endu men hyggeligt
Umodne og uhøflige medarbejdere
Vi stod til afhentning af vores keramik. Da medarbejderen kommer til kassen beder hun os om at træde til side for at dem der lige var kommet kan komme først. Da jeg spurgte hvordan det kunne være at vi skulle springes over var hendes forklaring at de andre gæster skulle hurtigt ud af butikken og at de skulle rydde deres bord? Deres betjening tog endda dobbelt så lang tid som vores. Det var en meget uprofessionel og ubehagelig oplevelse da de stod og gav og mærkelige blikke og behandlede os som om vi var helt forkerte på den for ellers blot at sige fra på en pæn måde.
Vi kommer ikke tilbage.
De ansatte er teenageres som ikke ved…
De ansatte er teenageres som ikke ved hvad de laver. Og virkelig dårlig service. De springer endda deres kunder over for at betjene andre først. Kommer ikke igen!
Personalet informere om at huske og…
Personalet informere om at huske og lægge et godt lag maling for optimal farve, men glemmer at informere om at der også kan komme for meget maling på..
Jeg har derfor modtaget mit keramik med fejl, da man ikke gider fortæller kunderne om denne risiko, fordi det virker for "kontrollerende" mente medarbejderen.
Smukke omgivelser og hjælpsomt…
Smukke omgivelser og hjælpsomt personale i butikken på frederiksberg. Flot udvalg af keramik og masser af farver, pensler og andre sjove ting man kam udfolde sig kreativt med. Vi fik produceret en masse skønne kopper med hele familien ❤️
Vedr Århus
Vedr Århus: Det var min fødselsdagsgave og det var bare skidesjovt - mor og datter dag og idag har jeg hentet “kunstværkerne” og fik det smukkeste service og smil af en der hed Thilde - kan anbefales!
Keramik er gået i stykker hver gang
Jeg har været på Creative Space to gange, og hver gang er noget af keramikken gået i stykker, når det er blevet brændt. Det er simpelthen ikke okay.
hyggeligste aktivitet
Altså kan godt følge de negative anmeldelser, men jeg har kun haft gode oplevelser med søde medarbejdere og god stemning :)
Folk skal lige slappe lidt af i deres anmeldelser - giv det en chance
Vi sad i vinduet lige i solen en varm sommerdag
Vi fik en plads i vinduet lige i solen en varm sommerdag. Min datter på 4 var helt kogt efter en time, og vi måtte gå. Jeg fik slet ikke malet fordi jeg måtte stå bag hende for at få lidt skygge. Forfærdelig oplevelse. Der var ingen hjælp fra personalet. Man bør ikke kunne booke pladser lige i solen om sommeren indenfor.
Stressende oplevelse
Enig med andre der skriver, at det var en meget stressende og kaotisk oplevelse. Vi kom ind 1 minut før vi havde booket bord, men bliver sendt ud igen, hvorefter vi bliver hentet ind et halvt minut senere. Lidt underlig start.
Vi får en lynhurtig introduktion, men der bliver talt så hurtigt at vi ikke får fat i 90 % af det, der bliver sagt, især fordi der samtidig er meget larm i caféen. Da der også er en workshop i gang samtidig, fokuserer hende der introducerer på dem, og vi får ikke rigtigt mere at vide, så vi står lidt forvirrede tilbage og må op og spørge en anden ansat om, hvad vi skal gøre med maling osv. Da vi har valgt vores ting, bliver disse glemt (igen fordi der er fokus på workshoppen), så hurtigt er der gået over en halv time, før vi kommer i gang.
Da der er gået et kvarters tid og vi endelig er kommet i gang med at male, bliver vi afbrudt, da de åbenbart nu lukker ned for varme drikke og vi skal bestille de sidste. De kommer snart igen for at afregne på forhånd, og stiller en masse spørgsmål, hvilket er vildt stressende, da vi skal være færdig med at male. Vi får ikke den oplysning, at man kan bestille en tid mere og gøre tingene færdige her - heller ikke selvom vi pointerer, at vi overhovedet ikke har haft to timer, pga. den stressende start, hvor tingene blev glemt.
Det hele virkede bare meget kaotisk, og det var ikke en hyggelig oplevelse, hvor man kommer ned i gear og skal fordybe sig med noget kreativt. Især den ene ansatte der tog imod os virkede voldsomt stresset. Rigtig ærgerligt, når konceptet er så godt.
Creative Space Østerbro
Østerbro. Første gang på kreacafé, og det var en kæmpe succes. Mega hyggeligt. Ikke rrt mange mennesker til trods for, at det er sommerferie.
God service.
Vi har endnu ikke afhentet vores kunstværker, men foreløbig får de min varmeste anbefaling 😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.