Jeg har været i Creative Space i Århus med min 9. klasse. Det gik rigtig fint, dejlige lokaler og udvalg - LIGE INDTIL vi skulle afhente keramikken. Her opdager jeg, at der mangler en af tingene. Da v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Skuffende behandling af kunderne. Vi var 5 personer som lavede ting sammen. Da vi skulle hente vores keramik ville en af os gerne komme senere sammen dag med sin datter for at hente sin. Vi fik ikke... Ver mais
Lyngby Super dejlig oplevelse i Lyngby Creative Space. Vi kom kl 17 en lørdag, så der var roligt i butikken og masser af meget hjælpsomt personale. De havde fin viden om materialer, metoder og gav g... Ver mais
Meget stressende miljø, meget larm, ikke nok tid til at lave keramik heller. Vi måtte selv efterspørge intro til det, og som andre siger bruges meget af tiden i starten på at vælge keramik, mali... Ver mais
Respondeu a 10% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Virkelig dårlig oplevelse i Lyngby…
Virkelig dårlig oplevelse i Lyngby afdelingen, vi sad sidste mandag og malede og min søn malede på et stort fad til 349 kr 😱 men så kunne der jo virkelig blive malet på det. Vi var spændt på at se vores kreationer som vi hentede i dag og blev noget overraskede og skuffede over at det var et totalt skævt (vippe) fad vi hentede, gaber 1/2 cm - det eneste jeg blev tilbudt var at jeg kunne få 20% rabat på fadet, så jeg har betalt 280 + maling for et ubrugeligt fad, og så jeg har et meget skuffet barn - så hvis du vil lave noget krea med dine børn bør du vælge et andet sted end Creative Space.
Produkt smadret fordi det blev udstillet
CS i Aarhus.
Vi havde en hyggelig eftermiddag trods en lidt hektisk stemning, da der gik lang tid, inden vi fik det rigtige keramik at male på. Min datter ville egentlig have malet en kop, men da vi havde fået 2 forskellige som begge var så skæve i bunden, at de stod og vippede, valgte min datter i stedet en vase. Forklaringen på de skæve kopper var, at de var håndlavet.
Da vi henter vores keramik er min datters vase gået i stykke. De har haft vasen udstillet i butikken og i den forbindelse er den blevet smadret. Jeg har efterfølgende læst handelsbetingelserne og ingen steder står der, at man siger ja til at de udstiller tingene. Vi blev tilbudt et gavekort, men fik til sidst pengene tilbage, men det laver desværre ikke om på, at vi har brugt 1/2 dag på projektet, da vi bor 1 times kørsel væk og fik desværre intet produkt.
Personalet var venlige og forstående men det laver jo desværre ikke om på, at vasen er blevet smadret, fordi de udstillede den i butikken.
Køb ikke gavekort‼️
Fik et gavekort af min svigerdatter og søn til creative space Østerbro. Der var åbenbart udløbsdato på. Jeg er vant til at ordentlige og veletablerede virksomheder ikke bruger/benytter sig af udløbsdato på gavekort.
Selvom der har været corona ville de ikke engang rykke datoen frem. Det gav en meget dårlig stemning, da vi skulle afregne til sidst…… vi ved jo alle sammen at når enden er god er alting godt. Det samme gælder den modsatte vej. Hyggeligt sted at være…Dårlig service👎
hyggeligt og god service
Jeg fik god service, god forklaring og havde god tid til at male det jeg vil! Kan varmt anbefale det - har besøgt Østerport lokationen
Meget stressende miljø
Meget stressende miljø, meget larm, ikke nok tid til at lave keramik heller.
Vi måtte selv efterspørge intro til det, og som andre siger bruges meget af tiden i starten på at vælge keramik, maling, vente osv.
Da jeg afhentede vores værker så var en af vores glasurer (en lyserød) brændt helt utydeligt og fremstod hvid/gennemsigtig. En medarbejder sagde, at sådan var lige netop den glasur hvis man ikke gav den over fire lag. Vi havde ellers fået at vide, at den kunne ses flot ved tre lag.
Fiasko
For et år siden havde jeg succes med at besøge Creative Space Aarhus med min datter på 5 år. Derfor købte vi et gavekort til et familiemedlem da hun fyldte år. Hun ønskede nu at bruge den, og glædeligt tog vi med- ialt var vi to voksne og tre børn(5,10,12).
Det første der mødte os, da vi ankom 10 min før tid, var et kæmpe skilt i døren om at vi ikke kunne komme ind før tid og personalet informere om at vi først præcis klokken hel måtte komme ind. Vi var en hel flok som blev henvist til gaden.
Da vi endelig kom, stod vi alle oveni hinanden og det var ren kaos. Vi blev henvist til et bord, de spurgte om vi ønskede gennemgang - ja tak, da vi havde tre med der aldrig havde besøgt dem før. Fik besked om at der snarest ville komne en og gå processerne igennem. Vi kom af med jakken, fundet farver, udstyr etc. Efter 25 min gik vi til en stresset ansat, beklagede at ingen havde været forbi os som lovet. Så skulle vi udvælge keramik. Min ene datter valgte en enhjørning kop, den skulle hun lige tjekke om de overhoved havde. Kom tilbage med en hun sagde der var fejl på, hun ville forsøge med sandpapir at slibe fejlen væk, desværre uden held. Spurgte på afslag på produktet, desværre det var fuld pris selvom der var fejl. Da vi endelig kom igang med at male var der gået 30 min. Da jeg havde to børn med, som klart løbende har spørgsmål, besluttede jeg mig for ikke at male, da det blev for stressende, da man konstant følte uret talte ned. De ansatte kom også til bordet og skulle opkræve penge, tælle brugte farver og notere hvilken tekst du ville ha’ i bunden, alt dette tog også tid fra det vi var kommet for.
Så drømmen om en skøn og hyggelig oplevelse, blev alt andet.
Forleden da keramikken skulle hentes, blev alle nye kunder igen sendt på gaden, da de var der lidt før, bestemt ikke et sted man føler sig velkommen.
Så bestemt ikke en anbefaling herfra.
Hyggeligt men ikke helt gennemført
Har netop besøgt Creative Space i Lyngby for første gang. Der var god stemning. Vi skulle ikke vente uden for, som mange skriver, og alle medarbejderne var søde og hjælpsomme. Eneste to små kritikpunkter er, at de var løbet tør for isterninger, så vi fik iskaffe uden is til samme høje pris. Kassen med bogstaver til tryk på keramikken indeholdt kun de allermindst brugte som Æ og Å og &. Har endnu ikke hentet den brændte
keramik.
Har aldrig før oplevet så vanvittig…
Har aldrig før oplevet så vanvittig dårlig service , man har to timer , først skal man bruge omkring 20-30 min på forklaring og at finde det keramik man vil male, så får man keramikken yderligere 20 min senere … og ik nok med det råbes der nu der en halv time tilbage, hvor personalet så kommer rundt og Beder om betaling imens man stadig er igang med at male og igen tager tid fra en… når man så skal hente det man har lavet en uge efter , får man det i en papirs pose , men hov ! Husk lige at betale for den pose du får i hånden , 4 kr… og i forvejen havde jeg betalt 750kr …
Jeg har nu besøgt Creative space…
Jeg har nu besøgt Creative space Østerbro 2 gange, og jeg synes ikke, at det har været en overvejende positiv oplevelse.
Jeg oplever, at der er alt for travlt, at man skal vente alt for længe på at få sit keramik, så man kan komme igang med at male, og der er en lidt hektisk stemning.
Og så vil jeg stærkt tilråde, at i laver om på det, at jeres betalende gæster/kunder skal stå ude i kulden og vente indtil i er klar. Vi kom sidst i december, 10 min. før start og der blev vi og en del andre sendt ud i kulden, så vi kunne vente på at alt var klar, og det er signalerer ikke god kundeservice.
Stressende oplevelse
Vi var ærgerlige over at det ikke var en mulighed at benytte forskellige teknikker, som f.eks sæbebobler. Vi fik at vide at det hørte under workshops. Det kunne være fint hvis det stod lidt mere specifikt på hjemmesiden.
Herudover begyndte personalet at rydde op og lukke ned 1 time til 45 minutter før de 2 timer var gået - her skulle vi pludselig til at betale for keramikken og da vi spurgte om vi kunne få varm kakao havde de også lukket for det.
Det er desværre første og sidste gang vi besøger butikken i Aarhus.
Sjov aktivitet for alle kreative sjæle
Hyggelige lokaler, god beliggenhed.
Sjov aktivitet som både er for voksne og børn. Mange flotte keramikting og farver at vælge imellem.
Det eneste minus er at 2 timer går alt for hurtigt. Ekspedienten kom forbi for at melde at der var 45 minutter tilbage. Hun stillede et hav af spørgsmål som for mig blev ret stressende, da jeg er ny i porcelænsmaling og var meget bagud i malerprocessen. Kunne man ikke afregne ved bestillingen i stedet for? Det andet føltes som spildtid, især fordi jeg skulle afgive de samme oplysninger 2 gange, da jeg valgte at få en ny tid til at male mit krus færdig. Det ville være dejligt, hvis i valgte, at ændre konceptet til eks. 3 timer. Det ville jeg personligt gerne betale ekstra for.
Vil helt sikkert komme igen.
Vi har besøgt hhv Frederiksberg samt…
Vi har besøgt hhv Frederiksberg samt lyngby afdelingen i december.
Vi nyder som familie at kunne male keramik, men der er bestemt plads til forbedring
Deres holdning omkring at man skal stå udenfor i kulden og vente for at komme ind virker tåbelig-vi endte med den sidste gang at sidde i bilen og vente, da kulden simpelthen var for meget trods de 5 min., vi var der før start.
-når man så er igang med at male og vælger hhv keramik, maling og er igang med at male dumper der masser af mennesker ind for at hente deres færdige keramik, med det postyr det så skaber af medarbejdere der skal betjene, hente keramik osv. men indtil det hold man har booket starter- skal man så stå udenfor.
Man skal stå udenfor (og fryse,)mens medarbejderne i fred og ro kan forberede deres næste hold.- tilgengæld kan man som betalende kunde glæde sig over det leben af rend af mennesker/ kunder / som medarbejdere der går ud og ind efter keramik mens man så selv sidder og skal igang de 2 timer man har. Det betyder optagede medarbejdere hvor der dels hentes ny keramik, afleverer brændt keramik, laves kaffe osv.. så der er en del vente tid før man reelt modtager sit keramik og kommer igang med at male og stadig er der mennesker der dropper ind og ud
Når det så er sagt så oplevede vi en medarbejder i lyngby afd der 45 min efter at dørene var åbnet- efter vi endelig måtte komme ind- der simpelthen kom og ville forberede ‘afregning’.. vi havde reelt modtaget vores keramik 20 min før…
Faktum er, at der i den grad mangler konkurrence på dette område… konceptet er super, men der har tydeligvis sneget sig en ‘ikke kundeorienteret-arrogance ind’ som ikke er super kundeorienteret pga manglende konkurrence, og som gør at man som betalende kunde er sekundær - både før og under selve sessionen.
Kan varmt anbefales
Super god oplevelse, har absolut ingen kritik.
Vi hentede “Take away” til 16 personer, i butikken i Århus.
Jeg ringede nok til de søde ansatte mindst 6 gange, fordi der lige var noget jeg skulle tjekke op på og melde flere til.
Afhentning både da vi skulle hentet de vi skulle male på og så igen da det var blevet brændt, gik uden problemer og der var ingen fejl på noget.
Kan kun varmt anbefale at prøve det, det er så hyggeligt.
Dyrt og elendig service
Dyrt. Og det værste: man skal stå og vente udenfor om vinteren. Også selvom man har tid. Det er simpelthen elendig kundeservice for noget der koster så meget. Det gør, at vi ikke kommer igen.
Dårlig oplevelse
Havde i forbindelse med et polterabend booket til 17 personer. Deres pakkeløsning til 250 kr. for en kop/skål og et glas bobler, saft eller sort kaffe (bemærk sort kaffe det var ikke muligt at få mælk i sin kaffe, det kostede ekstra)..
Dagen forinden får vi tre afbud - jeg ringer for at høre, om vi kan sløjfe de tre på regningen, dette er IKKE en mulighed.
Da vi kommer på selve dagen er de løbet tør for bobler og skal afsted for at indkøbe til os.
Da jeg efter en uge skal afhente mine varer (jeg har lagt over 4000 kr). Har de pakket mine varer i en pose, som jeg skal betale 4 kr. for. Jeg har parkeret bilen et godt stykke fra butikken, men jeg er simpelthen nødt til at gå tilbage efter min pung i bilen for at betale dem 4 kr. for en pose.
Det er så ærgerligt at servicen skal være så ringe - et ellers så fint sted.
Elendig Service ved afhentning
Vi var to veninder på besøg på Østerbro. Min veninde er engelsk talende og vi fik en super intro af den skønneste pige på perfekt engelsk. Al service var super god på dagen og kaffen smager super godt. Der hvor det gik galt var en uge efter hvor jeg skulle afhente vores keramik og jeg havde desværre mistet min kvittering. Virkelig dumt af mig men det sker og den modtagelse jeg fik af medarbejderen var virkelig meget hård og på ingen måde service minded. Hun fik mig til at føle mig dum og forvirret og jeg tænker at det er en unødvendig følelse at give en kunde. Så fra at have en skøn oplevelse gik den bare til en rigtig dårlig en.
Elendig service og urimelige vilkår
Elendig service og urimelige vilkår.
Vi har benyttet creative space mange gange og lagt store beløb i butikken. Med de meget høje priser forventer man naturligvis en høj service. Derfor er den service oplever ifm afhænge v af vores keramik også under al kritik. Da vi kommer får vi at vide, at der er slået en stor flis af et fad.
Det har taget min datter to timer at male fadet og hun er naturligvis skuffet. Jeg beder derfor om at få pengene retur, men får at vide at jeg så skal aflevere fadet (?) da de skal bruge det til reklamation (som ikke bliver uddybet med et logisk svar på forespørgsel). Det er klart min datter gerne vi have sit fad med (også i skåret tilstand) men så kan vi få 20-% tilbage. Jeg beder om at tale med en ansvarlig, men får at vide at de ikke giver nummer til ejeren og at ejeren ikke læser mails.
Det må I kunne gøre bedre! I skal naturligvis refundere fadet eller i alle tilfælde med mere end 20% og så bliver I nødt til at have nogle voksne i butikken og ikke skubbe ungdomsarbejdere foran jer. Det er simpelthen ikke en anstændig måde at drive forretning på. Når man betaler en høj pris forventer man også en høj kvalitet.
Jeg havde arrangeret et polterabend til…
Jeg havde arrangeret et polterabend til 16 personer og jeg havde bestilt party løsningen til 250kr. pr. person, som inkludere en kop/skål og en drik (te/kaffe/hyldeblomst saft). Det var en smadder hyggelig dag og alle hyggede sig, men da vi så skulle hente alle vores porcelæn en uge efter, manglede min kop som det eneste porcelæn, hvilket jeg selvfølgelig synes var super ærgerligt. Personalet var søde nok og fortalte at de skete meget sjældent og at jeg ville få mine penge retur via mobilepay - jeg fik penge retur et par dage efter, men ikke hele beløbet - de havde trukket den hyldeblomst saft jeg havde drukket fra. Det var jeg meget skuffet over og skrev en mail, hvor jeg skrev at jeg havde skaffet dem 16x250kr. og så kunne de ikke engang give den hyldeblomst på husets regning for ulejligheden, det synes jeg er meget dårlig stil. Jeg har heller ikke fået et svar tilbage på min skriftlige henvendelse, hvilket også er ret dårlig service - Dårlig stil fra deres side og jeg ønsker ikke at støtte den forretning længere.
Gl kongevej - en uvelkommen gæst?
Gl. Kongevej: Sådan en lidt forjaget stemning, hvor jeg generelt havde en fornemmelse af at være til besvær. Startede med, at vi skulle vente udenfor på gaden, da vi kom tre minutter før tid. Gad vide hvorfor, ikke nogen stor ting, men alligevel lidt sær start og følte mig ikke så velkommen. Savnede vejledning fra personalet, der enten ikke ville eller ikke kunne hjælpe. Da der var en halv time tilbage af de to timer, kom der først en ekspedient og oplyste os om, at vi snart skulle være færdige, dernæst en, der skulle notere en helt del oplysninger om vores keramik og kontaktinfo ned og så en der ville have betaling - enormt forstyrrende hver gang, når man sidder og koncentrerer sig, og ødelagde den sidste del af besøget. Hvorfor ikke vente, til vi var færdige? Kaffen, der kom efter en times tid, var sur og tynd og lidt for kold. Derudover savnede jeg eksempler på, hvordan slutresultatet ville se ud, afhængigt af forskellige maleteknikker. Mange af de ting, de havde på hjemmesiden, fandtes ikke i butikken. Kommer ikke igen.
Elendig kundeservice
Jeg har været flittig bruger af butikken på Gl. Kongevej.
Sidst jeg var i butikken medbragte vi et gavekort, der viste sig at være udløbet med 14 dage.
Jeg havde været i butikken nogle måneder forinden og fået at vide, at det ikke ville blive et problem.
Trods kontakt til leder af butikken, fastholder de, at gavekortet er ugyldigt.
Hvor er det ærgerligt, at et ellers hyggeligt projekt skal ødelægges af så super dårlig kundeservice.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.