SOS Dansk Autohjælp Opiniões 8651

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De var flinke og hjælpsomme på telefonen og fysisk. Ham der kom og hjalp var hurtigt og professionel, men jeg kan kun give 4 stjerner, fordi jeg fik at vide at de ville være fremme på under en time,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God og hurtigt kontakt for bestilling af hjælp og opfølgning af tidspunkt for hjælp, som var præcis som lovet. Venlig og imødekommende servicemand, Rene fra Slagelse.

Classificada 3 em 5 estrelas

lang ventetid ca. 3.1/2 time da den første bestilte bil ikke kunne tage en trehjulet el-scooter. da jden rigtige bil endelig kom kørte alt perfek. derfor kun 3 stjerner

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Min varebil ville pludseligt ikke starte efter et kort stop foran et butik, og jeg havde flere opgaver den dag, SOS dansk Autohjælp blev tilkaldt til starthjælp, og var fremme i løbet af ganske kort t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de reboque

Escrito pela empresa

Hos SOS Dansk Autohjælp får du Danmarks bedste vejhjælpsabonnementer fra 58 kr. pr. md. Sidste år hjalp vi danskerne over 470.000 gange. Vi er fremme ved 9 ud af 10 inden 60 minutter - overalt i Danmark. Høj kvalitet og hurtig hjælp, når det gælder!

SOS Dansk Autohjælp A/S

1 estrela

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Dårlig kundeservice.

Jeg havde her til aften fornøjelsen af DAH.
Jeg fik fat i Jesper, som fik sendt noget autohjælp i min retning. Inden for en time lød meldingen. Da der er gået 40 minutter har jeg intet hørt, så jeg giver et kald igen og kommer ind til Jesper. Jesper virker ikke særlig oplagt og svarer mig lidt ligegyldigt på min henvendelse, noget med: De skal nok komme.
Da der er gået 1 time ringer jeg igen til Jesper. Der kommer ikke en: Det må du undskylde, han er igen ikke særlig service mindet, men lover mig, at jeg bliver kontaktet om lidt, da han nu vil tage fat i centralen. Da Jeg i alt havde ventet 1,5 time på opgaven uden at have hørt en lyd fra nogen, så ringede jeg til Jesper og takkede for "god" kunderservice og bad ham annullere hjælpen.

16 de abril de 2026

Kære Matti

Tak for din henvendelse. Vi er dog kede af at høre, at du har haft denne oplevelse med vores kundeservice.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere, men kan ikke fremsøge sagen ud fra denne anmeldelse alene
Vi beder dig derfor kontakte vores reklamationsafdeling på kundereklamation@dah.dk, så de kan gennemgå sagen og vende tilbage med et fyldestgørende svar. Når du skriver til dem, bedes du angive din nummerplade i emnefeltet samt inkludere en kort beskrivelse af den dialog du oplevede som problematisk.

Classificada 1 em 5 estrelas

De ødelagde vores bil og lader os betale for det

Vi skulle bare have vores bil bugseret pga. fladt dæk. Men de kære SOS-folk er nådesløse i deres kørsel af bilen op på deres vogn. Det resulterede i at det flade dæk som vi ville have hjælp til blev til en 10.000kr reparation af nye luftbælge, slanger og underbro som de nægter at tage ansvar for

11 de março de 2026

Kære Magnus

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse med vores service.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere med den pågældende station, hvis redder udførte assistancen, men vi kan ikke fremsøge din sag ud fra denne anmeldelse alene.

Når du skriver til dem, bedes du angive din nummerplade i emnefeltet samt inkludere en kort beskrivelse af hændelsen. Hvis du ønsker at fremsætte et erstatningskrav, må du også meget gerne vedhæfte relevante bilag.

Classificada 3 em 5 estrelas

Dårlig kommunikation ved telefonisk…

Dårlig kommunikation ved telefonisk henvendelse.

7 de abril de 2026

Kære Annie

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores service.

Vi har gennemgået sagen og aflyttet de relevante indgående opkald i forbindelse med sagsoprettelsen. Det fremgår, at der desværre opstod en teknisk fejl under jeres første opkald, hvilket medførte, at lyden ikke fungerede korrekt.

Det efterfølgende opkald giver ikke indtryk af uhensigtsmæssig kommunikation, men vi vil naturligvis meget gerne undersøge sagen yderligere, hvis du ønsker det. Hvis du ønsker en nærmere gennemgang, er du velkommen til at kontakte vores kundereklamationsafdeling på kundereklamation@dah.dk.

Kan varmt anbefale dem

Kan varmt anbefale dem. Har altid været der når man har brug for dem. Man får sms løbene med info på hvornår de kommer og når bilen er afleveret på aftalft destination.

13 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Først kan ikke aflevere bil det…

Først kan ikke aflevere bil det rigtigte sted samt afleveret bilnøgle forkert

25 de março de 2026

Kære Natascha

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne.

Der opstod desværre en misforståelse i forbindelse med aflevering af bilen, da værkstedet havde skiftet adresse uden at dette var opdateret i systemet. Det betød, at bilen blev sat af på den modsatte side af vejen, og nøglen derfor også blev afleveret det forkerte sted. Det beklager vi naturligvis.

Så snart vi dagen efter blev gjort opmærksomme på situationen, tog vi hånd om sagen med det samme. Nøglen blev hurtigt lokaliseret, og bilen blev bugseret til den korrekte adresse. Hele forløbet blev løst inden for 24 timer fra den oprindelige aflevering.

Hvis du ønsker at indsende yderligere indsigelse vedrørende forløbet, kan du kontakte vores kundereklamationsafdeling på mailadressen kundereklamation@dah.dk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Værste service jeg nogensinde har…

Værste service jeg nogensinde har oplevet! fra start til slut!

HOLD JER LANGT VÆK!

12 de abril de 2026

Kære Peter

Tak for din henvendelse, om end vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse med vores service. Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere, men kan ikke fremsøge din sag ud fra denne anmeldelse alene.

SVINDEL VIRKSOMHED !!.

IKKE i orden når underlødige / hensynsløse sosdanskauto’hjælp’ standardiseret helt og fuldt flygter fra ansvaret efter åbenlys kluntet adfærd resulterende i betragtelig skadeforvoldelse på Køretøjet ved bugseringsopgaven —— overmåde manipulerer & tilsidesætter ydermere samtlige moralbegreber + væsentlige forpligtelser med alvorlige fejlberegninger , grov antiservice samt usandheder en masse …

Pågældende æreløse utilgiveligt svage bedrift består som permanent vedhængende misgerning og vil ALDRIG blive glemt !!.

• SKAM JER dah •

NB Herværende oprigtige Anmeldelse blev da sigende uvederhæftigt fjendtligt forsøgt fjernet fra Platformen af hint eksponerede auto’hjælp’ company…
M.M.

12 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais