Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Hey Fik lavet rustbeskyttelse på min bil for noget tid siden, fint nok, efterfølgende havde de taget en video af min undervogn med alt muligt ifg dem der skulle laves, lige fra bremse kaliber, skiv... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Moter lampe lyste efter 20 km kørsel, bil til 40.000 kr.ny ejer efter 3 dage,desværre ingen garanti mere sagt med et smil,præcis samme medarbejdere, tror man skal holde sig væk fra adrtessen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Danee Auto yder altid en god service. er professionelle, og som kunde er oplevelsen af "personlig relation" helt i top. En god brugtvognsforhandler med det effektivt team bag sig. Vores bil har uheldi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lige købt ny bil hos Danee auto, købte den fordi min mand købte bil derfra for nogle år siden og har været tilfreds med sin og den efterfølgende service. Har kun været en god oplevelse indtil videre,... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og ikke mindst gode…

Fantastisk service og ikke mindst gode priser.
Jeg har lakeret min for kofanger og forskærm .
Alt gik godt .
Gode service og alt gik hurtigt og godt .
Kan stærkt anbefale denne gode værksted/forhandler .
Har også købt en bil for 2 år siden og den fungere som ny stadigvæk .

Kan stærkt anbefale denne sted .

7 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Du bliver ignoreret når du klager…

Solgte mig en bil for nogle år siden og jeg måtte tilbage med den 5 gange. De lavede det ene krumspring efter det andet, for at slippe for at lave de ting der var galt. Den ene gang tog det mig halvanden time at få betjening og blev bare ignoreret. Da han endelig havde tid, afbrød han mig tog han telefonen hver gang den, og det gjorde den konstant. Mens jeg står og taler med ham, ankommer der en bil fyldt med mennesker som står ud, og på trods af vi er midt i en samtale, så skrider han bare og begynder at betjene dem istedet for. Jeg må på det kraftigste fraråde at handle med ham, medmindre du er af samme etniske herkomst som ham, for er du ikke det, så skal du væbne dig med en ekstrem tålmodighed, for han er bedøvende ligeglad når først han har fået dine penge. Fandt også ud af at bilen havde kørt ind i noget inden jeg købte den, men det undlod han også at fortælle mig noget som helst om. Starteren skulle også skiftes og det samme måtte lydpotten. Det skiftede han, men det holdt hårdt.

22 de dezembro de 2023

Hej Casper Prehn,

Vi har bemærket din anmeldelse, og vi vil gerne præcisere, at vi ikke kender dig som kunde hos os, og vi kan ikke finde nogen oplysninger om dig i vores system. Det er derfor svært for os at forstå, hvorfor du har valgt at skrive en negativ anmeldelse om vores virksomhed.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste service og behandling. De påstande, du fremsætter, stemmer ikke overens med vores praksis, og vi vil gerne understrege, at det ikke er korrekt, som du beskriver situationen.

Hvis du mener, at der er tale om en misforståelse, eller hvis du har haft en oplevelse et andet sted, opfordrer vi dig til at kontakte os direkte, så vi kan få afklaret eventuelle fejl. Vi tager feedback alvorligt, men det er vigtigt, at den er korrekt og baseret på faktiske oplevelser.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt en brugt bil hos Danee…

Jeg har købt en brugt bil hos Danee Auto og er ovenud tilfreds med selve bilen og den hjælp og service jeg har fået under og efter købet. Danee og hans mekanikere er meget imødekommende og hjælpsomme, og jeg kan kun anbefale stedet, specielt til førstegangskøbere. Man føler sig tryg og Danee er nem at komme i kontakt med, og altid klar til at hjælpe.

15 de dezembro de 2024

Fantastisk god service.

Fantastisk god service ifbl med køb at ny brugt bil. Nysynet og fejl udbedret . alt med et stort smil. Værkstedsdrenge er virkelig kompetente. Det er helt sikkert mit nye service værksted. ps Tak for mad :-D

6 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Tectyl behandling- top kvalitet!

Danee og den unge mekaniker jeg var i kontakt med, er venlige, imødekommende, og serviceminded; uanset om det har været på sms, telefonisk eller på værkstedet jeg har været i kontakt med dem.
Har lige haft min 8 år gl.Hyundai i 20 til syn, og synsmanden sagde, at det var et meget flot og grundigt Tectyl arbejde jeg havde fået udført,og spurgte til hvor jeg havde fået det lavet. Synsmanden kunne også se, at beskyttelseskapperne på undervognen også havde været af. Han sagde, at der var masser af snyd i branchen i forbindelse med undervognsbehandlinger, og man skulle se sig godt for. Jeg blev selvfølgelig glad for at få besked om, at min halv gamle bil var blevet behandlet så pænt og ærligt.
Jeg fik også fotodokumentation af Danee, hvor jeg kunne se, at hjul m.v.var afmonteret under behandlingen. Selvom det ikke er et prangende værksted i udseende, så jeg kan KUN anbefale Danee Auto og Tectyl center.

27 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Virkede meget troværdig og ægte, men

Virkede meget troværdig og ægte, men de er utilregnelige og lyver. Vi købte bilen i januar (den havde overhovedet ikke været igennem en klargøring, den var møgbeskidt) og vi har opgivet at gøre mere nu.
De kan simpelthen ikke finde ud af hvad de selv siger og gør. Da der kom problemer med bilen blev der byttet rundt i hvad der skulle laves, hvad der er lavet og hvad der burde laves. Hele samtalen er dokumenteret på mails, men alligevel vil de ikke vedkende sig fejlen og drejer VENLIGT problemet om til, at det er dig som kunde der tager fejl. Man bliver snydt her og det er meget besværligt at trænge igennem.
FDM har været inde over mht reklamationsret, men det ændrer ikke på, at der på ingen måde bliver rettet op på fejlen og forvirringen omkring hjullejerne, som muligvis ikke er de rigtige der er skiftet ved køb...
Hold jer væk herfra!

21 de abril de 2024

Kære Linda,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at levere en ærlig og pålidelig service til alle vores kunder. Når du beskriver os som utilregnelige og løgnere, rammer det os hårdt, da det aldrig har været vores intention at skabe den følelse.

Du modtog en ny synet og klargjort bil. Vi forstår, at der har været en del forvirring omkring, hvorfor hjullejerne ikke er dækket af reklamationsretten, og vi har gjort vores bedste for at forklare dette flere gange. Du har endda fået dette bekræftet af FDM.

Vi ved, at det er menneskeligt at fejle, og hvis vi på noget tidspunkt skulle begå en fejl, vil vi altid stå ved det og rette op på det. Vi ville aldrig drømme om at snyde vores kunder.

Vi håber, at du får mange gode år med bilen, og skulle der opstå noget uventet, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os igen.

Fantastisk service

Jeg havde en dårlig oplevelse hos et andet værksted, hvor prisen på reperation af min gamle men gode bil ville koste mere end den er værd. Jeg har dog ikke penge til en ny så jeg og fik et tilbud på reperationer hos Danee til 1/3 af prisen. Det hele er lavet super godt. Danee er sød og hjælpsom, han hjalp også med at få min bil synet så nu køre bilen perfekt…
Jeg vil klart anbefale Danee auto.

8 de julho de 2024

Kære Camilla,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, og at vi kunne hjælpe dig med at få din bil repareret til en fornuftig pris. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Hvis du har brug for yderligere assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Classificada 5 em 5 estrelas

Et hjælpsomt og trygt sted at købe bil

Hos Danee Auto bliver man mødt af meget venlige og hjælpsomme Danee. Hele vejen igennem mit bilkøb har jeg følt mig tryg, så jeg har kun gode anbefalinger til Danee's Auto.
Tak til Danee for den gode service!

22 de março de 2024

Netop købt en Skoda Citigo hos Danee

Netop købt en Skoda Citigo hos Danee. Man bliver med det samme mødt at en stor imødekommenhed og hjælpsomhed, så man føler sig godt tilpas som kunde. Kan kun anbefale dette sted.

8 de fevereiro de 2024

Kære Henrik Johansen,

På vegne af hele teamet hos Danee Auto & Tectyl Center Rødovre vil jeg gerne takke dig for din positive feedback og for at vælge vores virksomhed til din seneste bilhandel. Det glæder os at høre, at du blev mødt med imødekommenhed og hjælpsomhed under dit besøg hos os, og at du følte dig godt tilpas som kunde.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af vores forretning og din tillid til os. Hos Danee Auto & Tectyl Center Rødovre er vores højeste mål altid at levere den bedste service til vores kunder. Vi stræber efter at skabe en atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte,

Vi ønsker at understrege, at vi altid er dedikerede til at imødekomme vores kunders individuelle behov og sikre deres fulde tilfredshed. Din positive oplevelse er en påmindelse om, hvor vigtigt det er for os at fortsætte med at opretholde vores høje standarder og dedikation til kundeservice.

Endnu engang takker vi dig for din positive anmeldelse, og vi ser frem til at byde dig og alle vores kunder velkommen igen i vores forretning. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

5 stjerner fra en tilfreds kunde

Danee Auto er en af dem som yder den bedste service til deres kunder, hvor indsatsen slet ikke mangler. Som førstegangskøber er de altid villige til at svare på de spørgsmål som du har, og er altid klar til en hjælpende hånd hvis der skulle være noget. Kan helt klart anbefale Danee Auto.

5 de fevereiro de 2024

Imødekommende og hjælpsom

Super god service og svarer gladeligt på alle de mange spørgsmål man har som førstegangskøber.
Selv efter jeg har købt bil hos Danee hjælper han gerne og byder velkommen på sit værksted selvom det ikke involverer garantien.
Kan kun anbefale at købe bil her, og man forstår godt at han har travlt!

26 de outubro de 2023

Tectyl Center Rødovre

Tectyl Center Rødovre! God service og foto dokumentation kan virkelig give tryghed ved undervognsbehandling af ens bil. Det er vigtigt at vælge en pålidelig virksomhed for sådanne tjenester

11 de outubro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais