Deres Afternoon te skuuffende
Vi havde set meget frem til at opleve Afternoon Tea på Hotel d'Angleterre, men desværre levede oplevelsen slet ikke op til vores forventninger – hverken i forhold til hotellets renommé eller prisen på 700 kr. pr. person.
Vi havde forventet at sidde i de smukke og elegante omgivelser med udsigt over Kongens Nytorv, men blev i stedet placeret i et meget lukket lokale uden den særlige atmosfære, som man forbinder med d'Angleterre. Vi sad i en gammel og mindre komfortabel sofa, meget tæt på andre gæster, hvilket gjorde oplevelsen mindre eksklusiv og afslappende.
Serveringerne af både det salte og det søde var meget små og virkede ikke som noget særligt i forhold til den høje pris. Derudover fik vi kun serveret én type te, som allerede var valgt på forhånd, i stedet for at kunne vælge mellem forskellige tesorter, hvilket ellers er en vigtig del af en klassisk Afternoon Tea-oplevelse.
Vi har tidligere prøvet Afternoon Tea på Nimb Hotel, som koster omkring 200 kr. mindre pr. person, og hvor oplevelsen efter vores mening er markant bedre – både hvad angår omgivelser, udvalg og den samlede kvalitet.
Alt i alt var vi skuffede og synes desværre ikke, at oplevelsen stod mål med den pris, vi betalte. Med det niveau og den prestige, som d'Angleterre er kendt for, havde vi forventet noget langt mere særligt.
Jeg vil klart anbefale andre at tage på Nimb eller Perch tea til deres afternoon te har været begge steder