Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Ver mais
A empresa respondeu
Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Ver mais
A empresa respondeu
Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Ver mais
A empresa respondeu
Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.
Vesterbrogade 149, byg 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Alpe d’Huez i uge 5, en 50+ grupperejse med 70 mennesker - noget af et stykke logistik! Det var en fantastisk dejlig tur, supergode guider både til logistikken og hyggen! La Refuge var liiige i underkanten til den store gruppe, der manglede rum til aftenhyggen og støjniveauet i spisesalen var langt over det tålelige niveau. Men skøn stemning og superlækre aftensmåltider!

Resposta da DANSKI
Fantastisk hotel og meget imødekommende og sevicemindet personale....
Unik imødekommenhed fra receptionisten Frida på Hotel Aurora Obertauern...

Resposta da DANSKI
Danski har altid gjort det godt og jeg vil fortsætte med at bruge dem til mine skiferier. Jeg har brugt Danski/Nortlander/Slobetrotter i mere end 23 år, så det vidner om den kvalitet jeg har oplevet. Når jeg kun giver 4 stjerner skyldes det, ikke Danski, men de Franske lufthavne, som til stadighed ikke kan finde ud af smidighed og innovation. Det er en kilde til irritation.

Super skiferie i Livigno i uge 6
God service og meget hjælpsomme guider
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Også selvom jeg har været her mange gange
Det er ikke sidste gang jeg rejser med Danski😎👍
Men, en tidligere afgang med fly fra København vil gøre ferien noget bedre
Vh. Ole Rugaard

Resposta da DANSKI
San Rocco hotellet passer virkelig godt til en familieferie. Værelserne blev gjort pænt rene hver dag. Betjeningen i restauranten og i baren var meget søde og hjælpdomme

Resposta da DANSKI
Fantastisk skirejser til de tre dale/Les Menuires med Danski, søde guider og god service.

Resposta da DANSKI
Let at bestille rejse, god service før rejsen og fantastisk service fra guiderne på destinationen

Resposta da DANSKI
Skøn skiferie i Alpe d'Huez. Søde guider. Dejlig mad og betjening på La Refuge. Alt gik som det skulle. Den 5. stjerne mangler grundet det meget lille hotelværelse og generelt slidt hotel (hvilket vi dog var forberedt på ift beskrivelsen). Sæt gerne nogle hylder op på værelserne :-) Tak for en dejlig ferie!

Resposta da DANSKI
Super fint hotel! Placeret meget cenralt og helt op til liften. Søde og behjælpelige ansatte. Lækkert område med mange kilometer piste og gode muligheder for restaurantbesøg og after-ski.

Resposta da DANSKI
Min søn & jeg havde en upåklagelig skiferie arrangeret med DanSki.
Hotellet (Heart Hotel Nordstern), flyrejsen med AirSeven, morgenmaden, guiderne, skileje & skiskole var perfekt...ikke en finger, kun ros kan bemærkes til Danski.
Jeg har før rejst med andre & Danski gjorde et anbefalelsesværdigt arbejde.
Jeg er også nødt til at rose "back office". Når man ringer til Danski bliver telefonen taget hurtigt af en venlig & kompetent medarbejder...det er skønt.

Resposta da DANSKI
Man kan stole på DANSKI - det er det afgørende. Og god service til rimelig pris. Har brugt DANSKI i 30+ år.
Mvh Peter

Resposta da DANSKI
Super let at bestille rejsen på nettet - høflige guider - og virkelig god mad på vores hotel i ischgl

En tur til Ischgl.
Vi har været en tur i Ischgl uge 6 og boede på Hotel Golfais lige over for liften.
Intet at klage på fra vores side, alt klappede med fly fra Billund, transport til Ischgl med bus & retur igen.
Hotellet var pænt og rent, venligt personale, morgenmad som på et almindeling Østrisk hotel.
Venligt personale ved Danski både i DK og guiderne i Ischgl, vi rejser helt sikkert med Danski igen.

Resposta da DANSKI
Fantastisk service lige fra hjælp til at bestille skirejsen til mig og mine to børn og til at bestille det rigtige skiudstyr. På destinationen havde vi en opfattelse af, at vi var de to søde guiders eneste gæster på stedet (hvad vi selvfølgelig ikke var) Allé i det firma har så meget fortjent deres løn.

Resposta da DANSKI
Vi var 5 gutter afsted med Danski i Mayrhofen indlogeret på hotel Nordstern lige ved siden af Penkenbahn gondolen. Hotel og værelser fungerer ganske fint og i perfekt afstand til Penkenbahn. Vi oplevede dog lidt forkerte oplysninger fra guiderne ift. offentligt transport til blandt andet Zillertal Arena, som gjorde at vi måtte ud på en længere tur for at komme dertil - inkl. bus og tog. Så derfor kun 4 stjerner ud af 5.

Resposta da DANSKI
Super fin lejlighed med god beliggenhed, masser af plads, veludstyret og fint rengjort. Søde og behjælpelige guider. Lækkert område med mange kilometer piste, som var super godt forbundet.
Vi kommer igen!

Resposta da DANSKI
Alpe d’huez har et fantastiske ski område det hænger så godt sammen og du spiser virkelig godt ude i terrænget. Hotel Le Refuges beliggenhed så fin men det er gammelt slidt meget dårlig akustik i spisestue og værelserne mangler elimentere ting som reoler, bøjler, et skab så du kan tømme din kuffert som det heller ikke er plads til på gulvet. Et spejl på væggen.

Vi havde en skøn uge med 5 dages skøn vejr med sol og 2 med lidt sne og tåge
Vi havde 1/2 pension og jeg må sige at vi fik så lækker med med en masse skønne smagsoplevelser og så søde unge mennesker sørgede for vi havde det dejligt

Resposta da DANSKI
Forlænget weekenden i Wagrain med fly. Alt gik tiptop og uden problemer. Boede på Himmelberg med halvpension, fantastisk mad - især aften.

Resposta da DANSKI
De bedste guider på destinationen - Passo Tonale.
Ea, Maria og Frida ❤️
I gjorde vores ferie til noget helt specielt!
Professionelle, personlige, morsomme og selskabelig.
TAK!

Resposta da DANSKI
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.