Den Frie Digitale Skole Opiniões 95

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til verdens bedste skole 😍 - ildsjælene Anni og Heidi for at samarbejde med folkeskolen, hvilket ikke altid har været lige nemt. Heldigvis kender I alle reglerne. Tak til de skønneste lærere.... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Escola primária

Escrito pela empresa

En skole med base på nettet med tæt lærerkontakt. Den Frie Digitale Skole er et tilbud, der kan give flere børn og unge uddannelsesmuligheder på trods af udfordringer af den ene eller andet slags. Det kunne være udfordringer som f.eks. diagnoser, skolevægring, ordblindhed, sygdom, behov for supplerende undervisning m.v. Børnene kan drage nytte af Den Frie Digitale Skoles onlinetilbud, hvor der er tæt kontakt med både lærere og andre elever. Al undervisning tilpasses elevens situation, niveau og ønsker. Dette sker i tæt kontakt med eleven, forældre og tilhørsskolen, hvis dette er ønsket.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Super oplevelse

Vores sønner har læst dansk online imens vi bor i udlandet. Anni og Mette Louise har været så pædagogiske, dygtige og pligtopfyldende og har givet drengene et godt afsæt indenfor dansk faget. Vi fortsætter med glæde.

5 de junho de 2026

Verdens bedste skole

Vores søn har haft fire helt fantastiske år hos DFDS. Skolen har været en sand livsgave for ham. Den ro, det nærvær, den tryghed og den høje kvalitet, der er blevet mødt med hver eneste dag, har været helt exceptionel.Det er svært at sætte ord på, hvor dybt taknemmelige vi er for det, DFDS har gjort og betydet for vores søns trivsel og udvikling. Den forskel, I har gjort i hans liv, vil vi bære med os for altid. 1000 Tak for denne gang. Mvh Brian

4 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vores dreng gik på den frie efter en…

Vores dreng gik på den frie efter en lang periode med mistrivsel og mobning. Han går nu igen på en fysisk skole. Den frie digitale er stadig den bedste skole, han har gået på. Altid glade, interesserede og engagerede lærere, rar og rolig undervisning, på lige det niveau, det skulle være på. Anni.. Du er bare go'....
Så fik man fugtige øjne igen. I er fantastiske.

8 de janeiro de 2025

Meget prof

Meget prof. De sødeste og mest forstående underviser. Leder vant til børn med særlige behov og efterkommer dem. Det bedste vi har gjort for vores pige efter 5 lange år med skolevægring

24 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Min datter har gået på Den Frie…

Min datter har gået på Den Frie Digitale Skole i snart et år, og vi har været utroligt glade for forløbet. Undervisningen er af høj kvalitet, lærerne er dygtige og engagerede, og jeg oplever, at der virkelig bliver taget hånd om eleverne.

Det har været imponerende at se, hvor meget hun har udviklet sig fagligt – særligt i matematik. Hun har fået både større faglighed og selvtillid, og det er jeg meget taknemmelig for.

Jeg kan varmt anbefale Den Frie Digitale Skole til andre forældre, der ønsker et trygt og fagligt stærkt undervisningstilbud til deres børn.

3 de outubro de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din dejlige anmeldelse
Det gør os utrolig glade at høre, at jeres datter har haft så godt et forløb hos os, og at hun både har udviklet sig fagligt og fået mere selvtillid – det er lige præcis det, vi ønsker for vores elever.

Det er altid dejligt at følge elevernes videre vej, og selvom det kan være vemodigt at vinke farvel, er det en stor glæde for os at se dem stå stærkere og klar til at tage næste skridt videre. Vi ønsker jer alt muligt lykke til.

Tak fordi du deler jeres oplevelse – det betyder mere end du tror <3

Her er alle gode nok

Her er alle gode nok, som de er. Min datter kom med et skolefravær på 100% fra folkeskolen og alvorlige symptomer derudover. Hun havde et fremmøde på 100% fra dag ét på DFDS. 1½ år senere er hun tilbage i trivsel i folkeskolen. DFDS er et fantastisk sted med et setup, der kan rumme elever med særlige behov, og med lærere, der går langt for at hjælpe eleverne. Og indlæringen er også i top. De kan mere end bare rummelighed og tryghed. De kan også løfte eleverne fagligt. Ledelsen lytter til forældrene og retter til, så skoletilbuddet er bedst muligt for eleven.

1 de outubro de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Birthe
Det gør os utrolig glade at høre om jeres datters forløb – fra skolefravær til fuldt fremmøde og nu tilbage i trivsel i folkeskolen. Det er præcis dét, der er det vigtigste for os: at eleverne får mod, styrke og tro på sig selv til at komme videre ud i de fysiske skoler.

Vi er meget taknemmelige for dine ord om både lærere og ledelse – det betyder virkelig meget for hele holdet bag Den Frie Digitale Skole <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu i trivsel efter lang skoleværing

Fantastisk dygtige undervisere som forstår og ser det enkelte barn og dets behov ☀️☀️👌
De har formået at få vores datter til at blive glad for at gå i skole,efter lang skoleværing, og er nu tilbage i fysisk skole og nyder fællesskabet der!!
Tak for jer 🫶🏻🫶🏻

10 de setembro de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din varme anmeldelse
Hvor er det fantastisk at høre, at jeres datter nu er tilbage i fysisk skole og nyder fællesskabet – det er netop det vigtigste mål for os. Vi bliver så glade, når vi kan være et skridt på vejen, hvor eleverne får glæden ved skole og fællesskab tilbage.

Tak for de flotte ord – det betyder meget for hele holdet bag Den Frie Digitale Skole

Intet bedre! Fra skolevægring->efterskole

Vores redning efter mange år med skolevægring. 3 år hos DFDS, hvor det startede med få lektioner 1:1 til vi sluttede med fuld skema, forskellige fag og også hold - vigtigste af alt, vi sluttede med en dreng fyldt med selvtillid og troen på at andre vil ham noget godt.
Her er engagerede ansatte og en skoleleder der kun ser muligheder. Tak for jeres meget store hjælp og for jeres unikke skoletilbud, hvor I virkelig gør en forskel! En helt særlig tak til Irene og Peter🙏

23 de agosto de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for den skønne og mega dejlige anmeldelse.
Hvor er det fantastisk at høre om jeres søns vej – fra skolevægring til efterskole med selvtillid og tro på andre. Det er lige præcis det, vi håber på, når eleverne er hos os: at de får modet og styrken til at komme godt videre.

Og en ekstra stor tak for de fine ord til Irene og Peter – det varmer virkelig. Jeg har sagt det videre. Kærligst Anni

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til verdens bedste skole 😍

Tak til de skønneste lærere. Særligt Mette Louise for al din hjælp og varme, og Laila for din særlige forståelse og anerkendende tilgang. Vi er glade og lettede, stolte af vores søn, som har knoklet, og nu kan lægge folkeskolen bag sig. Vi kommer til at savne jer.
Knus fam. Hansen ❤️

28 de junho de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres fantastiske ord.
Det gør os virkelig glade at høre, at I har følt jer godt bakket op – både i samarbejdet med folkeskolen og i hverdagen hos os. Vi er så imponerede over jeres søn, og det er en kæmpe fornøjelse at se ham stå så stærkt nu.

De kærlige hilsner til Heidi, Mette Louise og Laila ryger direkte videre – de bliver så glade for at høre det.
Vi kommer bestemt også til at savne jer, men glæder os over, at I tager næste skridt med ro i maven og masser af stolthed.

Alt det bedste til jer fra hele holdet på DFDS

Classificada 5 em 5 estrelas

Fleksibel og fagligt dygtig ordblindelærer

Vores søn går på en privatskole, som ikke fik tilbudt den relevante undervisning efter at han fik en ordblindetest, der lagde sig i det gule område. Men grundet høj begavelse var den ordblindetest ikke retvisende. Han er ordblind. Derfor valgte vi at sikre ordblindeundervisningen i andet regi. Hos Den Frie Digitale Skole fik vores søn et individuelt forløb med super dygtige ordblindeunderviser Vero, som ikke bare er lidt fagligt nørdet på sit område, men også super fleksibel og imødekommende på vores søns præmisser. Som forældre, har vi overladt planlægningen af forløbet til Vero og vores søn, som sammen har fundet en god vej, der har passet til behov og interesse. Op til eksamen har Vero endvidere støttet vores søn med gode tips til dansk eksamen, så på den måde har hun endvidere været yderst fleksibel og målrettet de sidste undervisningstimer for at få ham i mål på den bedste måde. Det er lykkedes og eksamen er flot i hus. Vi er meget taknemmelige for at kunne få online støtte, da det har været let for vores store dreng at deltage online, idet det har været hans univers læringen fandt sted i og han har været meget glad for alle sine timer med Vero. Vi kan som familie klart anbefale Den Frie Digitale Skole til jer, som har børn, der fast eller for en periode, der trænger til ekstra faglig omsorg og dygtige undervisere. Tak Vero :-)

25 de junho de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres fine og detaljerede anmeldelse – og for de pæne ord om Vero.

Det er skønt at høre, hvordan hun har formået at møde jeres søn fagligt og menneskeligt – og at han nu står med en veloverstået eksamen og gode erfaringer i rygsækken. Det betyder meget for os, at han har følt sig mødt og forstået, og at undervisningen har fungeret på hans hjemmebane.

Vi sender rosen videre til Vero – og ønsker jer alt det bedste fremover.

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling af Den Frie Digitale Skole!
Den har reddet min datters (skole)liv.

Hun har efter 3 års ufrivilligt skolefravær - og kun 5 måneders undervisning hos Den Frie Digitale Skole - netop fuldført 9. klasses eksamen.
Det havde vi slet ikke drømt om for et halvt år siden!

Min datter har haft 1-1 undervisning, for det var det, der passede til hendes behov.
Skolen gør rigtig meget ud af at matche lærer og elev, og den relation der opstår i det rigtige match, har været fuldstændig afgørende for min datters trivsel og læring.

Jeg havde svært ved på forhånd at forestille mig en sådan relation fungere online, men hun har haft de mest fantastiske lærere med hjertet på rette sted.
Det er vildt hvor meget man kan, når nogen tror på én. Og det gør de!
Det har været meget motiverende og trygt.
Hun synes det er de bedste lærere, hun nogensinde har haft.

For os forældre har samarbejdet med skolen også været fantastisk.
De er så positive, hjælpsomme og løsningsorienterede.
Uanset hvad vi er kommet med af stort og småt, er det blevet løst på allerfineste vis.
Det har været en stor befrielse at blive mødt på den måde, efter i årevis at have slået sig på skolesystemet.

Vi står tilbage med en stor taknemmelighed og glæde over at der findes mennesker som jer, der ser børn som individer med masser af potentiale, og som brænder for at give den enkelte lige præcis det, der får dem til at vokse og tro på sig selv.

Tak Anni, Heidi, Peter, Laila, Tina, Rikke og Embla.
I er fuldstændig fantastiske ❤️

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din meget fine anmeldelse – den gør os virkelig glade.

Hvor er det fantastisk, at din datter på kun fem måneder gik fra skolefravær til en fuld 9.-klasses eksamen. Vi ved at relationer betyder alt, og vi er glade for, at vi fandt det rette match det er vigtigt for os. Vi sender med glæde rosen videre til Heidi, Peter, Laila, Tina, Rikke og Embla.

Tak fordi I valgte os og for at dele jeres oplevelse.
Alt det bedste til jer fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændigt livsændrende for vores søn som ellers var opgivet af systemet

Vores søn havde ikke været i skole i flere år pga forskellige diagnoser. Der var begrænset hjælp fra det offentlige system, da de ikke vidste hvad de skulle gøre. Vi fik anbefalet af venner at tage en snak med Anni fra Den Frie Digitale Skole. Det gjorde vi og hun vidste med det samme hvad der skulle til for at få vores søn tilbage til en form for undervisning og vi lagde sammen en plan som startede med et par timer om ugen (det var i 8 klasse). Anni deltog endda i møder med kommunen for at få det begrænsede forløb godkendt. Det gik så godt at vi i 9kl besluttede at skrue en smule op for undervisningen med ambitionen om at fuldføre folkeskolens afgangsprøver. Vi blev holdt i hånden hele vejen igennem og eksamensforløbet gik super smertefrit. Idag har vores søn, KUN takket være DFDS nu fået sin 9kl afgangseksamen og har fået mod på at læse videre på grund af succesoplevelsen. Kan kraftigt anbefale dette til alle som har børn der har svært ved fremmøde i folkeskolen. Alle lærer vi har haft kontakt med var utrolig kompetente.

22 de junho de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres besked – det gør virkelig indtryk.

Vi er så glade for, at jeres søn fandt tilbage til undervisning og fik en god oplevelse med både læring og eksamen. Det kræver mod og tillid at gå i gang igen, og det var en fornøjelse at følge hans udvikling.

Tak fordi I valgte os – og for at dele jeres erfaring med andre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min søn har haft online undervisning

Min søn har haft online undervisning, og det har bare været helt perfekt. Han har klaret sig godt, og hvis der har været problemer på nogen måde enten med undervisningen eller en lærer der ikke var et match, så fandt de hurtigt en anden løsning. Vi har været glade for skolen.

22 de junho de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din besked – hvor er det dejligt at høre, at det har fungeret så godt for jeres søn.

Vi gør meget ud af at finde de rette løsninger undervejs, så det betyder meget, at I har oplevet det sådan.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Fra ufrivilligt skolefravær til 9.kl. eksamen i to fag

Skolen består af dygtige lærere og en administration og leder, der kæmper for, at børn på kanten af undervisningssystemet genvinder selvtilliden og oplever at høre til i samfundet. Vores løsning var et år med enetimer i dansk og matematik i Den frie digitale skole suppleret af specialklasse, der bakkede op om forløbet. Den unge står i dag med 9. kl. afgangsbevis i dansk og matematik efter at have indhentet 2 års undervisning og kan nu søge ind på sin ønskede ungdomsuddannelse.

21 de junho de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres besked – og for at dele jeres forløb.

Det er virkelig inspirerende at høre, hvordan jeres barn har indhentet så meget og nu står med et bevis og en vej videre. Vi ved, hvor meget det kræver – både af eleven og familien – og vi er glade for at have været en del af rejsen.

Stort held og lykke med næste skridt!

Fantastisk oplevelse

Vores søn var dybt deprimeret og magtede ikke at modtage nogen form for undervisning. DFDS tog imod ham med åbne arme, så ham for det menneske han er og åbnede op for at tage imod undervisning. Det har været en lang rejse og vi er så glade for at vi lod DFDS overtage undervisningen af vores søn. Det eneste der kunne have gjort det bedre var, at vi gjorde det før.

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres fine og ærlige besked.

Det glæder os virkelig, at vi har kunnet gøre en forskel for jeres søn – og at han nu er et sted, hvor undervisning igen er muligt. Vi ved, hvor stor en rejse det kan være.

Tak for tilliden – og hvor er det dejligt, at I fandt vej til os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk at få mulighed for at opleve…

Fantastisk at få mulighed for at opleve denne velfungerende skole.
Tilpasser kontinuerligt barnets behov. Tæt kontakt, så man hurtigt bliver tryg, både barn og forældre. Godt samarbejde med eksisterende skole. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres fine ord – det betyder meget for os.

Vi lægger stor vægt på tryghed og fleksibilitet, så det er dejligt at høre, at både I og jeres barn har oplevet netop det. Jeg har nydt hvert et sekund.

Tak fordi I har delt jeres erfaring – det giver virkelig værdi.

Den bedste online skole

Den bedste online skole - Professionel, engageret, og ekstremt kompetente. Vi er meget taknemmelige for årene hos Den Frie Digitale skole. Vi giver vores bedste anbefalinger og kan kun anbefale at man kontakter skolen, hvis man går i de tanker.

1 de maio de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for jeres flotte ord – det glæder os virkelig at høre!

Vi er meget glade for, at I har haft en god oplevelse hos os gennem årene, og tak fordi I anbefaler os videre.

Det har været en fornøjelse at have jer med på holdet.

Gode engagerede undervisere

Gode engagerede undervisere, der er gode til at inddrage alle elever.
Gode dialoger mellem elever.
God service.
Spændende emner fagligt.
Kan anbefales!

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din anbefaling – hvor er det dejligt at høre!

Vi er glade for, at både undervisning, dialog og emnerne har givet mening hos jer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rykkede min datter fra folkeskolen til…

Rykkede min datter fra folkeskolen til denne fantastiske skole, efter en lang kamp hvor hun ikke magted de dårlige forhold i folkeskolen. Nu har hun haft sin 8 og 9 klasse på denne fantastiske skole og har fagligt rykket sig voldsomt, da hun endelig fik ro omkring sig og fik nogle fantastiske lærer som bare mødte hende hvor hun var og arbejde sammen med hende.

Hun er lige blevet færdig med afgangseksamen hos dem og det er gået over alle forventninger.
Hun har udover at have udviklet sig fagligt også fået sin selvtillid retur og hun glæder sig til sin forestående gymnasietid.

Vi kommer aldrig til at fortryde at hjemmeundervise via Den digitale skole.

Hun holder også kontakten med nogle af hendes lærer da de bare fik sådanne et godt forhold.

Vh Pia

14 de junho de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at skrive den.

Det glæder os virkelig at høre, hvor godt det er gået med din datter – både fagligt og personligt. Det betyder meget for os at vide, at hun har fået ro til at lære og har mødt lærere, der kunne støtte hende på den rigtige måde.

Vi er glade for, at hun nu går videre til gymnasiet med faglig ballast og ny selvtillid – det er præcis det, vi håber at kunne give vores elever.

Tak fordi I valgte Den Frie Digitale Skole – og held og lykke til din datter fremover!

Classificada 5 em 5 estrelas

Min søn har fundet glæden ved skolen…

Min søn har fundet glæden ved skolen trods stor mistrivsel- tusind tak for skolens fantastiske team 🦋🙏

12 de maio de 2025

Resposta da Den Frie Digitale Skole

Tusind tak for din tilbagemelding – hvor er det dejligt at høre, at han har fundet glæden ved skolen igen. Det er netop det, vi arbejder for hver dag, og det betyder meget at få den slags ord med på vejen.

Vi er glade for at have ham hos os – og tak fordi I valgte Den Frie Digitale Skole.

De bedste hilsner
Anni

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais