Leia as opiniões dos outros
In mei 23 de kranen besteld en ontvangen. Meteen gevraagd of de garantie pas in oktober kon ingaan als de aannemer aan de slag zou gaan. Dat bleek ook nodig, ruilen was mogelijk en verkeerd geleverde... Ver mais
Via internet hier uitgekomen omdat de keukenkraan precies was wat we zochten tegen een goede prijs. Bestelling verliep vlot. Na het monteren bleek de kraan misschien iets te goedkoop. Kostte extra wer... Ver mais
Gisteren geïnstalleerd en staat er prachtig bij. Zou eigenlijk 2 vulringen bij moeten zitten van ca 30mm zo dat je de kraan makkelijk gemonteerd kan worden (bouten aandraaien). Het aanrechtblad is al... Ver mais
Informações sobre a empresa
Als eerste echte Kranen specialist zijn wij in 2006 gestart met een eigen webshop. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste kranen leverancier van de Benelux. Wij bieden enkel Europese A-merken kwaliteit kranen aan tegen zeer scherpe prijzen. Door onze eigen fysieke voorraad Europese kwaliteitskranen kunnen wij u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag leveren. Wij zijn gespecialiseerd in keukenkranen van Franke, Grohe, PB, Lorreine, Reginox, Blanco en nog veel meer.
Informações de contacto
Leemstraat 7, 4705RT, Roosendaal, Holanda
- 076-7602860
- info@designkranenshop.nl
- www.designkranenshop.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Kraan lekt is net 4 maanden oud. Telefonisch contact gehad moet via een serviceformulier. Dit gedaan inmiddels 1,5 week verder niks gehoord. Service meer dan slecht en kraan ook!
Product maar geen geld retour!
Stuurde een product retour dat bij aankomst bij mij al in een geopende plastic verpakking zat en amateuristisch was dichtgeplakt met een soort magic tape. Krijg ik als antwoord dat zij alleen producten retour nemen in originele verpakking. Heb nog 2x geprobeerd ze duidelijk te maken dat zij mij een reeds geopende verpakking hadden toegestuurd, maar dat is blijkbaar tegen dovemansoren geweest. Krijg mijn geld niet retour. Dus mensen, denk goed na voordat je iets bij Design Kranen Shop. M.i. gewoon een onbetrouwbaar bedrijf.
Wat een waardeloze klantenservice
Wat een waardeloze klantenservice, ik krijg het verwijt dat de laklaag van mijn keukenkraan ba een jaar loslaat omdat deze niet geaard is! Ik kan een nieuwe tuit krijgen als ik €72,- verzendkosten overmaak
Slechte service bij Design Kranen Shop.
Slechte service bij Design Kranen Shop.
Ongebruikt product binnen de retourtermijn (op eigen kosten) teruggestuurd. Alleen de verpakking was geopend om het product te bekijken. Toch weigert deze webshop het volledige bedrag terug te betalen, met als reden dat de verpakking niet meer intact is.
Dat is in strijd met het wettelijke herroepingsrecht. In plaats van dit serieus te nemen, blijven ze verwijzen naar hun eigen voorwaarden en stoppen ze het gesprek met “we hebben niets meer toe te voegen”.
Onprofessioneel en zeer klantonvriendelijk.
Bestel hier alleen als je zeker weet dat je nooit hoeft te retourneren. (let op kwaliteit, kwaliteit was slecht en om deze reden is het ook retour gegaan. foto's zeggen niet alles)
Betreft: Aqustrimo Chopin muurkraan met hoge flexibele uitloop
Okay, okay het duurde 'even', maar daar zal dan ook wel een reden voor geweest zijn, maar uiteindelijk is mijn klacht naar volle tevredenheid afgehandeld 😉
Ga niet met dit bedrijf in zee
Ga niet met dit bedrijf in zee. Slechte service en een super slechte communicatie.
Heb letterlijk 3 maanden moeten wachten op mijn product terwijl 3-4 weken de levertijd zou moeten zijn. Niet doen mensen.
Great support from Dimitar
Great support from Dimitar, ordered a tap but their supplier couldnt deliver. Advised by Dimitar and ordered a same type of tap. The difference I paid is paid back. And the tap was delivered. Afterwards also checked if the type of tap was oke. So great service.
We ordered the product but delivery was too late.
We ordered the product but unfortunately it could not be delivered in time.
What I missed is clear updates on expected delivery, it was mentioned one week but after four weeks I needed to cancel my order, also due to private reasons.
This was very well picked up by Dimitar from the helpdesk. I was helped quickly and correct, also the reimbursement was paid withn a few days.
Although not succeeded in the purchase, I can say the service was correct.
Lekke kraan Waterevolution…
Eind 2019 kraan van Waterevolution gekocht (meer dan €500,-).
Lekte al direct na montage. Schuld zou liggen bij installateur die de waterleiding niet gespoeld zou hebben. Nieuwe cassette gekregen. Is even goed gegaan waarna ook deze ging lekken. Weer nieuwe cassette gekocht. Na montage bleek ook deze te lekken. Oorzaak volgens de Shop: te veel kalk in het leidingwater. 😡😡
Geen enkele kraan lekt bij mij ook buurtgenoten hebben er geen last van.
Geen enkele reeele oplossing geboden door dit bedrijf. Ook het merk Waterevolution hoeft voor mij niet meer.
Kraan niet geleverd, wel aanmaningen
Een kraan besteld. De kraan werd bezorgd op een verkeerd adres. Ik heb deze nooit ontvangen. De klantenservice was nagenoeg onbereikbaar. Een keuzemenu in het Spaans en uiteindelijk werd iedere keer de verbinding verbroken. Met moeite een mailadres achterhaald. Ze konden de kraan niet meer vinden dus ik zou moeten betalen omdat ik het verkeerd ingevoerd zou hebben. Dit kan niet. Het was mijn straatnaam met een totaal andere postcode aan de andere kant van het land. Dat kan ik natuurlijk niet hebben verzonnen. Aanmaning op aanmaning en ze bleven naar mij wijzen. Nooit maar dan ook nooit zaken doen met dit bedrijf
In juli kregen we onze kraan…
In juli kregen we onze kraan thuisgestuurd, de kraan was niet naar onze tevredenheid en werd retour gestuurd. Toen begon de ellende ik kreeg bericht dat de kraan beschadigd was en er werden foto’s gestuurd van een beschadigde bronskleurige kraan. Nu hadden wij een zwart kraan besteld en gekregen dus gebeld met de firma daar werd gezegd dat het aan de belichting lag. Kreeg ik nieuwe foto’s toegestuurd van een zwarte beschadigde kraan. Ze hebben ze daar op voorraad liggen volgens mij. Weer gebeld maar er was geen pardon de kraan moest betaald worden. Ik zou zeggen als je iets retour stuurt maak dan zelf ook foto’s, dat hadden wij dus niet gedaan, heel veel spijt van nu. Te goed van vertrouwen.
Niet bestellen hier
Niet bestellen hier. We hebben een kraan retour gestuurd die in een kapotte verpakking werd geleverd. Deze hebben we precies hetzelfde retour gestuurd en er wordt in een keer 15,95 in rekening gebracht. Dit zie ik echt als onrecht en je hebt geen poot om op te staan. Meedenken doen ze niet. Ze verdienen op deze manier gewoon geld voor helemaal niks. Pas dus goed op!
Pas op dat je geen misdrijf pleegt
Artikel wat we hebben besteld is verstuurd, dat is bevestigd door designkranenshop. Het artikel is echter niet aan ons aangeboden door vervoerder, dus niet ontvangen. Ik heb daar na enige tijd een melding van gemaakt, het gebeurt wel vaker dat een pakket vertraagd is. Uiteraard is dat ook geen enkel probleem. Echter, wat er daarna volgde was een navraag bij de koerier. Deze konden aan de webshop een bewijs laten zien van ontvangst middels een handtekening. Dit was geen handtekening maar een vluchtige krabbel. En dit leek op geen enkele wijze op mijn handtekening. Ook had de koerier een foto bijgevoegd van de plek waar hij het pakket had bezorgd. Op die foto is een huis te zien wat verderop in onze straat staat, en dat is dus niet onze woning. Alle buren heb ik gevraagd of zij een pakket ontvangen hebben, helaas was dat niet het geval.
Ik heb nu een formulier gekregen via mail wat ik moet invullen voor een onderzoek. Op dat betreffende formulier staat met vetgedrukte letters in felrode kleur gedrukt dat ik me schuldig maak aan een misdrijf wanneer ik een valse verklaring af leg. Daar schrik ik enorm van, je zou toch haast het formulier niet invullen uit angst dat je je schuldig maakt aan iets strafbaars.
Wat ik daarnaast zeer kwalijk vind is de correspondentie via e-mail, geschreven door een ai bot van een voor mij compleet vreemd bedrijf. De toon van de e-mails is niet prettig en soms is het echt puzzelen wat er precies staat. Ofwel het is slecht vertaald ofwel het is volledig geautomatiseerd verstuurd zonder tussenkomst van een persoon die werkelijk service kan bieden aan een klant. Designkranenshop heeft op geen enkele manier een reactie of bericht gestuurd. Ik heb alleen nog maar contact gehad met dat andere bedrijf.
Tevreden klant
Snelle levering, goede communicatie en bij retourneren correcte en vlotte afhandeling.
Nu 3,5 jaar geleden dat wij onze…
Nu 3,5 jaar geleden dat wij onze badkamer hebben voorzien van kranen van Designkranenshop. Men beweert dat de kranen PVD-gecoat zijn maar dit betwijfel ik ten zeerste. Kranen worden enkel met groene zeep en een zachte spons gereinigd maar vertonen nu al vreemde vlekken welke niet meer weg gaan. Het binnenwerk van de thermostaat van de douche was na montage al gebroken en de douchekop vertoonde ook gebreken (weliswaar netjes opgelost). Wij zijn weer toe aan nieuwe kranen maar waarschijnlijk niet van Designkranenshop
Do not order from here!
Do not order from here!
Ordered a tap but turned out to be not what we needed. Only one small part was removed from the packaging so the product was barely handled. On return of the product they are only offering to refund 20euros out of the 230 euro cost because of one small defect.
Kapotte kraan
Ik bestel een kraan. Krijg die kraan geleverd. Blijkt na plaatsen van een erkende installateur de warmwaterkraan schade te hebben.
Het water spoot eruit.
Netjes retour gemeld met betreffende reden, deze werd geweigerd. Dat geeft al geen goed gevoel. Na een paar dagen heen en weer gemaild te hebben, de fabrikant moest een filmpje hebben, maar daarna nog allemaal aanvullende vragen van de leverancier/fabrikant. DesignKranenShop: Ik ben toch geen klant van de fabrikant? Ik ben uw klant! Regel die retour en zorg voor een goede kraan en stuur die z.s.m. op!
Mijn keukenkastje is al helemaal uitgezet door de nieuwe lekkende kraan.
Ik heb geen dagen tijd hiervoor!!!!!!!
Een korfplug besteld
Een korfplug besteld. Deze liet na 8 weken de coating al van los liet. Contact met zeer onvriendelijke mensen van DisignKranenshop aan de telefoon gehad.
Een goede oplossing was dat we een nieuwe kregen.
Maar we moesten bijna de volledige prijs weer betalen.
Dat toch maar gedaan in de hoop dat het goed was. Maar weer was het niet goed.
Ze deden verder niks meer. Ga er zeker verder mee aan de slag want je mag van een product wel wat verwachten.
Word je ook nog beschuldigd dat we met agressieve schoonmaakmiddelen en met een schuurspons het zelf gedaan hebben. Dit oordelen hun vanuit een foto!!! Wat absoluut niet gebeurd is. Ze hadden dan een onderzoek moeten doen maar dat deden ze niet!! Zeggen hun dat we hem maar weer op moesten sturen en een nieuwe kregen, maar je wordt zo afgeblaft dat je niks meer van hun nodig hebt. Zeer sarcastische opmerkingen krijg je.
Service
Vorige week een kraan gekocht. Geplaatst door een loodgieter.
Na twee keer gebruikt te hebben kreeg ik de warme kraan niet meer dicht. Loodgieter weer gebeld, hoofdkraan dicht. Keukenkraan niet te gebruiken. Lekt aan alle kanten.Melding met filmpjes en foto’s gedaan.
We zijn nu bijna een week verder, heb nog steeds geen antwoord of ik überhaupt een nieuwe kraan opgestuurd krijg.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.