dierenoppasamersfoort.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn bedrijf met een mooie webshop en artikelen voor je huisdieren. De medewerkers denken met je mee en helpen je een juiste keuze te maken. Zijn vriendelijk en behulpzaam via de mail. We hebben on... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastische ervaring! Ik ben ontzettend. Fijn geholpen door een aardige medewerker die uitgebreid de tijd nam om te helpen de maten en het juiste advies te geven,geen enkele vraag was... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het hartje van Teun klopte niet. Reanimatie was ook geen optie meer. Contact opgenomen met dierenoppas Amersfoort en zij stelde een harttransplantatie voor. De volgende dag kwam het nieuwe hart al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne site, overzichtelijk en duidelijk. En ik vind het contact supervriendelijk. Voor luna hele mooie halsband in 2 kleuren met naam en telnr laten maken. Mooie en stevige kwaliteit. Gelijk ook... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Unieke producten voor jouw viervoeter! Van Yakstaaf tot prachtige gevoerde Y-tuigjes, van Biothane riemen tot hondenbadjas. Check onze webshop!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

734 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

98 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Dikke pluim

Dikke pluim voor: het vriendelijke uitgebreide advies, de hulp bij de bestelling en het snelle versturen van de tuigjes. De gestikte namen met gsm-nummer zijn eveneens netjes gerealiseerd.
Van het eerste contact tot het ontvangen van de bestelling in 3 dagen gepiept.

DANK JULLIE WEL WANT DIT IS FIJN AANKOPEN!

7 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb voor mijn trouwe viervoeter al vele dingen besteld

Ik heb voor mijn trouwe viervoeter al een paar keer wat bij dierenoppas Amersfoort besteld. Geweldige service en snelle levering. De laatste keer had ik een Y tuigje besteld met naam badge. De stiksel van de naam badge begon na 1 dag los te laten. Een foto gestuurd met de klacht en de volgende dag had ik een nieuwe naam badge.

7 de fevereiro de 2025

Beste website voor huisdierproducten

Onlangs heb ik twee geweldige artikelen aangeschaft bij dierenoppasamersfoort: een kauwbot van paard en een tekenhalsband. Beide producten hebben mijn verwachtingen overtroffen!

**Kauwbot van Paard**
Het kauwbot van paard is niet alleen een geweldige traktatie, maar het is ook een echte hit bij mijn hond. De geur en smaak zijn onweerstaanbaar voor hem, en het houdt hem urenlang bezig.
Wat ik vooral waardeer, is dat het natuurlijk en vrij van is kunstmatige toevoegingen. Bovendien helpt het kauwen op het bot ook om zijn tanden schoon te houden.

**Tekenhalsband**
De tekenhalsband is een ander fantastisch product dat ik heb aangeschaft. Het design is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De kleuren waren geheel aanpasbaar. De halsband past perfect en is gemakkelijk aan te brengen.

De kwaliteit van de producten is uitstekend en de levering was heel snel. Ik kan deze website zeker aanbevelen aan andere hondenliefhebbers die op zoek zijn naar betrouwbare en effectieve producten voor hun trouwe maatjes. Ik zal hier zeker terugkomen voor toekomstige aankopen!

6 de março de 2025

Super spul nee echt

Super spul nee echt
De paarden vet en de hennepolie super

Mijn hond had een aantal kale plekken op zijn hele rug van irritatie en sinds ik de vetten en oliën geef gaat het huid zienderogen herstellen

10 de março de 2025

Ook van mij een dikke 10

Ook van mij een dikke 10! Ik heb al een aantal dingen besteld en alles werd heel snel geleverd en was keurig verpakt. Bovendien wordt er erg snel en vriendelijk gereageerd op de mail, waarin je bijvoorbeeld een vraag stelt.
En de Facebook pagina is ook een aanrader! Hele leuke en ook interactieve vragen waarop je kunt antwoorden en ervaringen kunt delen.
Ga zo door!

27 de fevereiro de 2025

Groomcoats zijn top

Bestelling snel geleverd.
Groomcoats zijn top, de honden zijn sneller droog en minder vuil in mijn woonkamer. De honden bleken het ook niet te warm te krijgen met hun badjassen aan. Wij zijn fan!

27 de fevereiro de 2025

Top webwinkel

Fijne website, persoonlijk advies en goede spullen! Je koopt hier alles: van handige boekjes voor puppy-eigenaren tot onbewerkte snacks en zeer prettige tuigjes.

26 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dikke tien voor het Anny-X tuigje

Goede klantenservice, reageren vriendelijk. Denken mee om een perfect zittend Anny-X tuigje te krijgen voor óók de kleinere honden. Erg blij met dit tuigje. Ruime keuze in kauwsnacks en deze snacks zijn geliefd bij de hond. Snelle levering.

23 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige producten van goede kwaliteit

Prachtige producten van goede kwaliteit met veel informatie op de website. We keren elke keer terug bij deze winkel voor onze hond: tuigjes, riemen, lampjes, verantwoorde snacks, speeltjes, een heerlijke schapenvacht, ondersteunde oliën en mineralen. Met alles dik tevreden, zowel hond als wij.

22 de fevereiro de 2025

Hondenslaapzak

Hondenslaapzak
Ik heb de hondenslaapzak besteld bij hen. De keuze was groot en de levering zeer snel. Ik ben erg tevreden van de kwaliteit en afwerking. Onze hond is helemaal dol op. De slaapzak was nog maar amper uit de doos of ze sprong er al in.

21 de fevereiro de 2025

De langelijn met handvat

De langelijn aangeschaft voor Suus van 5 kilo. Het is alles zoals beschreven op de website en meer, de lijn is smaller bij kleine hondjes en de gesp is ook kleiner.
Lijn is eigenlijk overal te gebruiken en onder alle omstandigheden.
De felle kleur die ik heb gekozen valt goed op zodat iedereen ziet dat ze vast zit.
We kunnen ontspannen wandelen zonder dat ik constant moet opletten waar ze loopt.
Het is in het begin wel wennen hoe je de lijn goed moet gebruiken. Maar ik zou het iedereen aanraden. Ik krijg iedere dag een glimlach op mijn gezicht omdat er allerlei leuke opmerking komen: de laatste waar ik om heb gelachen was ; zo dat is een grote lijn voor zo'n klein hondje

21 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede producten en klantenservice.

Mooie en goede producten. Heldere en uitgebreide uitleg van alles. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Zal zeker weer kopen. Enige minpuntje is de hoge verzend- en retourkosten: bij een kleine vergissing van formaat brievenbuspakketje ben je al minimaal 12,- euro (2x 5,95) kwijt en raak je soms kortingscode kwijt voor nieuwe bestelling.

12 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De site van dierenoppas Amersfoort is goed

De site van dierenoppas Amersfoort is heel prettig. Het is soms moeilijk om een tuigje te vinden met de perfecte maat voor mijn hond. Op de site staan precies de afmetingen van de hond om daarmee een goede maat te kunnen kiezen. Het tuigje en de naamtag zijn van zeer goed materiaal en zeker het geld waard.

1 de fevereiro de 2025

Super tevreden!

Super tevreden! Anny-X tuigje besteld. Op de site staat duidelijk beschreven hoe op te meten. Ik heb eindelijk een goed tuigje voor mijn Chihuahua gevonden. En mijn Jack Russell heeft een tussenmaat, contact op genomen met de klantenservice. Ze reageerde snel, vriendelijk en goed advies gekregen over welke maat ik het beste kon nemen. Ook deze tuig zit perfect! Ze nemen de tijd voor je en hebben echt het beste met je hondje voor! Ik ga hier zeker vaker bestellen, ruim assortiment.

28 de janeiro de 2025

Yak staven

Het beste adres om de originele Yak staven te bestellen . Mijn honden zijn er gek op. Ze doen er lang mee, geen last van splinters of vieze geuren.
Bezorging is altijd zeer snel en alle producten zijn netjes verpakt.
Kortom 5 sterren waard

5 de fevereiro de 2025