Jag trodde inte det här skulle vara något hållbart men testade ändå. Sen mitten av juni så har jag ändå dragit in 900kr på att göra undersökningar. Det är mindre än vad jag hade förväntat mig att man... Ver mais
Precis som rubriken lyder finns bara 2 presentkort att välja mellan. Zalando eller cdon. Kommer inte att fortsätta med denna och rekommenderar inte. Vill man ha från dom två går det ganska snabbt att... Ver mais
Trevliga undersökningar som är enkla att besvara och nya läggs till i lagom takt. Bra blandning av ämnen. Det är inte alltid jag blir utvald att besvara en enkät, som i alla plattformar för undersökni... Ver mais
Din åsikt erbjuder presentkort, köpkuponger och belöningar för din åsikt. Registrera dig för gratis online-enkäter som du kan göra hemifrån.
Queen Victoria Street 160, EC4V, Reino Unido
Não respondeu a opiniões negativas
Blockar när du har för mycket poäng och hittar på att man har brutit mot deras regler.
Gå inte med, slösa inte bort din tid.
Efter 20 års medlem eller mera kunde jag inte logga in bytte lösenord men nej skrev till dom om hjälp fick detta tillbaka.Din åsikt support@
12:46 (för 1 timme sedan)
till mig
Hej Lizzy
Tack för att du hörde av dig.
Vi uppmärksammade dig nyligen på vår hemsida om att inkonsekvent undersökningsaktivitet kan leda till kontorestriktioner. För att hjälpa dig att fortsätta ha oavbruten åtkomst delade vi våra riktlinjer för deltagande i undersökningar. Eftersom ditt konto inte uppfyllde följande krav har ditt konto därför stängts ner:
- Ge genomtänkta och ärliga svar.
- Undvik att kopiera och klistra in svar.
- Avstå från att använda vulgärt språk.
- Se till att dina svar är konsekventa i hela din profil och i alla undersökningar.
- Delta endast i undersökningar från det land där du är registrerad.
Vi förstår att detta kan vara en besvikelse och vi uppskattar din tid som medlem i panelen.
Nadia
Din åsikt
På Tors, 2 april. vid 6:19 F.M. , Din åsikt support@skrev:
6632852:2122519
Jag är 67 år så har aldrig gjort något sådant helt otroligt att bli utkastad från detta som jag gillar att delta i under alla år
Man får inte belöningarna efter att slutfört enkäten. Jag har mailat till dom och får svaret att jag inte slutfört enkäten trots att jag har gjort det
Det är bra för det har andra möjligheter som behöver och hjälper andra som faktiskt behöver lite
Åker ut från undersökningar väldigt ofta vilket innebär att jag lägger 10-20 min på att svara på frågorna för att sen få ”du tillhör inte rätt målgrupp” eller ”vi stängde undersökningen i förtid”. Jag ifrågasatte till slut varför detta händer och fick till svar att jag antagligen svarar för fort och inte läser frågorna ordentligt, vilket jag absolut gjort.
Dessutom får jag notiser varje dag om nya undersökningar men när jag går in för att svara står det att det inte finns.
Bra däremot är presentkorten dimman får efter lång tid.
Den var bra för flera år sedan. Nu är det usla belöningar, men det värsta är att när du gjort så många undersökningar att du är nära att ta ut en belöning så blockerar de dig. Så all tid du lagt ned är bortkastad. När du sedan frågar varför de stängt av dig ger de ingen mer förklaring än att de funnit aktiviteter som brutit mot deras regler. De ger ingen förklaring (För det finns ingen). Undvik denna sida välj något annat.
Din åsikt kräver foto på ID-kort för att få belöningar, samt en bild på dig via Veriff. Absolut inte.
Otroligt lite betalt och inte mycket att välja på. Ibland är inte undersökningen ens på svenska....och 11 minuter för 6 kr....18 min för 10 kr. Haha måste finnas bättre.
BLUFF, du sitter och fyller i hela frågeformulär och lägger ner 30 minuter. Uppgiften står att den är klar och sen när det är slut buggar det när det ska kopplas tillbaka till din åskits sida för ersättning. Nadia på kundservice sitter då och ljuger om att man inte fyllt i hela formuläret trots att dwt står klart och tydligt att man är klar. Hon vägrar då betala ut ersättningen. Företaget vet om detta problemet och tidigare har dom krediterar beloppet men Nadia som Vill vinna priset på världens sämsta kundservice krediterar inte dom 12 kr för dom 30 minuter jag slösat av mitt liv. Varning för detta bolag, de händer allt för ofta men tidigare har dom löst de. Dock vägrar Nadia göra det och de kommer straffa sig nu då jag kommer viga mitt liv åt att varna andra för detta bolag!
Först och främst vill jag konstatera att Din Åsikt vill inte dels, ersätta mig för de intjänande medel som jag har tjänat (800:-) dels inte överhuvudtaget kontaktar mig. Ändå skickar nya frågeformulär. Varför ska göra detta gratis? Passa er för detta blufföretag.
Kvalificerar mig nästan inte för nån enkät trots att jag fyllt i min profil så enkäterna jag får upp borde matcha mig... Och satt nyss och gjorde en enkät i en kvart innan det dök upp att jag inte kvalificerade.. Så nu har man suttit en kvart helt i onödan, hade kunnat gjort nåt roligare av den tiden..
Jag samlade länge för att få ihop till ett presentkort på Air B&B. När jag lade beställningen fick jag ett konfirmationsmail som sa att belöningen skulle skickas "inom kort". Jag tog för givet att det innebar att det skulle komma samma dag, eftersom det inte stod någonstans att det var någon väntetid för leverans. När inget kom så mailade jag, och fick svaret att det skulle komma inom 2 dagar. Efter 2 dagar när inget kommit mailade jag igen, och fick svaret att leverans kan ta upp till 5 arbetsdagar och att jag skulle höra av mig då om det ännu inte kommit. Det kom inte, nu 8 dagars väntan, så jag mailade igen, och nu får jag inga svar alls!
Jag har en resa om en vecka och har ännu inte bokat boende för att jag väntar på detta presentkort. Ska detta företag alltså sabba min semester???
Väldigt mycket jobb för väldigt lite pengar, dålig hemsida och när man ska göra en undersökning så hoppar den över till en annan som tar 100 gånger så lång tid som den man klickade in sig på
Lots of interesting surveys with good rewards
Lennart Persson
Jag tycker som många andra, att det är alldeles för lite presentkort att välja emellan. GoGift och Pay Pal vore jättebra alternativ.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.