Åsiktstorget är bra för att man får det man blir erbjuden. Andra enkätföretag kan erbjuda en enkät, men så fort man klickar på den får man veta att man inte tillhör målgruppen. Eller så får man börja... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Varit med i Många år och aldrig haft nåt problem. Alltid fått mina belöningar, även om det tar 1-2 veckor, vilket dom också är tydliga med. Hemsidan funkar utmärkt och att dom ej får 5 stjärnor be... Ver mais
Efter att dom fick min passfoto och mitt eget foto så stängde dom mitt konto permanent.åsiktstorg är bedragare som själ andras personliga uppgifter
Informações sobre a empresa
Tjäna pengar online med betalda undersökningar i Sverige. Dela din åsikt och få pengar för undersökningar. Svenska undersökningar online mot belöning.
Informações de contacto
Suécia
- www.asiktstorget.se
Não respondeu a opiniões negativas
Efter att dom fick min passfoto och…
Bluff,blev utkastad utan förklaring
Bluff,blev utkastad utan förklaring
Avstängd på oklara grunder och poäng otillgängliga
Ser att andra har samma problem som jag nu råkat ut för, är i dialog med supporten som bara upprepar sig.
De hänvisar till att de inte kan säga något om det jag svarat, men pekar bara på kvalitet på svar. Det enda är att jag svara på flera enkäter än vanligt då de nu hade supepresentkort man kan lösa in poäng mot, hade rätt mycket poäng men ville få ihop lite mer. Svarade då på flera enkäter med resultat att jag blev permanent avstängd av oklar anledning.
Inte så snyggt när jag precis skulle lösa in mina poäng som var värda över 1 000 kr. Känner mig mer eller mindre bestulen på de pengarna, ser andra haft liknande problem, vilket gör att det inte känns seriöst och det finns andra som jag upplever det mer seriösa aktörer för enkäter där det aldrig varit problem med ersättningen.
fyll i ordentligt för att få fler undersökningar
man kan kr på denna app, smidigt. använde mig utav paypal inte länge sen. 10/10
30-60 poäng per enkät du behöver 500 poäng.
som motsvarar 50kr. fler utbetalningsmetoder finns i form utav gåvekort/giftcards
Åsiktstorget är SÄMST!
Åsiktstorget är bara såå det bruna som kommer ur rumphålet (får inte skriva ordet jag önskar skriva)!! Jag har lagt en massa tid på att försöka svara på en massa enkäter och när jag svarat på en massa frågor så får jag VARJE gång ett meddelande om att jag inte kvalificerar mig för att svara på frågorna. Så jag svarar på en Massa men får INTE något för det! På så vis får de en massa hjälp utan att jag "kostar" något. Lurendrejeri!!!! Såååå ARG! SÅÅÅÅ ARG!!!!!!
Inte värd att slösa tid
jaha....då vart man utkastad från…
jaha....då vart man utkastad från åsiktstorget på ganska luddiga grunder.
jag copy/paste en del svar för att spara tid(man får ju knappt betalt) och de fick man inte.
sen fick svaren inte avika från ens profil(som ja gjorde för 6 år sen)...så man får inte byta åsikt???...de heter väl åsiktstorget.
och att jag besvarat undersökningar som inte va för sverige...(vem skickar undersökningarna??
nä den panelen har rasat totalt
Det är ju nästan omöjligt att få ut de…
Det är ju nästan omöjligt att få ut de ersättningar som utlovats! Det går inte att ta sig igenom den djungel av kontroller. Man vet inte vad man gör fel? Det är bara stopp. Den tid det tar att få ut 50 kr till paypal- kontot är mycket längre än att svara på en enkät. Jag har ännu inte lyckats!
Värdelöst
Värdelöst! Man kan ha gjort hela undersökningen och när man är klar var man redan utgallrade. Man får ju inte göra någon så man får sin belöning. Och ändå håller jag mig till sanningen så långt det går att svara. Detta är bara slöseri med tid.
Registrera dig inte på denna sida!
Det var okej tills jag fick över 200 poäng. Webbplatsen kopplar hela tiden bort mig från undersökningen i alla former. En var vansinnigt misstänksam eftersom de ville att jag skulle bekräfta deras åtkomst till min IP-adress. Jag rekommenderar inte att du loggar på den här webbplatsen eftersom de kommer att be om rätten till inträde till din IP-adress och personliga uppgifter.
Snabb utbetalning
Har testat flera undersöknings-sajter, tycker åsiktstorget är bäst. Kan ge en poäng om en börjar en undersökning som en sen inte passar. Men det de är bäst på som jag inte sett någon annan göra är att pengarna kommer på paypal nästan DIREKT när beställningen görs. Super smidigt!
Avbruten undersökning
Jag gjorde precis en undersökning som sa att den skulle ta 30 minuter för ca 100 poäng, den tog 50 minuter och vid slutet fick jag ett meddelande att undersökningen tyvärr avbrutits och jag fick inte mina poäng. Slösad tid.
Det verkade bra
Det verkade bra. Jag genomförde någon introduktion och fick 50 poäng. Sedan kräver dom ett fotoID. Vad menas. Hur ska man visa det då? Jag sitter hemma ute på landet och ingen talar ens om vart man ska resa för att legitimera sig. Antar att bara resan kommer kosta mer än belöningen för 500 undersökningar. Räcker inte bankID och mina betaluppgifter. Vilka skojare, detta borde förbjudas
Åsiktstorget har blivit sämre!
Åsiktstorget har fungerat bättre tidigare. Nu har flera undersökningar låst sig och det har inte gått att komma vidare. Kontakta dem? När man har fyllt i sina uppgifter kommer de bedrövligt dåliga captchabilderna i en oändlig loop, motorcyklar, bussar, trappor osv. Så det är inte särskilt kul längre.
Betalar inte ut ersättning
Betalar inte ut ersättning. Påstår paypal ej är verifierat vilket det är. Ser att många andra haft samma problem så VARNING! Detta är ett oseriöst företag.
Åsiktstorget betalar uselt
Åsiktstorget betalar uselt - mellan 3 till 6 kronor för en undersökning som tar 10-30 minuter. Men inte nog med det! Nu visade det sig att för att ta ut min belöning på 50 svenska kronor jag MÅSTE lämna till dem min egen foto, en foto på min ID-handling samt massor av alla andra personliga uppgifter! Jag kontaktade dem men fick svar att detta gör de för att göra mitt konto säkrare!!! Vilken fräckhet!! Och jag kan inte ta ut mina intjänade 50 kronor utan att jag måste lägga ut mina högst personliga uppgifter på nätet och AI ska behandla dem! Jag avråder alla starkt att ha med åsiktstorget att göra! Det är rena bedrägeriet! Åsiktstorget!! Ni kan behålla MINA intjänade 50 kronor men jag vill inte ha med er att göra längre!! Man kan inte lita på er!!
Begär ID kontroll för att fortsätta
Började bra men efter 200 poäng så begär man att jag ska skicka in en kopia på mitt leg samt foto på mig.
Att en storbank begär sådana uppgifter kan jag acceptera men aldrig för sådana småsummor som det rör sig om här, helt befängt beteende! Avslutade kontot omedelbart.
Ni hjälper mig med mat pengar tacksam
För det mesta går det bra
För det mesta går det bra. Men ibland ska man lämna ett omdöme om något som man bara svarat "hört talas om". Då blir det svårt
Det finns inga undersökning hela tiden…
Det finns inga undersökning hela tiden ,bara en till 3 undersökningar hela månaden
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.