Dincykelservice Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid). I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren send... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig har jeg oplevet en sådan kombination af serviceniveau, pris og hastighed. Fra jeg afleverer min cykel til jeg har et tilbud og en klar cykel igen, da går der nærmest under 24 timer. Super god... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og virkelig god service. Jeg fik afhentet alle vores 3 cykler mandag aften, og de var tilbageleveret tirsdag. Jeg modtog en kort film om, hvad han foreslog blev lavet og accepterede tilbudde... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas

Escrito pela empresa

Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

74 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super service

Super service! Kommer definitivt bruges igen, næste gang cykeln skal serviceres eller laves.

18 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Tilfreds :)

Skønt at det bare kører og at cyklen bliver hentet. Især når man har en tung elcykel.
Eneste minus er at det er lidt dyrere. Men jo også forståeligt når cyklen skal hentes og bringes.

27 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og yderst kompetent service

Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede fagligheden igennem og servicen var suveræn. De hentede cyklen samme aften og dagen efter fik jeg leveret min cykel tilbage på adressen så god som ny. Endnu et plus er, at man kan få tilsendt en video fra værkstedet af cyklen, så man kan følge med. De får den varmeste anbefaling herfra!

7 de maio de 2026

Super service og nemt.

Jeg har lige fået min cykel tilbage. Virkelig god service. 48 timers service. Super nemt at bestille afhentning og levering. De sender en detaljeret video hvad der skal laves og ok priser. Det bliver min cykel mekaniker fremadrettet.

24 de abril de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais