Den allerstørste tak herfra!! Jeg kontaktede Disconetto en onsdag formiddag, da klubbens mixerpult var død. En ny skulle skaffes inden hjemmekamp lørdag. "Jeg skal gøre mit bedste", var svaret hos... Ver mais
A empresa respondeu
Inden jeg købte kunne jeg se der var et par dårlige anmeldelser, købte fredag, leveret mandag - perfekt! Men service viser sig jo først når der er problemer, der manglede nogle dele i kassen (hel... Ver mais
A empresa respondeu
Har søgt desperat efter gummifødder til vores fodskamler fra Stressless, da flere er knækket, og fodskammel vipper. Fandt dem hos Disconetto, de var billige, og deres ekspeditionstid var eminent, best... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk kundeservice og bedste pris for produktet, ifølge Pricerunner.dk Da jeg skulle til udlandet i perioden hvor min vare ville være blevet leveret, ringede jeg til Disconetto for at afta... Ver mais
Dansk webshop og salgsvirksomhed, indenfor lyd og lys til professionelle og private. Vi er nogle garvede branchefolk der gerne hjælper med sammensætning af udstyr til både mindre og større projekter.
Formervangen 17, 2600, Glostrup, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Det er et godt sted at hanlde og hurdit for sensel tak for hjælpen

Disconetto
Efter fejl hos Disconetto og meget korrespondance
modtog jeg mine varer 10 dage efter bestilling
Alt var pakket fint ned 👍

Resposta da Disconetto.dk
Det hurtige, venlige og personlige svar gør det vældig trygt at handle hos Disconetto. De har varer, som kan være svær at skaffe andre steder og så til en yderst rimelig pris 😊

100 % tilfreds med denne handel og ingen problemer så +++++ herfra

Resposta da Disconetto.dk
Super levering af AKAI MPC Studio.
Billig pris på nettet, kan kun anbefales.
Jeg er meget tilfreds hurtig levering, medvenlig hilsen
Jimmy P Kastrup

Hej Disconetto :)
Som altid en fornøjelse, at handle hos jer :)
Har for nyligt købt et Internet Kabel, på 10 meter hos jer. Et kabel på op til 1000 Mbits.
Til 39 kr. + fragt.
Bedre og eller billiger kunne jeg ikke finde et således kabel, andre steder :)

Resposta da Disconetto.dk
Et godt firma. Man blir behandlet ordentligt tak for det.

Resposta da Disconetto.dk
Ok priser på udstyr, men langsom svar og er ikke imponeret over leveringstiden, på det udstyr jeg bestilte.
Levering står som 3-5 dage og varen på lager, men varen blev først sendt 5-6 dage efter bestilling, hvilket resulterede i at jeg ikke kunne nå at bruge udstyret til et arrangement.

Super service!
Skulle bruge 4 movingheads med meget kort varsel.
Bestilte onsdag aften og fik varerne ekspresleveret fra Tyskland fredag eftermiddag.
Så bli'r det ikke bedre :O)

Resposta da Disconetto.dk
Havde købt 7 dmx kabler i 0.5 m de havde dsv kun 4 på lager men de ringet til mig og gav mig så bare 3 med på 1.5 meter uden Extra betaling det service der vil noget handler frem over kun hos dem😘

Resposta da Disconetto.dk
God service og god tilbagemelding da der opstod problemer med leverancen.

KØB ALDRIG DER...!
Mage til L.... firma skal man lede længe efter....!
Man skulle ikke tro de levede af deres kunder, de render fra deres ansvar, når man reklamere over sit produkt. Vedkommende svare en flabet tilbage og kommer med en smart bemærkning om, at de kan da betale fragten hvis man bestiller en reservedel til det i forvejen dyre produkt der er gået i stykker.
De kommer med usagligt gætværk over hvad der er sket med produktet uden at lytte til hvad kunden har at sige.
Kunne forstå hvis man snakkede om der var synlig tegn på, at man havde misligholdt produktet og ikke ser ud som da vi pakkede det ud....

Resposta da Disconetto.dk
Jeg har lige købt nogle højtaler. Disconetto havde dette produkt billiger en andre steder og handel og forsendelse er god ind til videre. Jeg har ikke modtaget varen endnu, men det det er heller ikke mere end to dage siden jeg bestilte på det er efter planen.

Resposta da Disconetto.dk
intet at udsætte på det jeg har købt hos disconetto

Resposta da Disconetto.dk
Service i top. Leverancen havde lidt udfordringer som gjorde at den blev forsinket. Men vi blev løbende orienteret, og varene blev leveret inden den nye aftalte leveringsdato. Vil bestemt handle der igen.

Resposta da Disconetto.dk
Der var lige opstået et lille problem i deres system. Jeg skrev og fik hurtigt svar tilbage, og vi fandt en løsning.
Hurtig og god service. Kan varmt anbefale disconetto 🙏

Resposta da Disconetto.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.