Diskoworld Opiniões 25

TrustScore: 4 em 5

4,2

Jeg har handlet med dem mange gange og være gang er de super hurtige til afsende og de har bare styr på tingene, jeg har aldrig haft brug for at ringe eller skive angående en ordre, deres priser er os... Ver mais

Man ringer og får vejledning af en yderst venlig ekspedient, man bestiller, og 2 dage efter har man sin bestilling, lige ved døren. Kan varmt anbefales. Sådan skal det gøres. Venlig hilsen Anne... Ver mais

Det er jo rent bondefangeri at priserne ikke er ens hvorvidt men er logget ind eller ej. Jeg som registeret ”fast” kunde, så koster varen 50% mere end hvis jeg ikke er logget ind………. Hvad er... Ver mais

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

Fantastisk Firma

Venlig hilsen
Annette Christiansen

En meget glad og tilfreds kunde

26 de janeiro de 2017

Fantastisk

Har flere gange bestilt vare, og der har aldrig været problemer med dem, og har varen ikke været på lager er de så flinke at ringe med et nyt tilbud. Kan varmt anbefales :-)

5 de agosto de 2016

Super kundeservice og ekstrem hurtig levering!

Jeg bestilte en pult, der i forvejen var et ret godt køb og fik den afsendt allerede samme dag og modtagelsen forekom dagen efter. Da jeg så åbnede kassen var enheden forsvarligt pakket ind og levede op til forventningerne. Efterfølgende konstaterede jeg nogle pletter af en form, hvorefter jeg henvendte mig til kundeservice og jeg fik hurtigt svar. Vi fandt ud af en god løsning og jeg kan kun sige at Diskoworld.dk VIRKELIG kan anbefales! Tak for en super service!

20 de janeiro de 2011

É esta a sua empresa?