Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækkert tøj, super pasform 🤩 Padel Skirt Long, Granada 2 in 1 er over al forventning og alle pengene værd til 699 kr. 🤩 glæder mig til nye kollektioner håber Padel overdel langærmet, Lugo Soft Basel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er virkelig positivt overrasket over kvaliteten fra DODOOC. Tøjet sidder super godt, materialet føles let og behageligt, og man mærker tydeligt, at det er designet til bevægelse på banen. Det... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har ikke lyst til at spille i skørt, så jeg har længe spillet i jeres tights, som jeg er glad for. Men de findes kun i sort og blå, og det blir lidt kedeligt. Denne gang forsøgte jeg mig med de ny... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de vestuário desportivo

Escrito pela empresa

We are padelplayers designing padelwear. At the heart of our philosophy lies a simple truth: when you feel good, you play better. We believe that every player, regardless of playing level, gender, age, body shape, or size, deserves to experience the joy of the game to its fullest. Our vision is to design high quality padelwear that allows you to move freely on the court without worrying about your outfit. We are obsessed with all the small, functional and clever details that make you feel comfortable on the court – from ball pockets to skirts and shorts that stays where you need it. We also specialize in individualized teamwear. Together, let us improve your performance. Feel good, play better.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

4,6

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Tank-top i topkvalitet

Jeg har brugt Dodoocs padeltøj i længere tid nu - også i til andre typer træning. Min nye favorit må være den nye Tulis tank-top i den skønne blå farve.
Det er samme fede kvalitet og følelse, som jeg kender fra Dodooc.

13 de maio de 2025

Resposta da DODOOC

Vi er glade for du har bemærket den gode kvalitet som vi har gjort os umage med at finde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt padeltøjet fra dodooc…

Jeg har brugt padeltøjet fra dodooc gennem længere tid – og jeg er virkelig begejstret! Tøjet har en rigtig god pasform, som sidder behageligt uden at stramme, og komforten er i top.

Kvaliteten imponerer mig – selv efter mange vaske holder materialet sig flot og funktionelt, uden at miste form eller elasticitet. Det føles gennemtænkt og slidstærkt.

Jeg kan varmt anbefale dodooc – ikke kun til padel, men også til løb, styrketræning eller anden aktiv træning. Det er tøj, man har lyst til at tage på – igen og igen!

12 de maio de 2025

Resposta da DODOOC

Vi er super glade for at DODOOC er faldet i din smag og at du kan bruge det på tværs af dine sportsaktiviteter. Vi gør netop meget ud af at gøre alle items gennemtænkte, så vi er glade for at det bemærkes :-). TAK.

DODOOC leverede 100%

Mit firma, Kd Marketing Support, er tøjsponsor for et Lunar-hold i Middelfart – og til det formål ville jeg ha’ noget tøj, der bare spiller 💥 Lækkert look, høj kvalitet og noget, man har lyst til at tage på igen og igen.

DODOOC leverede 100%! Super god service hele vejen – især ift. valg af t-shirts, farver og placering af logo.

Kan kun sige: Kæmpe anbefaling herfra 🙌

12 de maio de 2025

Resposta da DODOOC

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt I er glade for jeres holdtøj, og KD Marketing kan være synlige på landets padelbaner :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

For godt til ikke at spille i andet …

En dag bemærkede jeg min padel makker havde nyt træningstøj som osede af lækker kvalitet og et stærkt design. Ikke længe efter bestilte jeg et sæt shorts og T-shirt for at teste det af selv. Og det er lige så lækkert som det ser ud. Jeg har løbende suppleret og har efterhånden lidt af hvert. Alt er i stærkt design og en fornøjelse at spille i. Jeg har bemærket at boldene i shortsne er nemme at få fat i uden at der er risiko for at de falder ud. Kan kun anbefale at man prøver et sæt.

20 de janeiro de 2025

Resposta da DODOOC

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at vores detalje fokus på brugbare funktioner bemærkes :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste kvalitet og fit af sportstøj jeg…

Bedste kvalitet og fit af sportstøj jeg nogensinde har prøvet. Virkelig høj kvalitet. Det er svedtransporterende og hurtigtørrende (og blødt og elastisk) i en sådan grad at man nærmest ikke kan mærke at man har det på. Jeg bruger det til kickboksning og pilates.... og forhåbentlig snart også padel. Kan virkelig anbefale DODOOC som træningstøj!

14 de novembro de 2024

Resposta da DODOOC

Tak for din anmeldelse. Du beskriver jo fuldstændig det vi prøver at opnå. Vi elsker når vores kunder er glade for deres køb🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot og super lækkert sportstøj

Jeg startede med at spille i en t-shirt og et Padel-skirt med korte ben. Udover jeg følte mig virkelig pæn og veltilpas i tøjet, mærkede jeg nærmest ikke, at jeg havde tøjet på, det føltes let og meget åndbart. Skirt 2-i-1 er i L & XL med en slids i siden, og det synes jeg klæder nederdelen, og så former indershorts/nederdelen sig også efter kroppen på en meget behagelig måde.

Vær opmærksom på at stoffet gir sig, når du bevæger dig og bliver varm, så køb ikke for stor en størrelse. Min T-shirt er en A form, som passer mig så fint, da jeg bedre kan li lidt løstsiddende over bryst og talje. Jeg har set, at der også er variant med tætsiddende, så det virker, som om tøjet er lavet med tanke på, at kvinder altså er bygget forskelligt, hvilket er et kæmpe plus i min bog!

Det er det lækreste padel tøj, jeg har spillet i, så derfor har jeg også allerede opgraderet med ekstra skirt, top med v-hals, og Tiago jacket unisize, som jeg kunne prøve ved et event i mit lokale Padelcenter, hvor de søde Dodooc damer var og viste sortimentet frem.

Jeg er happy, fede farver generelt, og jeg er ekstra vild med den flotte petroleum. Det ser også fedt ud med tryk foran, som jeg har fået.

Jeg vil uden tøven anbefale dette lækre tøj til kvinder i alle aldre og størrelser! Og jeg skal selvfølgelig have tøjet med på min næste ferie, også selvom jeg ikke skal spille padel, men fordi det bare er så skønt at have på🙏

19 de novembro de 2024

Resposta da DODOOC

Tak for den fine anmeldelse og vejledning vedr. størrelser. Det er jo det som ofte er svært ved at købe online. Vi er glade for at du nyder dit tøj og det er præcis den følelse af ikke at tænke over sin påklædning vi ønsker at skabe :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Virkeligt lækkert materiale !

Virkeligt lækkert materiale !
Det er de bedste shorts jeg har haft til sport generelt. Toppen er lidt for lukket i halsen til min smag, men designet som sådan fejler ikke noget. Når man har det på, så mærker man det faktisk ikke :-)

19 de outubro de 2024

Resposta da DODOOC

Tak for din beskrivelse. Ja den lidt lukkede hals deler vandene. Derfor har vi nu lavet en model som er mere åben. Den hedder TIA. Men det er rigtigt man mærker det faktisk ikke da stoffet er blødt og let. TAk igen :-)

Bedste pasform ever - gennemtænkt! 👏

Bedste pasform ever!
Lækkert lækkert materiale og kvalitet generelt.
Lommer mm ift bla bolde helt gennemtænkt!
TAK ! Jeg bruger til padel, men også tennis, golf og vandreture.
🌟🌟🌟🌟🌟🎾💫

14 de outubro de 2024

Resposta da DODOOC

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for du kan bruge vores design og kvalitet. Vi har netop brugt tid og ressourcer på at at finde det rette fit og de rigtige materialer :-)

Ekstrem lækker kvalitet

Ekstrem lækker kvalitet. Jeg har modtaget et par padel shorts og en t-shirt fra Dodooc (Garcia + Sanchez), og er meget tilfreds. Har ikke haft et lækrere sæt sportstøj - let, åndbart og pænt, og tøjet er på plads og aldrig i vejen. Jeg ved ikke hvad Q-dry er, men det virker.

31 de maio de 2024

Resposta da DODOOC

Tak for din anmeldelse. Q-dry er vores betegnelse for at materialet er en teknisk kvalitet som kan mere end alm. sportskvaliteter når det handler om hvor hurtigt den kan transportere fugt væk fra kroppen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert sportstøj med god pasform

Lækkert sportstøj og ikke bare velegnet til padel, men også særdeles velegnet til spinning. Rigtig god pasform, også for folk der ikke er superatletisk bygget.

30 de novembro de 2023

Resposta da DODOOC

Tak for din anmeldelse. Skønt at vi kan bruges til andet end padel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Simpelthen det lækreste padeltøj man…

Simpelthen det lækreste padeltøj man kan forestille sig 👌 pasform og design er helt i top - nem og gnidningsfri online shopping med de bedste anbefalinger herfra. Bare TAK !

13 de dezembro de 2023

Resposta da DODOOC

Mange tak for din fine anmeldelse :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Har flere af deres produkter

Har flere af deres produkter, og er yderst glad for at bruge det. Virkelig god pasform, kvalitet er helt i top. Synes det er rart med udvalg som ramme både store og mindre kropsbygninger. Hurtig levering og rigtig god service.
Produkter og service i top klasse.

1 de dezembro de 2023

Resposta da DODOOC

Tak for din anmeldelse. Vi gør os umage for at levere en god service, så sskønt at det bemærkes.

Fantastisk padelwear

Jeg er vild med dette nye brand. Super lækker padeltøj i god kvalitet, som sidder godt og er i et flot design.

Jeg kan varmt anbefale at købe dit næste padeltøj i Dodooc⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 de dezembro de 2023

Resposta da DODOOC

Tak for din anmeldelse. Rosende ord gør godt. :-)

Padeltøj - pivlækkert!

Fik prøvet mit nye padeltøj i dag - og det er virkelig fedt. Fedt materiale og super pasform, der giver fuldbevægelse i spillet - og uden nogle irriterende syninger. Lommerne i shortsene er perfekte - holder uden problemer 2 bolde, så din makker behøver ikke at holde den tredje bold. Og man kan sagtens få dem ud uden at lommen vender på vrangen. Endelig er farverne fede - og klart forskelligt for de meget kulørte spanske brands og de lidt mere konservative tennis mærker. Pivlækkert!

11 de dezembro de 2023

Resposta da DODOOC

Tak for din anmeldelse. Det er piv dejligt :-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais